Zoals je t verwacht

Nice

Zoals gewoonlijk snel en goed geregeld

Perfecte fit

Altijd problemen met normale T-shirts die te kort zijn. Vooral onder een overhemd. Deze lange van Girav zitten daardoor perfect!!

Excellent

Ik had 3 shirts besteld voor mijn man. Deze bleken toch te groot na gebruik van de maatwijzer. Probleemloos opgestuurd en met 3 dagen alweer de andere maat binnen. Super service.

Fijne producten

Er is helaas veel niet meer leverbaar.

Goede - tijdens sale - prijs/kwaliteit en service!

Zie boven

Fijne shirts en uitstekende service

Eerste bestelling was te groot, Teruggestuurd tweede was perfect en weer binnen 1.5 dagen geleverd en retour afhandeling was ook netjes!

Goeie kleding voor een goeie prijs

Goeie kleding voor een goeie prijs

Goede kwaliteit voor een net iets te hoge prijs.

Als de prijzen 10% minder zouden zijn. Dan is het helemaal oke.

Goede beleving webshop

Webshop top, levering kan beter. Door niet op voorraad product paar dagen later dan de bedoeling. Zou efficiënter ingericht kunnen worden. Bellen i.p.v. mailen, en zou eigenlijk niet mogelijk moeten zijn om een niet op voorraad product te kunnen bestellen.

Super snel en super goed

super snelle levering

Geweldige pasvorm

Ik had per abuis maat S besteld. 3 t-shirts en een workershirt. Een dag later heb ik de juiste maat M besteld. De maten in S heb ik niet uit de verpakking gehad. Direct retour gestuurd. Nu maar afwachten of de bedragen van de betaalde facturen teruggestort worden.

Is prima kwaliteit.

snel en goed

Had weer aanvulling op mijn shirts nodig, dus bestellen en volgende dag in huis. TOP!

Perfect, snel geleverd en paste super

Fijn overhemd en gecombineerd met de onder shirtjes een perfecte match.

Super kwaliteit voor een nette prijs!

Goede kwaliteit en mooie kleuren. Ook na meerdere malen wassen nog steeds een goede pasvorm. Top!

Eerste keer besteld!

Zeker niet de laatste keer. De pasvorm en lengte is spot-on. Eindelijk eens een joggingbroek die echt goed past! Ben benieuwd ná de eerste keer wassen hoeveel de broek krimpt.

Goede kwaliteit en goede service.

Positief.

Snelle leverening en goede kwaliteit

Zijn zeer tevreden over girav, goede kwaliteit, en een snelle service.

Snel en goede service

Perfect werkende website met de juiste maatadvies een mooie kwaliteits broek gekocht, super!

Normaal kom ik met mijn 2 meter maar moeilijk aan leuke kleding wat ook goed past. Nu eindelijk meteen in één keer een perfect passende broek binnen gekregen. Ik ben blij en Girav heeft er een nieuwe vaste klant bij.

Ziet er goed uit en de mt was perfect

Het t shirt ziet er goed de kwaliteit voelt goed en de maat was ook goed

Mooie kwalitatieve T - shirts

Snelle levering, dat PostNL wat verlaat was ligt niet aan Girav

Altijd goed bij Girav

Vanaf het begin klant. Bevalt nog steeds prima. Ruilen en retouren gaat allemaal gemakkelijk. Heel tevreden. Net weer shirts besteld

Zeer goede kwaliteit en snelle levering

De t-shirts van girav zijn van erg goeie kwaliteit zelfs naar een jaar lang van dragen en wassen blijven de shirts en de kraag super goed

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam