top

goede shirts snelle levering

Goede service en fijne kwaliteit

Makkelijk bestellen, snel in huis en mooie kwaliteit.

Prima pasvorm Snelle verzending Ideaal voor de grotere maten

Vlotte goede afhandeling en goed procuct

Heb een strijkvrij overhemd besteld. Ziet er allemaal goed uit. Afwachten hoe het overhemd zich op de lange termijn houdt.

Makkelijk met bestellen. Snelle levering.

ze zijn te groot heb ze retour gedaan zodra ik geld terug heb bestel ik kleineren

Mijn pakketje dinsdagavond besteld en de volgende dag was het al op het adres. De verpakking was goed stevig en de inhoud zag er goed uit.

Niet veel beter......

Ik heb 6 van deze shirts gekocht omdat ik dacht dat het 't ei van Columbus was. Maar helaas. Ook deze shirts zitten na een paar minuten boven je broek, en ik had al een langere besteld als dat hun maattabel aangaf. Jammer maar helaas, het zijn mooie shirts maar niet voor dit geld......

Fijn zittend prettige stof lekker zittend ‘t shirt.

Bestellen en afrekenen easy.

Ware optijd geleverd

Ik heb niks aan te merken

Maat stemt niet overeen met shirt maat

Ik heb hel positieve ervaring met de shirts maar overhemden staan niet in de zelfde meten jammer verder ben ik zeer tevreden over de andere producten dus toch aanbevelingswaardig

Eindelijk t-shirts met een goede boord, die niet na 2x dragen helemaal.uitgelubberd is

Toegegeven, ze zijn aan de prijs. Maar ikzelf ga er meer van bestellen

Goede webshop

Nvt

Prima T-shirt

De T-shirts zijn van prima kwaliteit en pasvorm. Jammer dat de kortingscode niet werkte

Ik kan nog niks zeggen over hoelang ze broeken meegaan, maar ze zitten lekker en zijn qua lengte perfect

mooie trui

Bestel altijd T-shirts maat 3XL. Dat ook voor de trui gedaan, maar die was veel te groot.

Heerlijk

Mooie kwaliteit en stretch.

Fantastische kwaliteit en gezien mijn lengte en eindelijktop pasvorm. Perfect

Toppie

Gewoon top!!

Ruim assortiment voor mannen van 2 meter plus!! Snelle levering, een echte aanrader!!

Mooie kwaliteit en goede pasvorm

Duidelijke site, vlotte bezorging. Kortom, een prima ervaring bij Girav.

snelle levering en de goede lengte van het shirt

Snelle service, mooi materiaal en goede pasvorm.

Goede kwaliteit

Ik ben heel blij met Girav.

Prachtige trui voor een goede prijs ben er erg blij mee en hoop nog meer bij Girav te bestellen.

Al jaren tevreden met de kwaliteit van jullie T-shirts.

Prima kwaliteit en service

Keizersgracht 424