Filtre

Prachtige boom gekocht, veel keuze, goede service

Grote keuzemogelijkheden bij het kiezen van een boom. Goede service: duidelijk wat er verder nodig is om jarenlang plezier te hebben van de boom. Hij staat nu een maand en zo te zien slaat hij heel goed aan! Zorg zelf natuurlijk voor voldoende water.

Mooi bedrijf rijkelijk assortiment aan mediterraanse bomen

Op zoek naar een kurkeik, uiteindelijk voor een olijfboom gekozen. Zou winterhard zijn, dus benieuwd hoe dit in onze NL winters gaat. Op moment van uitkiezen waren helaas al heel wat mooi gevormde bomen gereserveerd... dus wellicht ff bellen of er nieuwe lading aanwezig is alvorens af te reizen! Prima service ter plekke, vakkundig geholpen!

Enorm veel keuze, vriendelijk en vakkundig personeel!

Als je op zoek bent naar een mooie boom of struik en net een beetje anders dan in een doorsnee tuincentrum ben je hier aan het juiste adres!

Volgens verwachting

Prima website, zelf bomen kunnen uitkiezen dmv gestuurde foto’s, aflevering en plaatsing op de afgesproken tijd, prima. Ik zou zo weer iets bestellen bij dit bedrijf.

Erg mooie plant, snelle levering, fijne service!

Erg mooie plant, snelle levering, fijne service!

Prima levering en snel

Goed geadviseerd en goed geholpen perfecte levering.

Prachtige olijfboom en top geholpen!

Vriendelijk en ontspannen service. Nadat we hadden uitgelegd wat we wilden, was de keuze gelijk raak. We zijn erg blij met onze olijfboom uit Overloon!

Zeer prettig geholpen

Wij k amen voor een Japanse esdoorn. Wij werden meteen golfkarretje naar ff bomen gebracht. De bomen werden ook snel thuis bezorgt. Goede service

Top kwaliteit!!

Zelf een palmboom(160cm) uitgezocht. Super veiendelijk personeel en snelle levering!

Top in service en kwaliteit

Wat een ongeloofelijke service en kwaliteit. Vanop afstand kon ik mijn bomen kiezen. Men stuurde mij op vraag foto's door zodat ik dat kreeg wat ik echt wou. Geen moeite was teveel.Moest er nog een foto genomen worden, geen probleem. Levertijden zijn stipt en snel. Het leveren en plaatsen van de bomen zelf door de medewerkers verloopt zeer vlot. De prijs die men hiervoor vraagt is ook eerlijk.Men rekent geen kwartier of half uur meer maar zijn zeer correct. Als je hier je gading niet vindt bid ik voor U want dan ga je het nergens vinden vrees ik.

Top service.

Voor een mediterrane boom ga ik naar de specialist

Super tevreden

Ik heb al eerder een boom laten leveren en was al tevreden over het onderhoud daarvan. Nu in coronation weer een boom uitgezocht. Ik kreeg foto's toegestuurd om te kunnen kiezen en daarna kwam de volgende dag de boom. De transporteur bracht hem tot aan de gewenste plek om mij arbeid te besparen. Kortom vriendelijke service en perfecte levering.

Enorm vriendelijk, goede service en duidelijke informatie

Enorm goed bedrijf, goedkoper dan concurrenten en springen ver bovenuit met de rest in service en klantgerichtheid

Prima service en mooie bomen

Goed geholpen bij het aanschaffen van bomen met foto's op verzoek. Chauffeur ook erg vriendelijk en behulpzaam bij het bezorgen. Bomen netjes naast het plantgat neergezet.

Contact via internet en telefonisch verliep vlekkeloos. Advies op maat. Zeer beleefde en professionele medewerkers. De geleverde planten zijn van goede kwaliteit. Niets dan lof.

Prachtige olijfboom en 2 palmbomen gekocht

Wij zijn de bomen wezen bezichtigen in Overloon en werden goed geholpen. Hier was ruim voldoende keuze. Drie dagen later werden de bomen conform afspraak geleverd. Wij hebben een parel van een olijfboom in de tuin staan en zijn er super tevreden mee. Aanrader.

Prima geholpen en vriendelijk personeel

Op 24 april 2020 heb ik op locatie een aantal bomen en struiken bekeken. Uiteindelijk 1 mooie olijfboom gekocht. Ben er heel blij mee.

Prachtige bomen ben er erg blij mee

Keurig op tijd bezorgd, en goed ingegraven. Ze staan er heel goed bij.

Prettig geholpen

Wij hebben bij de aanschaf van de bomen goede uitleg gekregen over het planten en verzorgen van de bomen. Ook werden kregen we uitleg over een onderhoudsplan voor de bomen. Zeer vriendelijk personeel die de tijd neemt voor je.

Vakkundig,vriendelijk en zeer behulpzaam!

Vriendelijk personeel die weet waar ze over praten! De keuze aan bomen vond ik ook helemaal geweldig en zou het iedereen aanraden! Ook na 2/3 weken werd ik telefonisch nog vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen over wat advies die nodig had!

Ruime keus en ervaren personeel

Bij de olijfboomspecialist hebben we in korte tijd een prachtige boom gekozen. Met eigen vervoer en korrels en grond stond die nog dezelfde dag in een mooie pot in de tuin. Bedankt voor de tips

Zeer goede info gehad

Zeer goede info gehad. En een prachtige olijfboom aangeschaft. Laten plaatsen op afgesproken dag. En zeer tevreden erover. De hele buurt praat erover. Ze stoppen bij onze tuin om te kijken. Krijgen regelmatig complementen

Duidelijke informatie

3 mooie bomen/ planten voor op mijn dakterras besteld online. Ik kreeg de gevraagde informatie en toelichting van de verkoper.

Hele goeie service!

We hebben hele goeie info gekregen over het planten van onze vijgenboom.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA