super

eens girav shirts altijd girav shirts. nu al meer dan 10 jaar. Inmiddels ook de sokken besteld en tot volle tevredenheid gedragen.

Snelle levering van topproducten. Helemaal blij.

Mooie jas met juiste pasvorm!

Heerlijke lange jas die niet te groot is ( normaal wel…)

Fijn overshirt in ribstof

Precies goed, mooie groene kleur. Uitstekende lengte en pasvorm.

Kwaliteit goed. Pasvorm redelijk

Maat L heeft voor mij een goede pasvorm behalve de hals. Deze is voor mij wat te groot en sluit daardoor minder mooi aan

Compleet tevreden

Goede kwaliteit, prijs is redelijk en het bestelproces en aflevering zijn puik!

quality with a fine fit

Nice quality with a good long tight stretchy fit and reasonable pricing if bought in bulk.

Heerlijke stof en fijne pasvorm

Prima maat advies via de site , snelle levering en goed product

Value for money

Precies mijn maat in de juiste kwaliteit, thuis gebracht voor een redelijke prijs. wat wil je nog meer.

Goede klantenservice

Jas met stikfout ontvangen. Direct omgeruild, geen gezeur. Helemaal top. Enige merk met passende kleding als je 2.08 m lang bent.

Snelle levering. Mooie en goede kwaliteit. Past weer precies. Heel blij mee.

Hetzelfde als boven

Klantvriendelijk en kwaliteit

Goede en duidelijke website met een uitstekende keuzehulp. Zeer snelle en korrekte levering, ongekende lange teruglevertijd van 100 dagen. Mooie kwaliteit T- shirts met een goede pasvorm en mooi afgewerkte hals (ik had lage ronde hals) en standaard al voldoende lang (ik 186 met een lange rug) Veel keuze mogelijkheden qua model, hals, lengte en kleur.

Snel

Snelle levering, mooie materialen.

Mooie jas met verbeterpunten

De jas is goed alleen vind ik de matriaal keuze aan de goedkope kant. Ik betaal liever 100 euro meer voor een kwalitatief beter product.

Perfecte pasvorm, zit prima en lekker warm

Goed product

Geweldig moest er wel lang op wachten

Mooie kwaliteit zit goed bij mij

Helaas nog niets ontvangen, bijna 1 week terug besteld.

Nog niets ontvangen.

Eindelijk een kledingmerk waar je elke keer de juiste maat hebt.

Bij veel merken wisselen de maten, maar bij Girav is het een vaste maat. Nu een winterjas besteld en voor het eerst heb ik nu een jas die lang genoeg is zonder dat het een vuilzak wordt.

Kleur klopt niet

Heb na ontvangst de Tshirts niet eens uit de plastic gehaald. Begrijp dat kleuren ietsje kunnen afwijken vd kleur op de verkoopsite. Maar deze kleuren kwamen totaal niet overeen helaas. En niet in voordelige zin. Ik had voor 3 verschillende gezinsleden gekocht. Waren allen dezelfde mening toegedaan. Dus nee, lag niet aan mij. Foto’s op de site doen vermoeden dat het om de trendy modekleuren gaat, maar je krijgt in plaats daarvan iets onbepaald grijzigs. Not our cup of tea. Daarom retour gestuurd.

Wat een top producten weer!

Super fijn dragende witte t-shirts met hoge hals. En lekker lang (long fit)

Mooie verzorgde kleding.

Site overzichtelijk, snelle bezorging, mooie kleding.

Fijn om iets goeds in mijn maat te vinden

Snel geleverd, en voelt als goede kwaliteit

Girav is de beste

Altijd goede kwaliteit. Snelle levering en super met terugsturen e.d.

Keizersgracht 424

1016GC Amsterdam