Super broeken!

Mijn zoon is 13 jaar, is 186 lang en weegt 60kg. Jullie joggingbroeken vindt hij geweldig! Nu net naar lengte xlf gegaan, daarvoor al 8 maanden lf gedragen!

Gewelig

Mooie t- shirts in veel kleuren te verkrijgen. Maat is perfect en mooi lang. Hele snelle levering.

Top service!

Pakket werd snel verzonden. Bij de bezorgingsdienst ging het echter mis. Nadien werd direct een oplossing gevonden bij Girav! Super!

Niet in droger

Voor het eerst shirts besteld. Zagen er prima uit. Voor mijn lengte heb ik het niet nodig maar omdat ik het lekker vind zitten lange shirts besteld. Zoals met al mijn witte shirts deze ook in de droger gedaan. Ging er wel van uit dat ze iets zouden krimpen, maar van extra lange shirts zijn het nu navelshirts geworden en kan ik na 1 keer dragen 6 shirts van € 94,37 weggooien. Wel heel apart dat ze zoveel krimpen.

Passen goed

Hemd is lekker lang zodat de rug bedekt blijft.

Eerste keer bevalt goed!

Eerste keer besteld, bevalt erg goed! Zit lekker, mooie kwaliteit!

Goed passend

Goed passend , en bovenal een uitstekende kwaliteit.

Snelle levering pasvorm uitstekend

Zal zeker nog wel shirts bestellen in de loop van dit jaar

Perfect.

Snelle levering en perfecte fit. Zeer tevreden.

Girav is top

Aan Girav zal het niet liggen. De wijze van afhandeling van mijn bestelling was top. Helaas heb ik het artikel teruggestuurd omdat het echt voor geen meter stond. Jammer dus.

Pasvorm is uistekend

Besteld en snel geleverd. Pasvorm is uitstekend. Misschien voor de toekomst een wat lichtere zomerkwaliteit als advies.

Super kwaliteit, snelle levering!

Super kwaliteit, snelle levering!

Mooie kwaliteit en snelle levering.

iets te groot, nieuwe besteld, maatje kleiner maar perfect materiaal en prima klnatenservice

zie hierboven

Eindelijk een T-shirt naar mijn zin!

Einde van de lubberende boordjes.

Eindelijk shirts van goede dikke kwaliteit gevonden die ook nog eens betaalbaar zijn. En ook eindelijk een goede lengte! Ik heb de langste lengte besteld voor mijn man die is 203 cm lang. Het zou zelfs nog een lengte korter kunnen!

Pasvorm is perfect

Ik ben afhankelijk geworden van dit kledingmerk. Het voordeel is dat ik eindelijk zonder veel gedoe kleding online kan bestellen, nadeel is dat de prijs relatief hoog is. De kleding en kleuren zijn mooi en neutraal, maar soms een beetje saai. De service heb ik als goed ervaren. Bij het loslaten van een stiksel werd zonder gedoe direct een nieuw shirt gestuurd. Ook de bezorging gaat snel en eenvoudig. Ik ben zeer tevreden over de producten en service, maar zou als vaste klant wat meer korting willen ontvangen op de relatief hoge prijzen..

Beetje lang jammer

Alleen maar positieve punten

In eerste instantie dacht ik "20,- voor een basic T-shirt" Wat is er dan zo anders aan? Nou, ik zal proberen om t kort grondig en uiteraard eerlijk uit te leggen. De Shirts zijn niet zomaar basic, neen, ze zijn van een zeer goede, sterke en mooie kwaliteit. De shirts zijn er niet alleen in het zwart, wit, grijs of donker blauw maar er zijn ontzettend veel en mooie kleuren. Verder is er keuze uit een V of een ronde hals en te bestellen in diverse lengtes. Ontzettend handig voor de mensen die snel met een blote rug lopen. De stoffen zijn van dus danige kwaliteit, dat ze mooi blijven, ook na dagelijks gebruik en veel wassen. De kleuren verschieten niet en de stiksels laten niet los (van de zomen). Ik ben ooit begonnen met het bestellen van 3 witte met een ronde hals, daarna nog een paar zwarte en blauwe om vervolgens nog 4 vrolijkere kleuren aan te schaffen. Afgelopen week heb ik nog 5 verschillende kleuren besteld, niet omdat er shirts vervangen moesten worden maar puur om mijn man eens een ander kleur shirt te laten dragen ; ) Ondertussen is er bij 1 shirt van mijn 2e aankoop (bij Girav) een klein gaatje ontstaan op 1 van de schouderbladen. Toen ik voorheen shirts kocht van andere merken was ik vaak snel teleurgesteld. Ze waren of te wijd, of te kort en of ze werden wel korter na de 1e leer wassen. Soms werden de shirts dunner (ik gebruik geen droger) eb er vielen best vaak kleine gaatjes her en der in de shirts. Ook liet geregeld zomaar het stiksel van de zoom los en dan heb ik volgens mij als laatste het behouden van de mooie kleur nog helemaal niet benoemd. Pffff, ik lijk wel een verkoopster, hahaha..., nee, dat ben ik niet maar ik ben echt nog steeds ontzettend blij met mijn ontdekking van de Giraf Tshirts. Ook het bestellen gaat altijd prima, over het algemeen heb ik mijn bestelling altijd binnen 2 of 3 dagen thuis. Als het later aankomt is het echt door de pakketbezorging. Dus tja....5 sterren, absoluut verdiend! Ga zo door!!

Maat toch niet wat het moet zijn

T-shirt en polo’s passen mij altijd. Alleen deze overhemden hebben niet de juiste pasvorm voor mij.

snel levering

Prima shirts en snel levering.

Snelle levering en fantastische kwaliteits shirts

Kwaliteit is heel goed en de kleiren zijn mooi. Verder is de maat uitstekend

Haal er al jaren mijn ondershirts, Altijd 100% tevreden!

Topproducten

Mooie kwaliteit Goede pasvorm Ideaal de verschillende lengten Retourbeleid Etc Aanrader!!

Mooie kwaliteit

Altijd mooie en goede kwaliteit, snel verzonden.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam