super

snelle leveringen het werkt prima weer

De accu"s zijn snel bezorgd

IK heb vanmorgen 22 km gereden en op de terug weg gaat mijn meter al knipperen dat ze een eind op zijn is dit normaal voor nieuwe accu"s

Super service , snel en betaalbaar

Zeer tevreden. Goed advies gekregen binnen.een dag en ook de levering was heel snel. Product voldeed helemaal aan de verwachting.

Prima accu's

De bestelde accu's snel geleverd en prima in orde.

Prima snel geleverd

Verrassend goed!

De oplader van mijn scooter is stuk gegaan. Ik kon een originele kopen voor 175 euro of oplader van shop4power. De shop4power oplader is tot mijn verbazing beter! Een echte aanrader.

bestelling toegetreden

Na mijn berichtje is er schot in gekomen. als er dan vertraging opzit best de mensen een berichtje sturen en niet in het ongewisse laten aub. Vriendelijke groeten, Braconier Francis. Braconier Francis

Goed product, snelle levering

Zeer tevreden met de scootmobiel accuset.

top

Goed op weg geholpen.

Goed op weg geholpen zowel letterlijk als figuurlijk.

Snel geleverd maar de foutieve accu’s

Snel geleverd maar de foutieve accu’s Nu afwachten hoe dit afloopt

top

uitstekende firma alles volgens afspraak en snel

snel en duidelijk

Snelle afhandeling

Snelle afhandeling

Doen wat ze beloven, jammer dat ze met GLS werken

Verzending in 2 delen oo 2 verschillende dagen,, niet te wijten aan leverancier

Snel verzonden en top producten

Bestelling ging snel en gemakkelijk, spullen snel binnen!

Accuraat, snel en na verwachting geleverd

Ook zeldzaam verkrijgbaar accu's te verkrijgen

Fijne ervaring

Vlotte service

Dinsdag besteld, woensdag geleverd. De accu was reeds opgeladen, dus ze konden gelijk in de scootmobiel.

Mooi professioneel materiaal aan goede prijzen, snel geleverd, niet teruggebeld

Alles is, zoals beloofd via de chat, binnen de 3 dagen in België geleverd. Enkel jammer dat ik niet wist dat lader en batterij via 2 verschillende zendingen gingen geleverd worden. Ik dacht dat de batterij niet bij de levering was, maar die kwam pas de volgende dag aan. 2x voor gebeld en geen telefoontje terug gekregen zoals beloofd. Enfin: materiaal is nu netjes geïnstalleerd en mijn zwembadrolluik werkt weer prima in ons vakantiehuisje.

Gewoon goed

Tel contact gehad, goed en duidelijk te woord gestaan, vriendelijk Direct besteld Netjes afgeleverd.

Uitstekende services

uitstekende services

Beter dan ik dagt.

Heel snel verlopenin 36 uur stond mij bestelling voor de deur.

ik ben tevreden

de producten doen het goed. wel was het in het begin onduidelijk wanneer deze zouden geleverd worden.

Duisterendijk 5

8131 RA Wijhe