Snelle levering en mooie shirts
Heel fijn, dat horen wij graag!
Goed product
Dat horen wij graag, veel plezier van je shirts!
Mooi spul en snel geregeld!
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
goede kwaliteit, snelle levering en top afhandeling
Een 10: bedankt!
Goede kwaliteit en volgende dag in huis wat wil je nog mee
Heel fijn, bedankt voor je mooie cijfer!
Snelle levering goede pasvorm Goede prijs en mooie kleuren.
Dit horen en lezen wij graag, bedankt voor je 10!
Prima kwaliteit naar wel duur
Bedankt!
Ik voor het eerst in mijn leven een passende jogging broek gekocht ik ben er zeer blij mee eindelijk een broek die goed zit met de juiste lengte en ook nog een goede kwaliteit. Een dikke 10 voor Girav.
Onwijs leuk dat je eindelijk geslaagd bent met een passende joggingbroek, veel plezier ervan!
Shirt valt lang en wat breder dan verwacht maar dit is fijn, blijft ook in de broek zitten tijdens het werken
Goed om te horen, veel plezier van je shirts!
Zelfs korte broeken van Girav hebben ook de juiste lengte en as always prima pasvorm
Bedankt voor je beoordeling!
Ik was ontzettend enthousiast over mijn bestelling. Helaas na het wassen waren de shirts toch iets anders dan daarvoor. Hierover heb ik netjes contact gehad met Girav, ze reageerde snel en dachten enorm probleem oplossend. We zijn samen tot een prettige oplossing gekomen. Bedankt.
Bedankt voor je beoordeling en wat jammer dat je deze ervaring hebt, wij nemen via de mail contact met je op. Ik zie namelijk dat je verschillende maten van de New York hebt besteld. Wie weet is dat de reden dat ze voor je gevoel afwijken.
Originele beoordeling
Ik zag een reclame voorbij komen op instagram. Ik klikte door omdat ik het merk wel eens voorbij had zien komen en geïnteresseerd ben in shirts die wat langer zijn. Toen ik mijn bestelling ontving paste het t-shirt heel goed. Je zag er alleen een paar vouwen in dus in besloot ze te op een normale stand 30° te wassen omdat ik een hekel heb aan strijken. Toen ze droog waren en ik ze aan trok bleek deze kleiner te zijn en van onder losser te zitten en minder mooi aan te sluiten op mijn broek. Ik baal hier enorm van en kan ze helaas niet meer terug sturen.
Super fijn product past perfect!
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Heel fijn om te horen dat alles prima is!
Goede producten en snel geleverd!!
Bedankt!
Mooie kwaliteit. Perfecte pasvorm. Keurig op tijd afgeleverd.
Een 10, daar worden wij heel blij van, bedankt!
Ik heb niks ontvangen tot op heden
Bedankt voor je beoordeling: volgens de PostNL trackinglink is het op 30 april in de brievenbus bezorgd. Wij nemen via de mail nog even contact met je op om zeker te gaan, dat je de bestelling ook ontvangen hebt!
Hartelijk dank voor je 10, zijn wij blij mee!
Goede kwaliteit t-shirts,die perfect passen. Tevens goede prijs kwaliteit verhouding,echt een aanrader.
Bedankt voor je 10, en geniet van de perfect passende shirts!
Eindelijk een zaak waar ze mijn maat hebben en waar ik ook nog keuze heb. Top
Bedankt voor je beoordeling en veel plezier met je shirts!
Ik had een zwaardere kwaliteit katoen verwacht van zo'n inmiddels gerenommeerde site/merk De door de site geadviseerde maat is goed, maar een slagje groter was beter geweest
Bedankt voor je beoordeling: je hebt voor de 'gewone' Sydney' shirts gekozen dat is een 160gr gekamde Amerikaanse katoen. Wellicht had jij misschien blijer geweest met de Sydney Heavy, of als je een wat groter shirt wilt dan zou ons oversized Ohio Shirt ook een optie kunnen zijn. Je kunt altijd even contact opnemen met onze klantenservice, wij adviseren je graag!
Mooie shirts
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Mooie kwaliteit, net even wat langer , wat zeer comfortabel zit!
Hier worden wij blij van: veel plezier van de shirts!
Geleverd wat besteld is, alles ziet er netjes uit.
Dit horen wij graag, bedankt voor de feedback!
Goed behalve dan dat DHL de pakketjes zomaar ergens instopt en doet alsof het bezorgt is. Gelukkig goede buurt
Hartelijk dank voor uw 10!
Wij zijn heel blij met uw 10!