Snelle levering. Heerlijke pasvorm en super kwaliteit. Ben al mijn t-shirts aan het omwisselen voor Girav.
Beste Richard, wat leuk te horen dat u fan bent van Girav. Veel plezier met de T-shirts.
Zeker voor mijn beide zoons die erg lang mijn zoon van 17 2:03 cm en zoon 14 1:98 cm en smal zijn perfecte joggingbroeken Jammer dat ze nooit in de aanbieding zijn die joggingbroeken want dan schaf ik er meteen meer aan
Beste Liene, Bedankt voor uw mooie beoordeling en cijfer. Hier zijn wij blij mee.
Heerlijke T-Shirts , mooie kwaliteit en mooie kleuren
Beste Dietrich, Wat fijn dat u blij bent met onze T-shirts. Veel plezier ervan.
Alles conform de bestelling.
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie beoordeling.
In het vervolg zeker onthouden
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
wat een prijzen. Het is super kwaliteit, maar in deze tijden soms lastig het er voor neer te tellen. Daarom soms outlet gebruik. Prima bezorging en maatvoering trouwens.
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Altijd naar tevredenheid shirts besteld . Denk dat ik meer dan 20 heb inmiddels. Laatste bestelling klopte de maatvoering niet en werd er moeilijk over gedaan er vanuitgaande dat ik deze shirts te heet heb gewassen. Na zoveel bestellingen kan ik best wel beoordelen dat de maat niet overeenkomt met die van de andere bestellingen. Helaas dus niet goed opgelost nadat ik dit heb aangegeven. 02-10-24 de volgende mail gestuurd: Beste Nadia, Daarom mijn slechte recensie op Kiyoh. De shirts zitten gewoon te strak. En nu moet ik ze zelf gaan opmeten waarvan ik zeker weet dat je geen centimeters verschil gaat zien. Kijk in mijn bestellijst en zie wat ik allemaal besteld heb. Deze maar S zit echt te strak en al mijn andere maten s die ik besteld heb zitten na al die tijd nog steeds prima. Ik vind het gewoon geen goede service voor een vaste klant. Terwijl jullie ook nog eens hier mee adverteren op de site: Zorgeloos proberen Gratis verzending en 100 dagen retour. Met vriendelijke groet, Gerard van der Weide
Dank u voor de terugkoppeling. Fijn dat wij het probleem voor u konden oplossen. Een fijne avond gewenst!
Originele beoordeling
Wat jammer dat u deze ervaring heeft. Op 1 augustus jl. hebben wij via de mail contact opgenomen, wellicht dat onze mail in de spambox bij u terecht is gekomen? Wij hebben de mail verzonden naar het mailadres dat bij de order stond. Ik hoop dat u op die mail nog even kunt reageren!
Snelle levering. Goede pasvorm en uitstekende kwaliteit.
Bedankt voor uw beoordeling!
Het was de 1e keer dat ik iets bestelde bij Girav, en was zeer tevreden. Overzichtelijke website, snelle levering.
Beste Ronald, bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat het bestelproces makkelijk verliep en uw bestelling snel werd geleverd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Een prettige dag gewenst!
Heb nu een aantal kledingstukken van Girav thuis. Eindelijk kleding die past ipv winkel in en winkel uit met overal te korte mouwen of broekspijpen. Ideaal!
Beste Rob, Bedankt voor uw geweldige beoordeling! Fijn dat u de juiste kleding heeft gevonden. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag!
Fijne en duidelijke website. Goede omschrijving van de producten. Makkelijk besteld en snel verzonden
Beste Tim, Bedankt voor uw mooie beoordeling en de 10! Fijn dat het bestelproces soepel verliep en u snel het juiste kledingstuk kon vinden. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een prettige dag!
Goed shirt
Beste Wim, Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!
Mooie kwaliteit en pasvorm en super snelle levering
Wij van team Girav zijn heel blij met uw 10! 🤗
Na lang zoeken een bedrijf gevonden die kwaliteit en pasvorm heeft weten te combineren met een aantrekkelijke prijs. Dikke aanrader.
Beste Hessel, bedankt voor uw review en uw 10! Wat fijn dat u bij ons de passende maat en pasvorm heeft gevonden. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling en een prettige dag gewenst!
Set shirts (long) van uitstekende kwaliteit ontvangen. Prima product en snel geleverd.
Beste Arie, Bedankt voor uw geweldige beoordeling en de 10! Fijn dat u zo tevreden bent met uw T-shirts. Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag!
Mooie polo niet de juiste maat en fit
Beste Annemiek, bedankt voor uw review. Jammer dat uw polo niet de juiste maat en fit had. U kunt het artikel gratis retourneren. Een retourlabel zou meegeleverd moeten zijn. Mocht u vragen hebben over onze maatvoering dan helpt onze klantenservice graag verder. Te bereiken onder 020 - 472 1002. Wij horen graag van u!
Goede service, mooie producten. Jammer dat de prijzen in de afgelopen tijd wel ontzettend zijn gestegen.
Beste Sabrina, bedankt voor uw beoordeling.
Draagcomfort en pasvorm zijn perfect Maatkiezer is handig om juiste lengte te bepalen.
Beste Jan, Bedankt voor uw review! Fijn dat u de perfecte pasvorm heeft gevonden. Veel draagplezier gewenst!
Één woord gewoon perfect!
Beste Thijs, bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent!
Prettig! De artikelen heb ik snel in huis en voor mijn man die 2 meter is passen de shirt en truien altijd perfect!
Wij van team Girav zijn blij met uw 10! Veel plezier met uw aankoop en een prettige dag gewenst!
Ben erg blij met mijn bestelling.
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Daar worden bij blij van! 😊
Snel bezorgd maar heb andere t shirts dezelfde maat 3xl en die passen wel! Zijn alleen voor dunne lange mensen bij jullie ! Jullie zouden ook 4xl en 5 xl moeten verkopen met deze maateenheid! Grt peter,
Beste Peter, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat maat 3XL niet goed past. U zou eventueel onze Ohio oversized T-shirts kunnen proberen. De pasvorm valt bij deze shirts ruimer. Mocht u nog vragen hebben dan helpt onze klantenservice u graag verder. Te bereiken onder 020 472 1002.
Ben 2.03 en koop xl long fit
Beste Rolf, bedankt voor uw beoordeling!
Het rode Jersey polo shirt leek nieuw in de verpakking te zitten, toch zaten er witte vegen op en leek de boord al versleten. Ongepakt retour gestuurd.
Beste Ferry, bedankt voor uw beoordeling. Het spijt me als u een defect artikel heeft ontvangen. Excuses voor het ongemak. Onze klantenservice neemt binnenkort contact met u op. Bedankt voor uw begrip.
mooie shirts
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!