Super kwaliteit en pasvorm

Snelle levering. Heerlijke pasvorm en super kwaliteit. Ben al mijn t-shirts aan het omwisselen voor Girav.

Zeker voor mijn beide zoons die erg lang mijn zoon van 17 2:03 cm en zoon 14 1:98 cm en smal zijn perfecte joggingbroeken Jammer dat ze nooit in de aanbieding zijn die joggingbroeken want dan schaf ik er meteen meer aan

Heerlijke T-Shirts , mooie kwaliteit en mooie kleuren

Goede produkten snelle levering

Alles conform de bestelling.

Mooie kwaliteit en service uitstekend!

In het vervolg zeker onthouden

Prima kwaliteit, maar

wat een prijzen. Het is super kwaliteit, maar in deze tijden soms lastig het er voor neer te tellen. Daarom soms outlet gebruik. Prima bezorging en maatvoering trouwens.

Normaal gesproken goed alleen laatste bestelling niet

Altijd naar tevredenheid shirts besteld . Denk dat ik meer dan 20 heb inmiddels. Laatste bestelling klopte de maatvoering niet en werd er moeilijk over gedaan er vanuitgaande dat ik deze shirts te heet heb gewassen. Na zoveel bestellingen kan ik best wel beoordelen dat de maat niet overeenkomt met die van de andere bestellingen. Helaas dus niet goed opgelost nadat ik dit heb aangegeven. 02-10-24 de volgende mail gestuurd: Beste Nadia, Daarom mijn slechte recensie op Kiyoh. De shirts zitten gewoon te strak. En nu moet ik ze zelf gaan opmeten waarvan ik zeker weet dat je geen centimeters verschil gaat zien. Kijk in mijn bestellijst en zie wat ik allemaal besteld heb. Deze maar S zit echt te strak en al mijn andere maten s die ik besteld heb zitten na al die tijd nog steeds prima. Ik vind het gewoon geen goede service voor een vaste klant. Terwijl jullie ook nog eens hier mee adverteren op de site: Zorgeloos proberen Gratis verzending en 100 dagen retour. Met vriendelijke groet, Gerard van der Weide

Snelle levering. Goede pasvorm en uitstekende kwaliteit.

Goed, betrouwbaar en snel

Het was de 1e keer dat ik iets bestelde bij Girav, en was zeer tevreden. Overzichtelijke website, snelle levering.

Mooie kleding voor mijn lengte

Heb nu een aantal kledingstukken van Girav thuis. Eindelijk kleding die past ipv winkel in en winkel uit met overal te korte mouwen of broekspijpen. Ideaal!

Goed en snel besteld en ontvangen zoals altijd

Fijne en duidelijke website. Goede omschrijving van de producten. Makkelijk besteld en snel verzonden

Heerlijk ok

Goed shirt

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit en pasvorm en super snelle levering

Hoge kwaliteit kleding met een perfecte pasvorm

Na lang zoeken een bedrijf gevonden die kwaliteit en pasvorm heeft weten te combineren met een aantrekkelijke prijs. Dikke aanrader.

Snelle levering: goede kwaliteit

Set shirts (long) van uitstekende kwaliteit ontvangen. Prima product en snel geleverd.

Niet de juiste maat

Mooie polo niet de juiste maat en fit

Top service!

Goede service, mooie producten. Jammer dat de prijzen in de afgelopen tijd wel ontzettend zijn gestegen.

Na lang zoeken het perfecte hemd gevonden!

Draagcomfort en pasvorm zijn perfect Maatkiezer is handig om juiste lengte te bepalen.

Perfect!

Één woord gewoon perfect!

Snelle levering en goede kwaliteit

Prettig! De artikelen heb ik snel in huis en voor mijn man die 2 meter is passen de shirt en truien altijd perfect!

Goed spul

Ben erg blij met mijn bestelling.

Te klein en teruggestuurt.

Snel bezorgd maar heb andere t shirts dezelfde maat 3xl en die passen wel! Zijn alleen voor dunne lange mensen bij jullie ! Jullie zouden ook 4xl en 5 xl moeten verkopen met deze maateenheid! Grt peter,

Lekker lang

Ben 2.03 en koop xl long fit

Jersey polo verkleurd

Het rode Jersey polo shirt leek nieuw in de verpakking te zitten, toch zaten er witte vegen op en leek de boord al versleten. Ongepakt retour gestuurd.

toppie

mooie shirts