Eindelijk lengte

Ik ben lang en elk shirt kruipt uit mijn broek. Eindelijk 1 die blijft zitten. TOP

goed, accuraat en snel

Eindelijk de goede maat!

Waar andere joggingbroeken voor mij vaak geen goede verhouding tussen breed en lang hebben, is dat bij Girav wel in orde. Heel fijn!

goede pasvorm, lekker lang

top

Shirt en trui heeft goede uitstraling. Nu afwachten

Mijn man heeft lange armen, meestal zijn de mouwen te kort en de omvang te wijd. Deze jas past perfect. Zo blij mee. Ga zo door, groetjes Hannie

Snelle zending, goede kwaliteit t-shirts

Snelle zending, goede kwaliteit t-shirts

Top shirts

Hele mooie t shirts blijven mooi na het wassen .girav is mijn favoriete

Top producten

De T-shirts die ik heb besteld zijn top

Prima kwaliteit en snelle levering

Mooie kwaliteit , goeie pasvorm van de shirts! Hals is idd mooi aangesloten , heel tevreden en keurige snelle levering met DHL

Snel Betrouwbaar Modieus Goede homepage Ruime sortering Vlotte levering

Eindelijk kleding die perfect past bij mijn lichaam

Als lang en mager persoon is kleding of the kort of the wijd. Nu eindelijk kleding gevonden dat juist aansluit bij mijn lichaam. Daarnaast is de kleding duidelijk van hoge kwaliteit.

Bestellen was eenvoudig en de aflevering volgens plan. Wat meer kun je wensen?

Snelle reactie en toezending van goederen.

Verwachting niet voldaan

Ik had een trui besteld voor mijn zoon met alles lang en smal. De trui was inderdaad lang in de lengte, maar de lengte van de armen valt me erg tegen. En dit in maat M. Een L wordt voor hem te groot, omdat hij smal is.

Heel blij ben ik er mee.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Top.

Geweldig product, en snelle levering.

Slechte kwaliteit shirt

Slechte kwaliteits shirt

Snel geleverd, mooi overhemd!

Een riboverhemd besteld uit de nieuwe collectie. Valt erg mooi, wel iets kleiner dan we gewend zijn. Dus maatje groter gekozen.

Het hele proces van bestellen, betalen en levering verliep goed. Enig aandachtspunt is de prijs, maar in de toekomst zal moeten blijken of de kwaliteit in verhouding is tot die prijs. De verwachtingen zijn positief!

Goed maar te duur..

Goeie producten maar te duur

snelle levering van de goed product

Snelle levering van een goed product

Goede ervaring, mooie kwaliteit truien en hemden en eindelijk de mouwen lang genoeg

Duidelijke site, mooie kwaliteit producten, eindelijk een passend overhemd en snelle levering.

Prachtig product, snelle verzending, dik tevreden

Zeer tevreden met mooie coltrui.

Kwaliteit erg dunne stof Ben benieuwd hoe t shirts zich houden na dragen en enkele keren wassen

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam