goede shirts snelle levering
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! 😊
Makkelijk bestellen, snel in huis en mooie kwaliteit.
Beste Tineke, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Daar worden wij blij van!
Prima pasvorm Snelle verzending Ideaal voor de grotere maten
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10!
Heb een strijkvrij overhemd besteld. Ziet er allemaal goed uit. Afwachten hoe het overhemd zich op de lange termijn houdt.
Beste Wout, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Makkelijk met bestellen. Snelle levering.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
ze zijn te groot heb ze retour gedaan zodra ik geld terug heb bestel ik kleineren
Beste Bert, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u uw bestelling retour moest sturen. Wij zullen het aankoopbedrag crediteren nadat wij uw retourzending hebben verwerkt. Bedankt voor uw begrip. Een prettige dag!
Mijn pakketje dinsdagavond besteld en de volgende dag was het al op het adres. De verpakking was goed stevig en de inhoud zag er goed uit.
Beste Marjan, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Ik heb 6 van deze shirts gekocht omdat ik dacht dat het 't ei van Columbus was. Maar helaas. Ook deze shirts zitten na een paar minuten boven je broek, en ik had al een langere besteld als dat hun maattabel aangaf. Jammer maar helaas, het zijn mooie shirts maar niet voor dit geld......
Beste Marcel, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u niet tevreden bent over uw aankoop. Onze klantenservice zal contact met u opnemen zodat wij dit probleem voor u kunnen oplossen. Tot zo!
Bestellen en afrekenen easy.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Ik heb niks aan te merken
Bedankt voor uw beoordeling.
Ik heb hel positieve ervaring met de shirts maar overhemden staan niet in de zelfde meten jammer verder ben ik zeer tevreden over de andere producten dus toch aanbevelingswaardig
Beste Piet, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat de overhemden niet passen. Overhemden hebben inderdaad een andere maatvoering dan T-shirts. De maattabel is per artikel te vinden op onze website. Mocht u hulp nodig hebben met het vinden van de juiste maat dan kunt u ons bereiken van ma - vr. van 9:00 - 17:00. Het tel.nr: 020 - 472 1002. Onze klantenservice helpt u graag verder.
Originele beoordeling
Toegegeven, ze zijn aan de prijs. Maar ikzelf ga er meer van bestellen
Beste Louis, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met uw nieuwe T-shirts! Veel plezier ermee!
Nvt
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10! 😊
De T-shirts zijn van prima kwaliteit en pasvorm. Jammer dat de kortingscode niet werkte
Beste Frans, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat uw kortingscode niet werkte. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Tot zo!
Ik kan nog niks zeggen over hoelang ze broeken meegaan, maar ze zitten lekker en zijn qua lengte perfect
Bedankt voor uw beoordeling.
Bestel altijd T-shirts maat 3XL. Dat ook voor de trui gedaan, maar die was veel te groot.
Beste Ben, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Jammer dat de sweater te groot was voor u. U kunt het artikel uiteraard gratis retourneren. Zodra wij uw retourzending hebben verwerkt, zullen wij het aankoopbedrag crediteren.
Mooie kwaliteit en stretch.
Toppie
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10! 🚀
Ruim assortiment voor mannen van 2 meter plus!! Snelle levering, een echte aanrader!!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Duidelijke site, vlotte bezorging. Kortom, een prima ervaring bij Girav.
Beste Aaf, bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt!
Snelle service, mooi materiaal en goede pasvorm.
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Prachtige trui voor een goede prijs ben er erg blij mee en hoop nog meer bij Girav te bestellen.
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! Bedankt!
Prima kwaliteit en service