From finding the right pieces to completing the order was a breeze to say the least. Next day the goodies where delivered....sliding into my tees was nothing less than the cherry on the pie. Wonderful materials and FINALLY more than long enough. Very happy customer here!
Dear Richard, Thank you for your beautiful review and your 10! 🚀 Lots of fun with your purchase. Have a great day!
Bij mij viel m’n gebruikelijke maat iets groter uit dan normaal. Keurig netjes (en snel) opgelost door Girav
Beste Ronald, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat de maat van uw shirt anders blijkt te zijn. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Bedankt voor uw begrip. Tot zo!
Originele beoordeling
Mijn maat is altijd M, dit is de eerste keer dat een shirt gewoon een maat groter uitvalt. Zit voor geen meter
Mooie t-shirts met een goed model
Wij van Team Girav worden heel blij van uw 10!
Snel geleverd.Gelukkig nog heel de postbode had het door de brievenbus gepropt.De buitenste zak was beschadigd de binnenste niet.Maar daar kunnen jullie niets aan doen. Mooie t-shirts.
Beste Mieke, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat het pakket een beetje gehavend bij u aankwam, excuses voor het ongemak. Gelukkig werd uw kleding niet beschadigd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een mooie dag vandaag!
Snelle levering! Mijn zoon is lang en het bestelde overhemd zit hem als gegoten! De prijs is volgens mijn beoordeling ietwat aan de hoge kant.
Beste Inge, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat het overhemd zo goed zit. Wij wensen u veel en vooral lang plezier ermee! Een fijne dag gewenst!
Gewoon perfect gegoten en draagt ook lekker.
Wij van Team Girav worden heel blij van uw 10!
Fijn dat er een tool is die helpt de juiste maat te kiezen
Beste Rob, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat onze maatkiezer de juiste maat voor u kon vinden. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!
Alles volgens afspraak ben zeer tevreden
Beste Wim, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met ons. Veel plezier met uw bestelling!
Zeer tevreden en snelle levering
Wij van Team Girav worden heel blij van uw 10!
Weinig aan toe te voegen. Goed product, snel geleverd. Zou feitelijk normaal moeten zijn voor een webshop maar Girav maakt het waar.
Beste Bart, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Hier worden wij blij van!
Er ging wat mis met mijn kortingscode, maar helpdesk heeft dit snel en goed opgelost. Alsnog kleding besteld, heerlijk al het eens niet te kort is. Prima kwaliteit en mooi design. Ik ben tevreden
Beste Martijn, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn dat onze klantenservice u meteen kon helpen met de kortingscode. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en een fijne dag!
Snel geleverd en past perfect
Wij van Team Girav worden heel blij van uw 10!
Oorspronkelijk was ik niet zo blij met de T-shirts die ik had besteld. De kwaliteit was geweldig, maar de kortste lengte was te lang. Met 178 cm beschouw ik mezelf als gemiddeld lang. De meeste T-shirts in Nederland zijn veel te lang voor mij. Dus toen ik de slogan voor Girav over 3 lengtes zag, dacht ik wow. Helaas was dat niet helemaal het geval. Hoe dan ook, ik heb ze daarom teruggestuurd. Ik kreeg er een gratis aangeboden en kreeg te horen dat het een beetje zou krimpen in de was. Dat is gelukt en nu past het perfect. Ik wilde dit oorspronkelijk niet doen, omdat ik ze dan niet kon retourneren. Omdat ik erg onder de indruk ben van de kwaliteit, ga ik nu weer bestellen. Deze shirts zitten lekker en voelen goed aan.
Beste Martin, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat de T-shirts te lang zijn voor u. U mag de zending uiteraard gratis retour sturen. Na ontvangst en verwerking zullen wij het aankoopbedrag crediteren. Een fijne dag gewenst!
Originele beoordeling
Ik dacht Girav eens te proberen voor een paar T-shirts. Ze adverteren met verschillende lengtes, dus ik dacht dat ze er wel een zouden hebben die mij zou passen. Omdat ik 178 cm ben, moet dat niet moeilijk zijn. Helaas is de kortste lengte van Girav lang genoeg om als jurk te dragen. De kwaliteit lijkt geweldig, dus ik vond het jammer om ze terug te sturen, maar helaas.
Nette en snelle levering!
Beste Jolanda, bedankt voor uw beoordeling!
Ik had een probleempje met vroege slijtage maar ze hebben dit super afgehandeld !
Beste Emiel, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn dat onze klantenservice het probleem goed kon oplossen voor u. Een fijne dag gewenst!
Perfecte pasvorm en met name de lengte. Mijn eerste bestelling bij Girav, maar zeker niet de laatste.
Beste Henry, bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
Snelle levering, handig tabel voor maat bevoer, perfecte pasvorm daardoor
Wij van Team Girav worden heel blij van uw 10!
T-shirts van hoge kwaliteit. Lekker lang. Redelijke prijs en snel geleverd.
Beste Harry, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Een mooi product Snelle levering En een goede prijs kwaliteit verhouding
Wij van Team Girav worden heel blij van uw 10!
Drie shirts besteld in de maat die werd aangeraden en direct na levering drie andere kleuren besteld. Perfecte pasvorm en goede kwaliteit.
Beste Jacob, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw bestelling! Veel plezier ermee en een prettige dag gewenst!
Gord passend en een fijne stof.
Beste Jan, bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel en lang plezier met uw aankoop!
Snelle levering van deze mooie kleding, als er iets retour moet wordt dat ook supersnel geregeld, echt top!
Beste Ron, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Daar worden wij blij van! 😊
Ik heb t shirt nog geen uur aan en r zitten al gaten in.. en niet 1 maar gewoon 4.. snap r niks van.. heb Jogging broek aan zonder veters of ringetjes waar veters uitkomen.. ----->1 bericht en kreeg gelijk nieuwe 2 ook gewoon goede service 4 sterren voor jullie
Beste Eli, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer te horen dat u een defect shirt heeft ontvangen, excuses voor het ongemak. Onze klantenservice zal contact met u opnemen. Bedankt voor uw begrip!
Originele beoordeling
Prachtige t-shirts wel prijzig maar dan heb je ook wat