Netjes en zorgvuldig verpakt van de herinnerings urn.

De urn was zeer goed verpakt. En hij is erg mooi. Ben er zeer blij mee.

Gelukkig

Ben heel blij met mijn urne, heel mooi

Goede service en snelle levering

Snelle levering, goede service, netjes verpakt

Zeer snel en duidelijke service

Zelfs op zondag respons, tijdens mijn online bestelling en snel en binnen de beloofde tijd bezorgd, door een fietcourier.

Makkelijk en snel

De bestelling was makkelijk te plaatsen. De bestelling is snel geleverd.

Snel en goed

Mooie duidelijke site Voor elke portemonnee wat Duidelijk binnen of buiten urn ! Wat kan wel wat niet Kleuren materialen Snelle levering Goede prijzen Groetjes José

Snel en eenvoudig besteld.. Ook snel bezorgd.. Qua maten weinig keus.. Voor grotere honden in iedergeval.. Had urns gezien in 4 kleuren voor elke huisdier 1 als het het zover is,, maar qua grotere is weinig keus dus dan niet de collectie compleet omdat ik een andere grotere moet kiezen.. En jammer dat ik geen track & trace kreeg zodat ik wist wanneer de urn kwam zodat ik thuis was..

Erg goede en snelle bezorging!

Was op tijd bezorgt en in goede staat ontvangen! Zeer tevreden.

Ik heb meerdere asharten besteld en de levering was snel en netjes. Bij persoonlijk contact via de telefoon werd ik zeer vriendelijk te woord gestaan. Kortom jullie zijn warm,snel en dus helemaal geweldig. Grtjs mevr van den Tooren

Zeer goede winkel

Dat het zeer vriendelijke mensen zijn ,dat de service top is . Met andere woorden deze winkel is zeer zeker een aanrader Groetjes Fam. Voulon

Heel Positief!

Heel mooi bedeltje ...

Correct en binnen de aangegeven tijd geleverd.

Fijn dat ik de bestelling de volgende dag kon herstellen. Dank daarvoor! De afbeelding en werkelijkheid verschilt. Dat vind ik jammer.

perfekt

ik heb bij urnwebshop precies gevonden wat ik zocht. Snelle en correcte levering.

Een traandruppel urn besteld .heel duidelijke website .telefonisch heel goed telwoorden gestaan.een paar keer een meel verstuurd met een vraag deze werden supersnel beantwoordt.met andere woorden een heel betrouwbare website.ik raad deze dan ook bij iedereen aan. Ik bedank jullie voor de hele goede verzorging van mijn aandenken.met een woordt geweldig.

Goed verpakt en een mooi aandenken zeer mooi geschilderd

Zeer mooi beschilderd

Prachtig

Ik vind het een prachtige charm als herdenking aan mijn liefste Princesje

Benaderbaar en snelle flexibele service

Prettig contact, snel en meedenkend. Product van goede kwaliteit.

Bezorgen was zeer goed . En waar voor je geld .

heel Mooi!!!

Keurig volgens afspraak Vriendelijk geholpen Had 3 Boeddha's besteld allemaal even mooi

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Netjes afgeleverd.

Fijn dat jullie milieubewust verpakken.

Erg tegenvallend.

Het product dat ik heb gekocht, waarvan ik dacht dat het kwaliteit had, was in mijn ogen niet meer dan simpel kaarsje dit ik ook in de 1e de beste winkel had kunnen kopen. Ik weet nog niet hoelang de batterij het doet, dus dat kan dus nog een positief iets opleveren. Het feit dat ik 10 euro verzendkosten moet betalen omdat het een 'verzekerde' levering zou zijn moet ik afdoen als onzin. Het pakketje werd gewoon bij mij voor deur gezet, zonder af te wachten of ik thuis zou zijn/of open zou doen. Ik was toevallig thuis, maar boven, en de chauffeur zat alweer in de auto toen ik open deed. Al met al was ik 20 euro kwijt. Alleen een lange levensduur van de batterij dit product nog enigszins acceptabel maken.

Urn is prachtig! maar ik vind het erg schrijnend dat deze mensen €10 vragen voor verzending, en ze versturen het voor €6.96, via postnl. Zo steken ze €3.05 in hun zak! Is een aardig zakcentje als ze dit al 10 jaar doen. En €3,05 is zo niet veel, maar wel als dit bij iedere klant onder de €150 gebeurd!

Tevreden

Ik heb vandaag de mini urn ontvangen. Ben er ontzettend blij mee. Is ontzettend mooi en hartverwarmend om naar te kijken. Dankje wel voor de goede service

Heel snelle levering en ziet er mooi uit.

Ik had verwacht dat ik mijn bestelling binnen 7 werkdagen zou ontvangen en dat is gelukt . In minder dan een week heb ik het net vandaag ontvangen. Het ziet er mooi uit. Precies zoals op de foto. Ook zat het prima verpakt. Heel geen beschadiging. Hartelijk bedankt, ik ben er blij mee en het krijgt een mooie plek met een gedeelte van de as van mijn man erin. Vriendelijke groeten, Marlies Pilon-Kop

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.