Een super snelle levering, goed ingepakt, jammer alleen dat de bestaande waxinelichtjes net niet passen.

Efficiënt

Artikel werd correct en vlug geleverd, goede prijs.

netjes

Goed aangekomen en net produkt alleen begrijp ik niet dat ik 10 euro extra moet betalen voor de koerier.

Snelle , nette levering

Heel netjes verpakt en zeer goed in huis bezorgd

Mooie artikelen, grote collectie en snelle zorgvuldige levering.

Makkelijke website. Na bestelling binnen 4 dagen geleverd. Goede kwaliteit.

Heel erg mooi!!

Ik heb 2 boedha urnen besteld en zijn beide heel erg mooi! Nette levering en goed ingepakt. Ook duidelijke beschrijving erbij hoe je de urnen kan vullen. Zelfs een tubetje lijm zit erbij. Heel erg tevreden!

Heel mooi waardevol

Hij is echt zoals op t plaatje Heel mooi

Geweldig mooi

In het begin snapte ik niet hoe het ging om een urn te bestellen voor mijn lieve schat ons hondje. Later ging het goed. Ik heb de urn nu binnen, en mijn God wat vind ik hem mooi. Hij was ook heel goed verpakt, zoiets heb ik nog nooit gezien ik zou iedereen de Urnwebshop aanbevelen.

Mooi

Beste Urnwebshop, We hebben de urn in goede orde ontvangen. Wat wij erg mooi vonden bij deze vorm van urn, dat het een kistje is, waar je meer in kan doen als alleen de as. Wat ik wel jammer vind, is dat het voor deze behoorlijke prijs, er goedkoper uitziet.

Goede service en levering

Bij een vraag over mijn bestelling kreeg ik snel antwoord, en de urn was zeer goed verpakt.

Mooi sierraad

Het is een mooi sierraad en keurig bezorgd plus advies erbij hoe het goed gesloten te houden. Waterdicht.

Besloten na ruim 4 jaar toch het as van mijn man te willen dragen door middel van een prachtige ketting. Snel ontvangen en fijn dat achteraf betalen mogelijk was. Top! Helemaal blij

Super snelle levering. Mooie urn besteld voor een mooie prijs

Fijne webshop! Snelle levering ook.

Fijne overzichtelijke site waar mooie spullen staan. Bestelling komt vlotter dan gedacht en de verpakking is ook prima! Ze zijn zelfs voor vragen ook telefonisch goed bereikbaar! Deze site is een echte aanrader.

zeker aanbevelen

mooi op tijd de urn ontvangen, kijken hier met veel liefde tegenaan...

Uitstekend en uiterst klantvriendelijk !

Mijn bestelling werd in 3 verschillende zendingen geleverd. Elke zending was zeer degelijk ingepakt gezien het hier steeds om delicate (breekbaar) en stuk voor stuk prachtige objecten gaat! Vorig jaar hebben we eveneens een bestelling van urnen geplaatst bij het overlijden van mijn echtgenoot. Door de goede ervaringen die we met urnwebshop.nl hadden, hebben we geen minuut getwijfeld. Aan allen hartelijk dank in deze voor ons ó zo moeilijke tijden.

Snelle levering correcte dienstverlening

Na snelle en correcte levering, bleek dat de urne niet goed gekozen was, ik had de kleur verkeerd ingeschat en ik nam dus terug contact met hun op. Zonder problemen mocht ik deze retourneren en hebben ze gezocht naar de urne die ik wou. Eens deze in hun bezit, weer een zeer snelle levering. Een lichtpuntje in een donkere periode.

Op vrijdag besteld. Telefonisch contact gehad en meneer gaf aan, kan iets langer duren de verzendperiode. Uiteindelijk binnen 5 dagen bezorgd en ontzettend blij mee. In het echt nog mooier dan op de foto

Absurd, amateuristisch en respectloos.

Absurd, amateuristisch en respectloos. 10 euro betaal je voor "snelle en veilige levering". Meer dan anderhalve maand later en meerdere telefoontjes verder werd onze urn pas geleverd... alsof dit nog niet erg genoeg is heeft urnwebshop.nl niet eens de moeite genomen om een fatsoenlijke doos te gebruiken, onze urn werd bezorgd in een gebruikte WIJNDOOS!

uitstekende levering

Tijd leveren klopt zoals beschreven, goed en veilig verpakt

Wauw... hij is prachtig..

Vriendelijke.... duidelijk site. Urn ziet er in het echt mooier uit dan op foto.. wil hem nu elke dag knuffelen.. omdat hij zo op ons.. Tucker lijkt..

Goede service.

Urn is zo als omschreven en de foto is goed.

In 1 woord; PRACHTIG

Onze hond Noortje, een Franse basset Fauve de Bretagne, hebben we afgelopen donderdag na 13 jaar met pijn in ons hart moeten laten inslapen. We wilden ter nagedachtenis aan Noortje een bijzondere urn en kwamen terecht op deze website. Vandaag is de urn bezorgd en in het echt is hij nog VEEL MOOIER dan op de website. We zijn er ontzettend blij mee. Een echte aanrader!

uitstekend

het zag er precies zo uit als op voorbeeld

Fijne webshop

Fijne ervaring met deze webshop. Een artikel had een langere levertijd. Na een telefoontje werd duidelijk waarom de levering langer duurde. Ben netjes te woord gestaan. Ben echter verder niet meer op de hoogte gehouden van verwachte levertijden. Dit had ik wel prettig gevonden. Levering van de pakketen lieten te wensen over. Maar artikelen waren niet beschadigd. De slechte bezorging ligt ook niet bij de webshop, maar aan de koeriersdiensten. Heb deze ook niet meegenomen in de beoordeling.

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.