Fijne pasvorm

Voor een lang persoon levert girav mooie en fijn passende kleding

Snel en goede producten

Goede pasvorm

Netjes verpakt. Alleen nu moet er 1 t-shirt terug wel zonde in 1 grote doos.

Boven verwachting

De kortingscode werkte niet. Mailtje gestuurd en de volgende dag was de korting al op de rekening gestort. Echt hele goede service. De kwaliteit van de shirts is prima. De lengte wordt door mijn man als bijzonder prettig ervaren.

Goede ervaringen

Stipt , goede kwaliteit

mooie polo

Mooie polo, mooie kwaliteit, de maat die opgegeven was is voor het mooie iets te klein ,gaat net volgende aankoop wordt een maat groter!!

Betrouwbaar

Na het maattabel te hebben ingevuld. Gaf het perfect de juiste maat aan voor mij. En mijn maat is niet makkelijk.

Heerlijk materiaal, super pasvorm!

Inmiddels heb ik een paar modellen shirts van katoen en van merino die ik in herhaling blijf kopen. Ook korte broek geprobeerd nu. Tevens erg blij mee, zowel kwa pasvorm als kwa kwaliteit afwerking.

Slecht

Heb de zending nog niet ontvangen

Topper

Snel en goed .

Gewoon goed

Precies gekregen wat besteld is.

Zeer goede kwaliteit en perfecte service

De T-shirts zijn van een mooie kwaliteit katoen en blijven ook na diverse keren wassen mooi van kleur en model. Snelle en zorgvuldige verzending en bezorging, vriendelijke klantenservice.

Snel en goed

Weet je wat ik lekker vind bestellen dag erna in huis . Mooie kwaliteit heerlijke shirts !!!!! 3 stuk voor €50 is geen geld voor wat je krijgt. Mvg Tim

snel bezorgd, mooie producten

super de verschillende lengtes van de shirts en de perfecte verhouding. mooie kwaliteit en kleuren De collectie wordt steeds uitgebreider!!

Past geweldig ende lengte is perfect

Helemaal goed!

Levering goed! En geweldige kwaliteit en comfort shirtjes

Mooie artikelen van Girav

Ik heb besteld bij Girav: 2 onderbroeken M en 2 hemden M. Ze dragen prima, net had ik het hemd in een kortere uitvoering moeten bestellen deze middenmaat valt erg lang uit.

Fijne shirts

Ik gebruik al lange tijd girav en is niet goedkoop maar wel fijne kwaliteit

Mooi materiaal, maat zoals beloofd, snelle afhandeling, goede levering.

Snelle en gratis levering

Ik koop veel van mijn kleding bij Girav al is het een beetje prijzig. Maar dat mag ook voor die klasse spullen

Een fantastisch product, en prettige website om te bestellen.

Vooral de manier om de juiste maat te bestellen was zeer prettig.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Goede kwaliteit .

Heel weinig mis mee

Goede webside heel goed passende shirts. Bij andere leveranciers is XLL vaak veel te klein.

Zoals altijd, perfect

Zoals altijd, perfect