Goed product

De maat en kwaliteit is perfect ben heel tevreden.

supergoede shirts, maar helaas geen prints

supergoede shirts, maar helaas geen prints

Snel bezorgd, brievenbus dus hoefde niet thuis te zijn.

Goede kwaliteit en pasvorm wel redelijk aan de prijs….

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke maattabel, snelle levering en goede kwaliteit kleren

Snel en simpel,geen gedoe!

Giraf en DHL bijten elkaar.

Pas de derde keer kwam DHL zijn afspraak na en leverde het bestelde bij mij af. Hetgeen betert dat ik tweemaal huisarrest heb gehad met een tijdsduur van 6 uur. Helaas beklijft zoiets aan het product Girav. Kunnen beter een ander bedrijf inhuren om spullen op een correcte manier te leveren geeft een andere uitstraling op Girav.

Zit goed, lengte is lekker lang

Heerlijk eindelijk lekker lange shirts

Gord afgewerkt materiaal

Deze kleding is goed gemaakt van goed materiaal en is de stevige prijs zeker waard

Al meer dan 10 jaar mijn vaste leverancier!

Girav is al meer dan 10 jaar mijn vaste hofleverancier voor t-shirts. Van stretch ondershirts tot katoenen shirts met en zonder afbeelding tot merino wol voor de winter. Voor mij niets anders meer.

Mooie shirts en snelle verzorging

Zeer te vreden

Prima kwaliteit

Conform afbeelding, zeer snelle levering.

Altijd goed, prijs, service, kwaliteit.

Super.

Goede t shirt

Goede t shirt snel versturen past perfect bij langer mensen

Altijd goed en lekker lang.

Heerlijk dat je T-shirts kan bestellen die langer zijn.

Goede pasvorm, mooie stof

Dit is de 2e bestelling van de sokken. Mijn man vind ze erg fijn. Juiste maat, ze blijven ook goed na het wassen! Wij zeggen top

Te groot

Mooie kwaliteit (onder)hemden, ook bij de armen niet zo wijd. Helaas valt maat S hier meer als M. Voor zoon veel te ruim, mijn vader (normaal maat M) kon er met gemak in. Die is er tevreden over.

passen goed en lekker lang

n.v.t.

Levering cq verpakking top. Kwaliteit en maatvoering shirts perfect.

Mooie polo shirts

mooi om te dragen

1e bestelling

Ik heb na lang afwachten toch eens een bestelling gedaan. Ik ben lang van romp en dat maakt dat kleding vaak toch kort is of uit mijn broek schiet. Niet in de laatste plaats omdat ik ook fors van bouw ben. Op basis van de maattabel heb ik 3XL besteld. Het advies was de LONG variant te bestellen maar door mijn ervaring ging ik voor de XLONG. De bestelling werd vlot geleverd en tijdens het passen was de maat ruim genoeg. De lengte: Overweldigend! Deze lengtemaat is zelfs voor mij lang, wat een verrassing! Het materiaal is lekker zacht en hoop dat dit ook zo blijft nadat ze voort het eerst gewassen zijn.

Geweldig product en hele goede service.

Al veel producten gekocht. Ben zeer tevreden over de kwaliteit en de levering.

Super shirts

Goede shirtjes

Goede shirtjes fijne lengte. 1 was verkeerd gepakt en na mailwisseling goed geregeld dat er een nieuwe gestuurd wordt

mooi shirt

mooi shirt snel geleverd