Snelle service , alleen weing informatie over de retour zending, hoe gaat dit in zn werking?
Bedankt voor uw mooie beoordeling. U kunt uw bestelling of een deel ervan met het geleverde retourlabel (gratis) inleveren bij een PostNL punt. U ontvangt een verzendbewijs na afgifte. Wij raden aan om het verzendbewijs te bewaren totdat uw retourzending is verwerkt en het aankoopbedrag is vergoed. De retourzending hoeft niet online gemeld te worden en er hoeft géén retourformulier ingevuld te worden. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zullen wij voor de terugbetaling zorgen. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag!
Zeer tevreden over kwaliteit en pasvorm. Lengte is prima en te kiezen. Ben 1,90 dus toppie
Beste Ben, Wat een prachtige beoordeling. Bedankt!
Super kwaliteit shirts welke mooi blijven na vele wasbeurten.Snelle levering. Ideale maatwijzer op de website.
Beste Harry, Wat fijn dat u een Girav fan bent. Hier zijn wij blij mee. :)
Girav levert goede kwaliteit voor een fatsoenlijke prijs.
Beste Ponti, Dank voor uw prachtige review. Hier zijn wij blij mee.
Snel geleverd. Netjes verpakt en prima pasvorm. Lekker lange shirts
Dank u voor uw mooie review!
Bestelling was netjes ingepakt en was vrij snel binnen
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier met uw bestelling!
De hemden zijn van goede kwaliteit alleen jammer dat. ze zo duur zijn geworden en er nooit een aanbieding van is
Bedankt voor de mooie 10!
Past perfect, fijne stof
Beste Kees, Wat fijn een 10. Dank u!
Mooie kleuren, goede maten. Zowel in lengte, als in breedte. Grote kleur keuze, voor ieder wat wils! Top!!
Beste Maartje, Bedankt voor uw prachtige beoordeling. Wij van team Girav zijn hier trots op!
Eindelijk shirts die lang genoeg zijn voor mijn man, wel zou het leuk zijn als jullie weer shirts krijgen met een printje
Beste Wilma, Wat fijn te horen dat u fan bent van ons merk. Ik ga uw feedback doorgeven aan onze afdeling inkoop en productie. Bedankt hiervoor!
Ik heb me aan de maat tabel gehouden, maar de shirts zaten mijn man als een rollade, dus daar klopt iets niet.
Beste Nicolien, Bedankt voor uw bericht en feedback. Mocht u hulp nodig hebben met maten of pasvormen dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice op [email protected].
Mooie, stevige overshirt gekocht en een leuke hoody. Goed materiaal. Past goed, staat mooi. En alles volgens afspraak.
Beste Tabbe, Wat fijn te horen dat u blij bent met onze hoody. Veel plezier ervan en bedankt voor de mooie beoordeling.
Ideale t-shirts die heerlijk zitten en goed passen.
Beste Edwin, Bedankt voor uw mooie beoordeling en cijfer!
Ik ben erg blij met de shirts en de boxershorts. De shirts hebben een hele fijne pasvorm, zitten lekker en zien er mooi uit. De boxers passen goed en voelen zacht aan.
Beste Ramon, Bedankt voor uw 10! Wij van team Girav zijn hier trots op.
Giraf’s belofte van snelle levering wordt door Post-NL volledig verkloot! Doe afstand van deze slechte distributeur! Hij verpest jullie reputatie!
Beste Reint, Bedankt voor uw mooie beoordeling en voor uw feedback. Dit is heel waardevol voor ons en wij gaan dit bespreken.
Draag al jaren jullie sneaker sokken omdat ze perfect passen en ook nog eens van prima kwaliteit zijn.
Wat fijn om te horen en we zijn heel blij met uw 10, bedankt!
Fijne hemden. Snelle levering
Bedankt voor de beoordeling en heel veel plezier met uw aankoop!
Mooie shirts in verschillende lengte maten. Snel geleverd en niet te duur.
Beste Marcel, Bedankt voor uw 10! Daar zijn wij trots op.
20 verschillende merken shirts geprobeerd en eindelijk: deze zitten perfect
Wat fijn te horen dat u fan bent van onze T-shirts. Wat een prachtige beoordeling. Dank daarvoor!
Ik heb al jaren t-shirts en poloshirts van Girav. De kwaliteit is uitstekend. Niet zo snel gaatjes aan de voorkant, zoals bij zoveel andere (goedkopere) shirts. Ze zijn echt hun geld waard.
Beste Jan, Dank voor de mooie beoordeling. Daar worden wij erg blij van!
Altijd de juiste maat kleding voor de mensen die wat groter cq langer zijn.Tevens uitstekende kwaliteit!
Wij van Team Girav zijn blij met een 10!
Snelle levering. Poloshirt super.
Bedankt!
Met behulp van jullie maar bepaling bestelde ik. Echter na 2 knoopjes gestopt omdat de boel anders stuk zou gaan. De bezorging door Postnl ging ook al geweldig. De vroegste melding kwam op 16.23 uur de bezorging elders om 15.31 uur. Al met zeer o bevredigend.
Bedankt voor uw feedback, onze klantenservice neemt via de mail contact met u op!
Het maatadvies obv mijn lengte, gewicht en figuur kwam op XXl en longfit maar die waren toch te krap voor mij. Nu moest ik ze terug sturen en zodra ik het geld terug heb kan ik XXXl bestellen. Maar het geld is nog niet terug. Gr Peter
Bedankt voor de beoordeling. Onze maatconfigurator is ontworpen op basis van gemiddelde maten en verhoudingen die voor de meeste mensen goed werken. Echter, iedereen heeft een uniek lichaam, en de verhouding tussen het torso en de benen kan variëren. Dit betekent dat de configurator soms niet helemaal overeenkomt met jouw persoonlijke maten. We raden aan om onze maattabel en meetinstructies te volgen voor de beste pasvorm, of contact op te nemen met onze klantenservice. Voor wat betref de retour: die is nog niet aangekomen, wij nemen via de mail contact met je op!
Fijne webshop en niet te veel betalen..
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!