Snel en goed

Ik heb precies het asbuisje gevonden dat ik zocht, en het werd heel snel geleverd

Er wordt mee gedacht en mail correct en snel beantwoord. Urn wordt goed en veilig verpakt.

Super mooi

Was ontzettend goed verpakt. Ik ben er super blij mee! Staat te pronken op de schoorsteen mantel. Iedereen die bij me komt vind het mooi.

Een prachtig glazen object gekocht voor mijn moeders as; heel blij mee!

Wat een bijzonder producten, géén standaard urn. Dat was precies waarnaar ik op zoek was. Zodat de as er staat, zonder dat meteen zichtbaar is dat het een as-drager is. Ik heb er veel complimenten op gekregen.

Vlug binnen

Goed verpakt

Op zaterdagavond bestelde ik 2 dezelfde gedenkhartjes. Op zondag kreeg ik een dringend mailtje dat er jammer genoeg maar 1 gedenkhartje meer was. Ik mocht een andere bestelling plaatsen of desnoods annuleren. Ik koos ervoor een ander exemplaar te bestellen. Op woensdag werd alles netjes thuis geleverd. En de hartjes zijn heel mooi!

Snelle levering. Goed artikel.

Hele mooie Boeddha

Erg mooie en kwalitatief goede mini-urn (Boeddha) ontvangen. Voldoet geheel aan de verwachting.

Millieu vriendelijk verpakt en zeer snelle levering

Buiten verwachting

Ondanks de lange levertijd en de niet leverbare urn welke ik in eerste instantie op het oog had is mijn ervaring met de webshop zeer positief en zeker voor anderen aan te bevelen.

Heel snel en goede levering

Het is allemaal naar wens gelukt Zijn heel erg tevreden over de bestelling

Goede en snelle service en levering

Ik heb meerdere malen bij deze webshop besteld en ook contact gehad met de klantenservice. Goede service en de levering is snel. Ook reageren ze heel snel op vragen en feedback. Ik ben heel tevreden.

Supergoed

Ik had een mini urn besteld en die was beschadigd. Hier is ontzettend snel op gereageerd en ik had binnen 2 dagen een nieuwe urn waar ik ontzettend blij mee ben. Dank u wel

Alles naar wens

Zowel het bestellen als de verdere afwikkeling verliep zeer correct. Een prima webshop die zijn afspraken nakomt.

Zeer tevreden over zowel het product als de levering.

Urn

Zwarte urn met slapende kat op wit kussen . Precies zoals ik het verwacht had... Morgen gaan we als het baasje terug is, onze kat in de urn doen.. Zijn allerlaatste keer .

Super blij met de urn die ik besteld heb!

Heb jullie gevonden via internet en vond meteen de urn die ik mooi vond. De bestelling ging makkelijk en werd goed verpakt en snel bezorgd.

Jullie hadden vijf sterren gehad als hij bij mij was bezorgd en niet bij de buren dat was het enige min punt voor de rest zeer tevreden snelle levering top

Zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. Er is veel keuze, vlotte verzending, kwalitatief.

Goede website maar belachelijk hoge bezorgkostey

Had makkelijk in een envelop door de brievenbus gekund ipv één schoenendoos.

Mooie producten. Snelle service. Een aanrader.

uitstekend

heel goed

Mooi en netjes op tijd

Mooi en netjes optijd

TOP!

Heel snel bestelling ontvangen! Heel erg zorgvuldig verpakt! Ruime keuze en zeer goed contact! Wij zijn zeer tevreden!

mooier kon het niet zijn!!

mijn kinderen en ik zelf hebben voor bronsen boompje gekozen.dit hadden wij in gedachten,aan ieder hangertje kan iets gehangen worden.dit kan zo veel zijn wat je wilt.er een levensboom van maken!we vinden de boom ook allemaal mooi.en een ketting met koker.zo gitzwart. we hebben besteld,een week gewacht.en ook heel goed ingepakt.heel tevreden.

Over Urnwebshop.nl

Onze Voordeelwebwinkels bieden U online (of fysiek in onze sfeervolle Gedenkwinkel in het centrum van het Noord-Brabantse Steenbergen) keus uit een unieke collectie handgemaakte urnen, asbeelden, assieraden, dierenurnen, graflantaarns en grafdecoratie. Tegen gereduceerde Internet-prijs krijgt u bij ons een origineel product. Begripvolle aandacht en assistentie. Persoonlijke service vanuit een goed hart. En een snelle, betrouwbare en veilige levering. Zoals dat hoort bij zulke emotioneel beladen artikelen. Da's voor u alweer één zorg minder... Urnwebshop.nl levert als essentiële winkel uiteraard ook uit in onzekere tijden van materiaalschaarste, oorlog en crisis. Het kan door de huidige omstandigheden alleen soms wat langer duren dan gepland. Houdt daar aub rekening mee! Urnwebshop.nl voldoet op alle punten aan de Geen Gedoe Garantie van de Consumentenbond. Mede door ruim 80.000 tevreden klanten (waardering: 9.3 en 9.7) zijn we de afgelopen 14 jaar diverse malen uitgeroepen tot Bedrijf van het Jaar.