Snelle levering, dat PostNL wat verlaat was ligt niet aan Girav
Beste Atze, Bedankt voor uw beoordeling en wat spijtig dat er wat vertraging was in uw levering van PostNL. Veel plezier van de order.
Vanaf het begin klant. Bevalt nog steeds prima. Ruilen en retouren gaat allemaal gemakkelijk. Heel tevreden. Net weer shirts besteld
Beste Gem, Wat leuk te horen dat u fan bent van Girav vanaf het begin. Bedankt voor uw mooie beoordeling.
De t-shirts van girav zijn van erg goeie kwaliteit zelfs naar een jaar lang van dragen en wassen blijven de shirts en de kraag super goed
Beste Rick, Team Girav bedankt u voor uw mooie beoordeling!
Zeer vlotte bezorging van het bestelde artikel Mijn man is erg blij met de mooie polo!
Dank u voor uw mooie beoordeling. Een 10, daar zijn wij trots op!
Na bestelling zeer vlotte aflevering. Keurig verpakt incl. een retour label.
Beste Wim, Bedankt voor uw prachtige review!
Mooie producten
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Ik ben erg blij met de shirts. Ze passen goed. Zijn lekker lang en degelijk.
Beste Remco, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop! Veel en lang plezier gewenst! Fijne dag!
Perfecte shirts en keurig op tijd geleverd.
Beste Sybren, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Makkelijk besteld, snelle levering, helemaal top.
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Snel en goed, mooi op tijd geleverd
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling! Fijne dag!
Na lang zoeken de gewenste t-shirts gevonden nu nog effe afwachten hoe deze zich na de was houden en evt bijbestellen
Beste Dick, bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw aankoop!
ik bestel deze shirts al jaren. prima prijs/kwaliteitsverhouding. Aanrader!!!!!
Beste Ad, bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met ons! Een prettige dag gewenst!
Mooie stof van goede kwaliteit,blijft mooi na 't wassen.
Beste Anita, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! 🎉
Mooie kwaliteit en levering was al de volgende dag!
Beste Michel, Wij van team Girav zijn blij met uw 10! Veel plezier met uw bestelling!
Zeer tevreden.
Bedankt voor uw beoordeling. Veel plezier met uw aankoop gewenst!
Klantenservice reageert snel, klantgericht en denkt in oplossingen
Beste Geert, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat uw poloshirt is gekrompen. Onze klantenservice zal contact met u opnemen via de mail. Tot zo!
Originele beoordeling
Marbella polo na 1e wasbeurt op 20graden al behoorlijk gekrompen Deze polo kan past dus al niet meer.
Geweldige dienstverlening
Snel bezorgd en mooie shirts voor een goede prijs!
Beste Robert, Bedankt voor de mooie review!
Voordelig , snelle levering, prima kwaliteit
Beste Geert, Een 10, wat mooi. Dank hiervoor!
Prima t-shirts in perfecte lengtes
Beste Marc, Dank voor de prachtige beoordeling.
Snel geleverd en de producten hebben een goede kwaliteit
Beste Ruben, Wat fijn te horen dat u blij bent met onze items! Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Snelle service , alleen weing informatie over de retour zending, hoe gaat dit in zn werking?
Bedankt voor uw mooie beoordeling. U kunt uw bestelling of een deel ervan met het geleverde retourlabel (gratis) inleveren bij een PostNL punt. U ontvangt een verzendbewijs na afgifte. Wij raden aan om het verzendbewijs te bewaren totdat uw retourzending is verwerkt en het aankoopbedrag is vergoed. De retourzending hoeft niet online gemeld te worden en er hoeft géén retourformulier ingevuld te worden. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zullen wij voor de terugbetaling zorgen. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag!
Zeer tevreden over kwaliteit en pasvorm. Lengte is prima en te kiezen. Ben 1,90 dus toppie
Beste Ben, Wat een prachtige beoordeling. Bedankt!
Super kwaliteit shirts welke mooi blijven na vele wasbeurten.Snelle levering. Ideale maatwijzer op de website.
Beste Harry, Wat fijn dat u een Girav fan bent. Hier zijn wij blij mee. :)
Girav levert goede kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs.
Beste Ponti, Dank voor uw prachtige review. Hier zijn wij blij mee.