Goede uitleg, goede service, vriendelijk, goede afspraken, perfect
Wij waren op zoek naar een mooie, karakteristieke olijfboom, voor in onze nieuwe tuin. Uiteindelijk via Google uitgekomen bij de Olijfboomspecialist. In tegenstelling tot veel andere kwekers heeft de Olijfboomspecialist erg veel staan en veel keus. Alles staat netjes gesorteerd van klein naar groot, dus je kan zo de rij(en) kiezen met de bomen met het gewenste formaat. Netjes geholpen en veel advies meegekregen. De boom konden ze meteen brengen, maar dat ging niet in verband met de planning van onze hovenier die pas een paar maanden later met onze tuin zou beginnen. Dit was geen probleem, de boom bleef nog een paar maanden in opslag bij de Olijfboomspecialist. Op de dag de de hovenier toe was aan het planten van de olijfboom, werd de boom keurig op tijd en volgens afspraak thuis bezorgd. Het is dat de hovenier al weg was en het gat nog niet gegraven had, anders was de boom meteen gepland. Dit heeft de hovenier de volgende dag zelf gedaan. Hierna nog enkele malen per mail contact gehad met wat vragen over het verzorgen van onze eyecatcher in de tuin. Steeds snel en duidelijk antwoord, geen vraag is te veel. Komend voorjaar komen ze voor een gering bedrag de boom onderhouden / bijknippen / bijmesten / etc. Allemaal super geregeld. Mocht ik nog eens in de markt zijn voor een olijfboom of een andere mediterrane boom, dan zoek ik niet langer, maar rij ik direct naar de Olijfboomspecialist! Bedankt mannen!