Goed product zeer tevreden

Goed product T shirt Sydney xxl /long fit 3 stuks donkerblauw snelle levering ben zeer tevreden. En goede pasvorm en kwaliteit.

Prima geregeld en top spullen

Een aanrader voor iedereen!

Product is zoals beschreven, goed verpakt en snel geleverd.

Product is geweldig, de verpakking over de top

Zowel de website als de producten zijn goed! Wel zie ik wat verbetering in milieubewustheid: 1. De doos is erg sjiek en compleet zwartgekeurd 2. Ieder t-shirt in een dik plastic verpakking met een grote GIRAV erop geprint, plus een karton in het shirt voor de vorm 3. In de doos zit een folder met reclame In mijn optiek is dit onnodig verbruik van inkt, plastic en karton... De shirts zijn zo goed, ze hebben dit niet nodig.

Eindelijk shirts die de juiste lengte hebben.

Ik bestel nu al een paar jaar alleen maar bij Girav de shirts voor mijn man. Hij is er erg blij mee, omdat we eindelijk shirts van kwaliteit hebben gevonden die wel goed passen.

De perfecte pasvorm

Ik heb nu sinds jaren een merk waarbij ik blindelings iets kan bestellen en het zit gewoon altijd goed.

Zit geweldig lekker en heeft een sjieke uitstraling

Zit geweldig lekker en heeft een sjieke uitstraling

Prima pasvorm en onzichtbaar!

Klantvriendelijk

Toen mijn bestelde t- shirt er na 5 dagen nog niet was heb ik een e-mail gestuurd. Per omgaande kreeg ik een mail van Girav dat ze meteen een ander t-shirt zouden sturen. Dat kreeg ik de volgende dag per post in de brievenbus. Het zoekgeraakte t-shirt werd uiteindelijk toch nog bezorgd. Toen ik dat meldde kon dat t-shirt behouden met flinke korting.

Snel geleverd en Past goed

Is snel geleverd en past goed.

Prachtige shirts, mooie kwaliteit

Zie boven: mooie shirts, goede kwaliteit en snel bezorgd!

Makkelijk bestellen snelle levering goede pasvorm en kwaliteit

Goede kwaliteit en een goede aanbieding.

De T-shirts zijn erg fijn, goede kwaliteit en pasvorm. Je hebt keuze uit veel kleuren.

Altijd goed verzorgd

Alles prima verzorgd van bestelling tot verpakking en verzending. En ja ook helaas het retouren gaat simpel.

Boven verwacht

Beter dan verwacht , goeie pasvorm.ondanks dat ik paar maatjes meer heb

Goede kwaliteit t-shirts en perfecte lengte

Fantastische kleding

Mooie kleding van super goede kwaliteit tegen een schappelijke prijs.

Correct geleverd zoals besteld

Top kwaliteit

Ik draag de Bangkok witte tshirts al vele jaren. Als je ze niet heter wast dan 40 graden gaan ze echt jaren mee , en ze blijven echt als Nieuw . Ik stop ze dan ook niet in de droger . Naar mijn mening is dit topkwaliteit , dat voel en zie je je na vele jaren dagelijks dragen !

Vrijdagmiddag besteld en zaterdag avond aan. Veel complimenten

Prachtige Arizona joggingbroek

Mooi product. Was al langer op zoek naar een modieuze casual joggingbroek met extra lengte. Blij mee! Ook een compliment voor de eenvoudige en goed werkende maattabel, waardoor ik de juiste broek in één keer in de goede maat in huis had. Dat is erg prettig. Jullie zien mij zeker terug GIRAV.

Perfecte pasvorm ontzettend snel geleverd

Ik was met spoed opzoek naar een blouse, ik vond de perfect passende bij jullie geweldig ik zal nog vaker wat gaan bestellen, xxxl zoals het hoort te zijn

Voldoet helemaal aan mijn verwachting De eerste broek hier besteld, en er gaan er zeker nog meer volgen

prima kwaliteit

Keizersgracht 424