Goede kwaliteit shirts

Goede kwaliteit shirts, heb ze al jaren.

Heel mooi shirt.

Shirt is van fijne kwaliteit, fijne lengte en heeft een mooie hals.

Kwaliteit gaat snel achteruit

Recent weer een 6 pack gekocht, na het wassen zie ik dat deze shirts niet meer de vertrouwde kwaliteit hebben! Dit was de reden om voor Girav te kiezen, je betaald behoorlijk dan verwacht ik iets goed, Girav kiest nu ook voor kostenbesparing, ik ga.op zoek naar een merk dat kwaliteit en milieu wel hoog in het vaandel heeft staan !

Fijn shirt en snel geleverd!

Had al eerder een strijkvrij shirt besteld, mooie stof en goede pasvorm. Nu dus nog een in een andere kleur.

Goede bezorging en hele mooie shirts

Goede pasvorm en ik ben er blij mee.

Wat Girav aangeeft als maat klopt ook.

Top kwaliteit

Top en zeer vlot

Simpel en snel

Mooie shirts die goed blijven zowel rond de kraag als rond de mouwen. Na vele wasbeurten blijft de kwaliteit top.

Perfecte pasvorm en heerlijke stof

De juiste maat vinden was eenvoudig. De juiste kleur moeilijker omdat de keuze reuze is. En het is te begrijpen dat kwaliteit wat duurder is. Dit shirt zal na een tiental keren in de wasmachine nog steeds mooi zijn,

Nette shirts maar te duur

Hoop poes pas voor een net t-shirt.

Makkelijk bestellen, snel geleverd

Girav heeft prettige website, fijn dat ik voor mijn lengte leuke kleding kan bestellen. Snel geleverd en het past!

Snelle bezorging

Mijn man is super blij met zijn shirts. Zitten er lekker fijn matery

Top shirts

Goede kwaliteit en fijn draagcomfort

Fijne T-shirts voor een prima prijs

Mooi passende T-shirts van een mooie kwaliteit

prima lekker lange hemden

De bestelling wordt snel en goed verpakt verzonden. De kwaliteit van de hemden is top!

Fijne coltrui

Goede maat en lekkere stof

Lekker T-shirts

Prima levering en past goed

Erg prettig om de long fit erbij te hebben. Meestal past dan alles wat ik bestel. Ook bezorging is prettig. Op tijd geleverd goed verpakt.

Nette levering

Nette levering, fijne kwaliteit shirts. Enige minpuntje is dat de V hals van het shirt erg diep valt. Lengte van shirt wel fijn! Shirt valt ruim.

Eindelijk een lange sportbroek!

Ben 200cm en heb eindelijk een mooi zittende lange sportbroek! Bestel er gelijk nog 1

snelle en correcte levering

Zie hierboven

Kwaliteits kleding

Krijg netjes wat je besteld hebt en binnen redelijke tijd!

Fijne shirts, top spul!

Had extra lang gekocht voor mijn twee jongens, allebei bijna 1.90 lang. Was niet eens nodig. Maar helemaal goed.

prima en snel bezorgd!

Goede kwaliteit van het shirt

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit