Om uit te proberen 2 polo's in de sale gekocht. Ze zitten heel goed, fijne pasvorm en mooi van kleur. Kan nog niet beoordelen hoe ze in de was blijven.
Bedankt voor de beoordeling en veel plezier van de shirts!
Liep heel de dag mijn shirt naar beneden te trekken altijd net te kort. Maar daar heb ik nu geen last meer van. Lekker lang genomen en ze zitten lekker, mooie kwaliteit. Zeer tevreden klant dus!!!
Van tevreden klanten worden wij heel blij: dank, dank dank!
Heerlijke luchtige polo. Erg mooi en groot draag comfort.
Hartelijk dank en veel plezier van de shirts!
Ik heb een redelijk gemiddeld postuur: 1.86 m en 85 kg. Toch kan ik moeilijk kleding vinden die goed zit. Vaak is het te wijd of te lang, of te kort of te strak. Bij Girav kan ik de maat bepalen en los daarvan ook de lengte. Ideaal, want nu heb ik kleding die mij dus wel goed zit!
Een 10: daar worden wij heel blij van. Bedankt!
Blijft lang goed na vele malen wassen. Nette graag en fijn materiaal.
Bedankt voor je review. We zijn blij dat je zo tevreden bent!
Zoals beloofd, bestel en ontvang binnen een dag
Bedankt voor je cijfer en feedback!
Sinds een paar jaar,dat mijn man shirts Ohio heeft, het is een mooie stevige stof.
Goed om te lezen dat je blij bent met de Ohio shirts!
Goede kwaliteit ook na wassen blijft de pasvorm perfect
BEDANKT!
Goed to zeer goede kwaliteit t shirts
Hartelijk dank voor je positieve review over het Rome shirt. We stellen het zeer op prijs dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen!
Altijd blij mooie kwaliteit, vervormd niet
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Fijne shirts niet goedkoop maar betere kwaliteit
Super bedankt voor die 10 en veel plezier van de shirts!
Zeer fijne blouse en broek die ik had besteld
Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent. Jouw feedback wordt zeer gewaardeerd!
Girav kende ik al als leverancier van goed passende, en kwalitatief prima kleding voor lange mensen. Bij mijn laatste bestelling dreigde het mis te gaan, de onbeschadigde en verzegelde doos bevatte niet mijn onderbroeken! Na een berichtje aan de klantenservice, met wat aanvullende vragen van Girav werd het probleem van de missende onderbroeken binnen 1 dag hersteld. Fout maken is geen probleem, de ware service zit in het herstellen van foutjes en dat heeft Girav uitstekend gedaan. Hierbij een welgemeend compliment, groetjes Frits
Hartelijk dank voor het compliment en de beoordeling!
Zeer prettig bedrijf, mooie nette kleding. Prima pasvorm en een ruim assortiment, en een zeer snelle service. En mocht je de mensen van Girav eens bellen je wordt zeer vriendelijk te woord gestaan. Zo fijn dat er een bedrijf bestaat die eens meedenkt , voor lange mannen.
Bedankt, wij zijn heel blij met een 10!
Ik heb de maattabel aangehouden en mezelf laten adviseren door de site maar de shirts vind ik niet goed passen. Te lang en van de longsleeve zijn de mouwen heel wijd?
Bedankt voor de feedback: jammer dat het niet past. Het is zeker handig om de maattabel per product nog even te checken. De klantenservice neemt via de mail nog contact met je op, wie weet kunnen wij het nog voor oplossen middels een omruiling!
Bedankt!
Levering volgens afspraak. Op basis van maattabel besteld, maar broek zat te wijd van boven en te strak om de benen en vooral bij de kuiten veel te smal. Helaas, retour.
Jammer dat de broek niet goed past, voor maatadvies kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen!
S'avonds 23 uur besteld, volgende dag geleverd. Artikel geheel volgens verwachting
Wat fijn, een 10, bedankt en veel plezier van de shirts!
geweldige kwaliteit, prima prijs en snel geleverd
Wij van Team Girav worden heel blij van een 10!
Mooie shirts, goede kwaliteit blijft mooi na tig keer gewassen te hebben.
Bedankt voor de beoordeling!
Prima shirts alleen nu het wassen even afwachten, minpunt is dat ik niet geïnformeerd ben over de leveringsdatum. En dat dus mijn bestelling was bezorgd bij het Primera Post NL afhaalpunt zonder dat ik dat wist. Bij toeval meegekregen omdat ik iets anders afhaalde.
Bedankt voor uw beoordling, en inderdaad fijn dat u door toeval werd geïnformeerd. Als het goed is, moet er ook een mail met tracking gestuurd zijn. Misschien dat deze in uw spam terecht is gekomen?
De kwaliteit van de shirts zijn prima voor deze prijsrange echter bij dragen zie ik heel duidelijk dat er twee opvallende punten op de bovenkant van mijn schouders staan bij ontspannen armen (naar beneden hangend).. deze hoeken waar de genaaide stof bij elkaar komt worden nog meer zichtbaar bij een geringe beweging van de armen naar boven. Eerste keer besteld bij Girav om een kans te geven en te proberen maar ik houd ben geneigd toch naar mijn andere merken terug te keren voor mijn volgende bestelling.
Beste Rodney, Bedankt voor uw beoordeling. Voor maatadvies of vragen over pasvormen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan altijd voor u klaar!
Giraf T shirt’s zitten altijd goed en gaan lang mee , wel eens andere t-shirts geprobeerd maar girav zijn toch een betere prijs kwaliteit verhouding
Beste Loek, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier van de T-shirts!
Goede webshop, snelle levering. Prachtig overhemd, mooie stof, zit heerlijk. Ik heb de extra lange mouw besteld, de mouwlengte is goed, maar het pand zou voor mijn lengte (192 cm) net een 5 cm langer mogen. Nu ga ik toch op zoek naar een ander model voor de volgende keer.
Beste Kees, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben betreffende pasvormen en fits dan staan wij bij de klantenservice altijd voor u klaar.
Vlotte levering o.a. voorzien van retour informatie.
Beste J.J., Bedankt voor de mooie beoordeling!