Mooie kwaliteit, een goed passend overhemd en ook nog eens strijkvrij!
Bedankt voor uw mooie beoordeling en de complimenten!
Door probleem met bezorging werd ik op de hoogte gehouden dat het vertraagd was. Netjes ingepakt
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw begrip!
Eerst kreeg ik een mailtje dat het pakketje gepik wordt, de volgende dag dat mijn pakketje vandaag wordt bezorgd, twee uur later een mailtje dat mijn pakketje pas de volgende dag bezorgd zou worden, een ur later weer een mailtje dat het pakketje was bezorgd in de brievenbus dus ben ik een uur later gaan kijken maar helaas lag er niks in de brievenbus beetje slordig.
Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat u de bestelling niet heeft ontvangen, excuses hiervoor! Onze klantenservice zal contact met u opnemen.
Originele beoordeling
Voor iedere man een goede pasvorm te vinden. Jammer dat de high neck alleen in zwart en wit te verkrijgen zijn.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw feedback!
Snelle levering en kwalitatief goede materialen
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt!
Hemden voor mijn man gekocht hij wilde langere hemden, goede kwaliteit en lekker lang..
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We wensen uw man heel veel plezier met de hemden!
Goede t-shirts, goede pasvorm. Goed draagcomfort en dat al jarenlang.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
De shirts zitten goed en voelen goed aan
Bedankt voor de 10! Veel plezier met uw shirts!
Eindelijk geen blote rug meer.
Fijn om te horen! Bedankt voor uw beoordeling!
Gemakkelijk en overzichtelijk dus eenvoudig
Bedankt voor uw beoordeling!
Jammer dat de bezorging vertraagd was, maar verder top
Bedankt voor uw beoordeling en excuses voor de vertraging!
Ten eerste een top service. Zat in 1 shirt een klein gaatje en dit werd direct op gelost met een nieuwe shirt. Shirt zijn heel fijn om te dragen, goede kwaliteit. Kost wat maar je krijgt ook wat.
Bedankt voor uw mooie 10! We zijn blij dat we dit voor u konden oplossen. Veel plezier met de shirts!
Bij bestelling duidelijk welke maten nodig zijn voor de goede pasvorm. Comfort.
Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!
Heerlijk om nooit meer te hoeven zoeken naar T-shirts die lang genoeg zijn. Maar ook de andere producten zijn aanbevelingswaardig. Al jaren vaste klant bij Girav. Dames collectie erbij zou het merk onweerstaanbaar maken.
Bedankt voor uw complimenten en uw feedback. We zijn blij om te horen dat u al jaren vaste klant bent!
Super shirts, scherpe prijs, helemaal top
Bedankt voor uw mooie woorden. Veel plezier met uw shirts!
Het vest past goed. Lekker lang en ook lange mouwen. Heerlijk in de winter en zorgt voor we. Behaaglijk gevoel.
Bedankt voor de mooie beoordeling en heel veel plezier met uw vest!
Prima kwaliteit en pasvorm
Bedankt voor uw mooie 10!
Een keer bestelling niet ontvangen. Gebeld werd meteen opgenomen en er werd de volgende dag alsnog een pakket afgeleverd. Top
Bedankt voor uw mooie 10! We zijn blij dat we dit snel voor u konden oplossen. Veel plezier met uw aankoop!
Ik heb nu inmiddels al meerdere shirts van Girav. Ze zitten perfect, vooral onder overhemden. Ze zijn slijtvast en blijven kleurecht. De kwaliteit is Top!
Bedankt voor uw mooie woorden!
perfecte T-shirts
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Bestel de shirts voor mijn lief en hij is er erg blij mee, blijven mooi en de kwaliteit is super!
Bedankt voor de mooie beoordeling en de mooie 10!
Draag al T-Shirts sedert 2014 en doe er best lang mee
Bedankt voor uw mooie beoordeling en dat u al jaren klant bent!
Ik heb al jaren het probleem dat mijn t-shirts uit mijn broek kruipen als ik ga zitten of mij moet uitstrekken. Ik was bekend met girav maar nog steeds geen t-shirts besteld. Tot vorige week en ik ben er heel blij mee.
Bedankt voor de mooie 10. We zijn blij dat u de juiste maat heeft gevonden bij Girav!
Fijne shirts ontvangen en gewassen en toen ik wilde strijken kwam er bij het laatste shirt allemaal oud bruin kalk water uit de stroomstrijkijzer en ik krijg het er niet meer uit dus dat was pech hebben. Over een poos koop ik wel weer nieuwe. Mvg Peter Stapper
Bedankt voor uw mooie 10! Ik kan me voorstellen dat u daar van baalt. U zou kunnen proberen om een scheutje azijn aan de was toe te voegen als natuurlijke wasverzachter om kleuren op te frissen en vlekken te verwijderen. Succes!
Lekker lang sport T-shirt. Hopelijk komen er meer velle kleuren in de collectie.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10. Bedankt!