Most satisfactory!q

From finding the right pieces to completing the order was a breeze to say the least. Next day the goodies where delivered....sliding into my tees was nothing less than the cherry on the pie. Wonderful materials and FINALLY more than long enough. Very happy customer here!

Prima shirts

Bij mij viel m’n gebruikelijke maat iets groter uit dan normaal. Keurig netjes (en snel) opgelost door Girav

Mooie t-shirts met een goed model

Snel geleverd.Gelukkig nog heel de postbode had het door de brievenbus gepropt.De buitenste zak was beschadigd de binnenste niet.Maar daar kunnen jullie niets aan doen. Mooie t-shirts.

Snelle levering! Mijn zoon is lang en het bestelde overhemd zit hem als gegoten! De prijs is volgens mijn beoordeling ietwat aan de hoge kant.

Het zit echt top bedankt

Gewoon perfect gegoten en draagt ook lekker.

Vlotte afhandeling en hoe product

Fijn dat er een tool is die helpt de juiste maat te kiezen

Een heel goed verlopen opdracht

Alles volgens afspraak ben zeer tevreden

Wat een snelle service

Zeer tevreden en snelle levering

Weinig aan toe te voegen. Goed product, snel geleverd. Zou feitelijk normaal moeten zijn voor een webshop maar Girav maakt het waar.

Prima kleding, en dito service

Er ging wat mis met mijn kortingscode, maar helpdesk heeft dit snel en goed opgelost. Alsnog kleding besteld, heerlijk al het eens niet te kort is. Prima kwaliteit en mooi design. Ik ben tevreden

Past perfect, snelle levering

Snel geleverd en past perfect

Goede kwaliteit en geweldige service.

Oorspronkelijk was ik niet zo blij met de T-shirts die ik had besteld. De kwaliteit was geweldig, maar de kortste lengte was te lang. Met 178 cm beschouw ik mezelf als gemiddeld lang. De meeste T-shirts in Nederland zijn veel te lang voor mij. Dus toen ik de slogan voor Girav over 3 lengtes zag, dacht ik wow. Helaas was dat niet helemaal het geval. Hoe dan ook, ik heb ze daarom teruggestuurd. Ik kreeg er een gratis aangeboden en kreeg te horen dat het een beetje zou krimpen in de was. Dat is gelukt en nu past het perfect. Ik wilde dit oorspronkelijk niet doen, omdat ik ze dan niet kon retourneren. Omdat ik erg onder de indruk ben van de kwaliteit, ga ik nu weer bestellen. Deze shirts zitten lekker en voelen goed aan.

Netjes

Nette en snelle levering!

Super service

Ik had een probleempje met vroege slijtage maar ze hebben dit super afgehandeld !

Kwalitatief goede en mooie shirts.

Perfecte pasvorm en met name de lengte. Mijn eerste bestelling bij Girav, maar zeker niet de laatste.

Snelle levering en dankzij de tabel voor het navullen van maat en gewicht een perfecte pasvorm

Snelle levering, handig tabel voor maat bevoer, perfecte pasvorm daardoor

Heerlijk lange t-shirts!

T-shirts van hoge kwaliteit. Lekker lang. Redelijke prijs en snel geleverd.

Tol product

Een mooi product Snelle levering En een goede prijs kwaliteit verhouding

Mooie shirts van goede kwaliteit

Goede kwalieit T-shirts met snelle levering.

Drie shirts besteld in de maat die werd aangeraden en direct na levering drie andere kleuren besteld. Perfecte pasvorm en goede kwaliteit.

Mooi product

Gord passend en een fijne stof.

Snelle levering van deze mooie kleding, als er iets retour moet wordt dat ook supersnel geregeld, echt top!

Bedankt voor t oplossen

Ik heb t shirt nog geen uur aan en r zitten al gaten in.. en niet 1 maar gewoon 4.. snap r niks van.. heb Jogging broek aan zonder veters of ringetjes waar veters uitkomen.. ----->1 bericht en kreeg gelijk nieuwe 2 ook gewoon goede service 4 sterren voor jullie

Mooie shirts

Prachtige t-shirts wel prijzig maar dan heb je ook wat

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam