Mooie kwaliteit, een goed passend overhemd en ook nog eens strijkvrij!

Goeie service

Door probleem met bezorging werd ik op de hoogte gehouden dat het vertraagd was. Netjes ingepakt

Heb helaas niets ontvangen.

Eerst kreeg ik een mailtje dat het pakketje gepik wordt, de volgende dag dat mijn pakketje vandaag wordt bezorgd, twee uur later een mailtje dat mijn pakketje pas de volgende dag bezorgd zou worden, een ur later weer een mailtje dat het pakketje was bezorgd in de brievenbus dus ben ik een uur later gaan kijken maar helaas lag er niks in de brievenbus beetje slordig.

Goede kwaliteit tshirts, met name ook de verschillende lengtes.

Voor iedere man een goede pasvorm te vinden. Jammer dat de high neck alleen in zwart en wit te verkrijgen zijn.

Goed spul van Girav

Snelle levering en kwalitatief goede materialen

Blije man

Hemden voor mijn man gekocht hij wilde langere hemden, goede kwaliteit en lekker lang..

Altijd weer fijn spul!

Goede t-shirts, goede pasvorm. Goed draagcomfort en dat al jarenlang.

De shirts zitten goed en voelen goed aan

Eindelijk geen blote rug meer.

Makkelijk en fijn

Gemakkelijk en overzichtelijk dus eenvoudig

Goede kwaliteit, zit heerlijk

Jammer dat de bezorging vertraagd was, maar verder top

Ten eerste een top service. Zat in 1 shirt een klein gaatje en dit werd direct op gelost met een nieuwe shirt. Shirt zijn heel fijn om te dragen, goede kwaliteit. Kost wat maar je krijgt ook wat.

Perfecte maat en pasvorm.

Bij bestelling duidelijk welke maten nodig zijn voor de goede pasvorm. Comfort.

Juiste maat in kwaliteit

Heerlijk om nooit meer te hoeven zoeken naar T-shirts die lang genoeg zijn. Maar ook de andere producten zijn aanbevelingswaardig. Al jaren vaste klant bij Girav. Dames collectie erbij zou het merk onweerstaanbaar maken.

Prima kwaliteit tegen scherpe prijs!

Super shirts, scherpe prijs, helemaal top

Lekker goed passend warm vest

Het vest past goed. Lekker lang en ook lange mouwen. Heerlijk in de winter en zorgt voor we. Behaaglijk gevoel.

Prima kwaliteit en pasvorm

Prima kwaliteit en pasvorm

Een keer bestelling niet ontvangen. Gebeld werd meteen opgenomen en er werd de volgende dag alsnog een pakket afgeleverd. Top

Top kwaliteit!

Ik heb nu inmiddels al meerdere shirts van Girav. Ze zitten perfect, vooral onder overhemden. Ze zijn slijtvast en blijven kleurecht. De kwaliteit is Top!

toppie

perfecte T-shirts

Super kwaliteit

Bestel de shirts voor mijn lief en hij is er erg blij mee, blijven mooi en de kwaliteit is super!

Prima kleding

Draag al T-Shirts sedert 2014 en doe er best lang mee

Eindelijk een langer t-shirt

Ik heb al jaren het probleem dat mijn t-shirts uit mijn broek kruipen als ik ga zitten of mij moet uitstrekken. Ik was bekend met girav maar nog steeds geen t-shirts besteld. Tot vorige week en ik ben er heel blij mee.

Gave shirts

Fijne shirts ontvangen en gewassen en toen ik wilde strijken kwam er bij het laatste shirt allemaal oud bruin kalk water uit de stroomstrijkijzer en ik krijg het er niet meer uit dus dat was pech hebben. Over een poos koop ik wel weer nieuwe. Mvg Peter Stapper

Prima sport T-shirt

Lekker lang sport T-shirt. Hopelijk komen er meer velle kleuren in de collectie.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam