snel en korrekt

Buiten de berichtgeving van KPN (die was niet korrekt) is mijn bestelling door Girav keurig en tijdig verwerkt. Ook de verpakking blonk uit door klasse. Ga zo door. De shirts moet ik nog gaan dragen

Goed product

Fijn materiaal. Goede maten . Blijft mooi na veelvuldig wassen

Alles op tijd bezorgd en perfecte pasvorm met goede kwaliteit schirts

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede ervaringen. Snelle levering en mooie kwaliteit.

Kwaliteit producten met betrouwbare levering

Goede producten blijven lang hun goede vorm behouden, lange maten zijn uitkomst. Voor de overhemden hetzelfde. Ben zeer tevreden

Eindelijk een shirt met de juiste lengte, maar je niet in verdrinkt.

Na vele jaren te ruime tshirts te hebben gedragen om iets van lengte erbij te krijgen eindelijk een stel correct zittende tshirts met precies de juiste lengte. Erg blij mee.

Eindelijk een perfecte maat broek

Ik ben 1.96m en al een jaar op zoek naar een goede joggingbroek. Girav ontdekt en gelijk besteld. Perfect passende broek. De maattabel klopt 100%. Ben er superblij mee.

Inmiddels ontvangen!

Is helemaal prima. Goede pasvorm.

Zeer tevreden over de shirts

Vervelend dat de kortingsacties code het niet deed dit is al de derde keer dat het niet gaat ,ben door de jaren heen toch best een goede klant dus dat is telkens een teleurstelling

snel geleverd en past goed.

snel geleverd en past goed.

Lekkere Lange T-Shirts

Mijn Sydney Long Fit t-shirts weer in goede orde ontvangen.

Mooie kwaliteit shirts en snelle levering, kortom zeer tevreden

Eindeloze producten van Girav

Ik ben begonnen met een paar lange shirts algauw werd er een sixpack gekocht, nooit geen blote rug meer. Toen de zomer begon ,heb ik gelijk de singlets besteld . Bij een actie kreeg een boxershort, ik was gelijk verkocht, ik heb er gelijk 6 gekocht, nog nooit zulke fijne boxershorts gehad Al met al kan ik zeggen dat ik heel tevreden met Girav ben.

Zeer goede kwaliteit!

Zoals eerdere bestellingen zeer goede kwaliteit en krimpt niet.

Hemd

Fijne stof, zit heerlijk, lengte is perfect

Moeilijkheden rond de bezorging. Konningsdag ?

Pakket na 5 dagen nog niet ontvangen, pakket leek zoek. Maar na contact met de Helpdesk van Girav is het perfect opgelost.

Veel keuze en snelle levering.

Bestellen gaat makkelijk, je eigen maat zoeken gaat eenvoudig en de levering is snel. Kwaliteit van shirt is ook goed en voldoende lang in de maat die men kan bestellen. Er zijn bij de t-shirts ook 32 kleuren dus er zit altijd wel een geschikte kleur bij.

Uitstekende shirts.

Goede kwaliteit shirts ik draag ze al jaren. De extra lengte is (vooral in het begin) erg prettig (ze krimpen wel flink na verloop van tijd). Ik blijf ze dragen.

Heerlijke passende t shirt

Mooie shirts, goede pasvorm.

Fijne shirts, zou nog wel meer kleuren willen

Goede kwaliteit en het zit lekker

Dit is al de zoveelste bestelling en weer goed en op tijd!

Super Snelle levering en goed kwaliteit T-shirts

Geweldig dat er zo veel maatkeuze is. Top.

Mooie pasvorm

Eindelijk kan mijn zoon zijn armen omhoog doen zonder dat zijn shirt een naveltruitje wordt

Shirts vlot geleverd alleen paste niet

In het verleden mooie lange shirts ontvangen. Maat en pasvorm veranderd. Nu weer zoeken naar de goede maat. Bestelling helaas geretourneerd.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam