snelle levering.

correcte levering.. bedankt

Helemaal volgens verwachting

Via de site een mooie vlinder urn uitgezocht en deze besteld. Verzending ging mooi vlot en het product is met zorg verpakt. Prima klantbeleving in de deze moeilijke tijd en periode.

Heel mooi knuffelkeitje

Heb er 2 besteld. Allebei uniek qua vorm. Mooi handwerk.

netjes en mooie urn en snelle levering

Het is een mooie urn zoals op de foto Was een snelle levering Kortom meer dan tevreden !!!

Super mooi en op tijd!

Goede snelle service en vriendelijk geholpen. Daarnaast zijn de producten van prima kwaliteit en niet erg duur.

De kokertjes kwamen aan in 3 dagen. Net zoals verwacht. Heel tevreden!

goede ervaring

snelle levering, geen gezeur, geen gedoe, service zoals het hoort

Goede service!

Snelle, nette reactie en snel geleverd!

Goed en snel geleverd

Super snel geleverd en goed verpakt

Na een iets langere verwachte levertijd een top product ontvangen!

Helaas duurde het langer dan verwacht maar het resultaat mag er zeker zijn! Een prachtige urn voor mijn huisdiertje. Complimenten aan Urnwebshop voor het meedenken en vriendelijke contact!

Prima urntjes en volgens afspraak keurig geleverd

Alles verlopen zoals op de website vermeld. Helemaal prima

Zeer tevreden op alle fronten.

Ik ben zeer tevreden zowel over de kwaliteit van de urn , als over het telefonisch contact dat ik heb gehad. Ik twijfelde over de verzendtijd , ik ben telefonisch gerustgesteld en prima geholpen. De urn kwam goed verpakt thuis. Dus wij zijn zeer tevreden. Mvg. N.Bouwhuis Eggenhuizen

Een hele mooie boeddha urn

Zoals deze weergegeven wordt op jullie website, foto's en omschrijving, voldoet deze geheel naar verwachting. Snelle levering en ben erg blij met de ontvangen boeddha urn, die een mooie plek in mijn huis krijgt.

goede levering

netjes aangekomen

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden met de armband ,is juist zo als beschreven

Hulpmiddelen.

Jammer dat er niks bij zit om de as erin te doen of uit de urn te halen.

Uitstekend en snel

Was snel binnen zodat ik alles op de juiste manier kon afsluiten

Een eenvoudige vriendelijke accurate afhandeling

De webshop is eenvoudig en compleet. Het contact na bestelling is vriendelijk en netjes. Ze beantwoorden eventuele vragen heel snel en denken mee. Dit is echt heel fijn in de emotionele tijd waarin je op het moment zit. Iedereen bedankt voor de mooie aandenken. Sebastian

Mooi sieraad en goed verpakt

Mooi sieraad. Precies zoals op de afbeelding. Goed verpakt en dus goed aangekomen

Mooie urn ,goede kwaliteit prijs verhouding.

Snelle handeling. Wel geluk dat ik thuis was want heb geen track and trace of iets ontvangen dat de koerier kwam.

Vorige keer prima nu ook hoop ik

Het is de 2e keer dat we bestellen. Vorige keer uitermate tevreden. Nu ook weer hoop ik.

Een van de goedkoopste aanbieders, snelle levering en de urn ziet er in het echt mooi uit.

Mooi en compact

Mooi en compact

Helaas paste de as ondanks dat ik er over geïnformeerd had niet helemaal in de urn

Hoewel ik van te voren had geïnformeerd of de urn groot genoeg zou zijn paste de as er niet helemaal in. Beetje jammer maar de urn is erg mooi en de bezorging snel

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.