Kwaliteit

Prima kwaliteit en snelle levering. Top!!

snelheid

Goede communicatie

Toppers!

Zeer vlotte afhandeling. Kwaliteit dik in orde.

Graag volgende keer in kadoverpakking

Graag volgende keer in kadoverpakking. Weet nu niet eens of de bon met prijs in de verpakking zit, niet handig als je de shirts aan iemand kado wil doen.

Dat wat aangeboden word, komt men ook na.

Er valt niets op aan te merken !!

Goede kwaliteit/ prijs verhouding. Lange rug en heerlijk draagcomfort. Levering zoals beloofd: snel. Helemaal prima.

Hallo, na een efficiënte informatie-uitwisseling zijn de T-shirts die ik verkeerd had ontvangen, aan mij teruggestuurd, een tevreden klant, ik raad het bedrijf Girav aan

Snelle levering, pasvorm en lengte is top

Shirt en service zijn uitstekend

Het ging fout bij de bezorgingdienst, maar vanuit Girav prima proactieve houding.

man blij

snel geleverd en mooi spul lengte is top.

Nog niets ontvangen

Ik heb betaald maar niets ontvangen. Het pakket zou afgelopen donderdag bij het PostNL afhaalpunt afgeleverd worden. Daarna heb ik niets meer gehoord!!

Prima en snel

Snel geleverd ,

De levering was snel binnen, goed verpakt. De enige opmerking die ik wil plaatsen is dat de kleuren in de app niet corresponderen met de geleverde shirts,

Lekker snel

Goede kwaliteit

Prima kwaliteit

Mooie shirts, prima

Ze doen wat ze zeggen

Helemaal tevreden, pakketje (3 t-shirts) werden via de brievenbus geleverd.

Eindelijk broek zonder hoogwater. Mooi op lengte. I-xl Mooie stof lijkt het mij. Bestel er binnenkort nog een maar dan maat ben zelf 1.96 lang en zit prima

UItstekend product

Goed van lengte.

Heel blij met de T-shirt.

Snelle levering , mooie pullovers

Goede kwaliteit shirts

Goede kwaliteit shirts, heb ze al jaren.

Heel mooi shirt.

Shirt is van fijne kwaliteit, fijne lengte en heeft een mooie hals.

Kwaliteit gaat snel achteruit

Recent weer een 6 pack gekocht, na het wassen zie ik dat deze shirts niet meer de vertrouwde kwaliteit hebben! Dit was de reden om voor Girav te kiezen, je betaald behoorlijk dan verwacht ik iets goed, Girav kiest nu ook voor kostenbesparing, ik ga.op zoek naar een merk dat kwaliteit en milieu wel hoog in het vaandel heeft staan !

Fijn shirt en snel geleverd!

Had al eerder een strijkvrij shirt besteld, mooie stof en goede pasvorm. Nu dus nog een in een andere kleur.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam