Filtre

goede service bij levering

op termijn zullen we pas weten hoe de olijfboom het doet

Goede informatie en top service

Goede informatie en top service

Al jaren vast klant. Top producten, top service!

Wij zijn al jaren klant. Kopen onze olijfbomen + granaatappel bomen nergens anders. Altijd top service. Als je niet in staat bent langs te komen (zoals nu met Covid-19), worden de wensen telefonisch of per mail besproken en kan je keuze maken uit een aantal foto's. Ook na de koop kan je rekenen op goed advies en zelfs onderhoud als je dat wenst!

alles volgens afspraak geleverd

mooie kwaliteit bomen en alles volgen afspraak geleverd.

Alles volgens afspraak geleverd.

De boom was te groot voor de transporteur en dat hij via hun eigen transport geleverd zou worden op de eerst volgende routedag. Dit werd duidelijk en persoonlijk gemeld via de mail. De boom werd keurig bij het huis geleverd.

Super content.

Ik heb online besteld, met de vraag om uit een aantal bomen te kunnen kiezen. Ik heb de juiste boom ontvangen. Super service!

Goede service en correct.

Vlotte levering na 2dagen !

Top service & kwaliteit!

Vandaag bestelt, is morgen geleverd. Top service en perfecte kwaliteit!

mooie gezonde boom geleverd

we hebben een mooi olijfboom ontvangen. boom ziet er gezond uit. mooi dat we vanaf de toegestuurde foto konden kiezen

Goede service en komen afspraken na

Goede service en komen afspraken na

Nette mensen snelle service mooie bomen

De bomen worden door nette mensen geplant en alles ziet er prachtig uit. Weet natuurlijk nu nog niets over het garantie geven maar vooralsnog zijn wij enorm blij met de mooie bomen en de goede service. Als we meer bomen nodig hebben komen we zeker terug. Bedankt!

geweldig

Wij hebben als fijne ondernemers ervaren, en zullen jullie zeker aan bevelen

Goed geholpen en verzending goed afgeleverd

Klantgericht in alle opzichten

Goed advies, prachtige bomen, levering volgens afspraak met telefoontje van te voren. Wat wil je nog meer? Super bedrijf!

Zeer goede service en top producten

TOP

Goede service en snelle levering

Makkelijk bestellen via de website. Snelle levering. Boom netjes verpakt en in goede staat ontvangen.

Vriendelijke en snelle service

Positief

Goed bedrijf, en klant gericht

Alles super in orde

Geen enkel minpunt gevonden. Correct, snelle en supervriendelijke levering. Mooie planten, degelijk verpakt, een aanrader

Alles perfect geregeld.

Alles perfect geregeld.

Topkwaliteit

Topkwaliteit aan de juiste prijs en levering was zoals afgesproken

Top geregeld, besteld volgende dag in huis

SUPER

Zeer mooie haag en struik besteld, topkwaliteit en heel snel geleverd. Een aanrader dit bedrijf.

Alles was perfect ...

Prima bedrijf, netjes, mooie producten en goede service

Ook of misschien wel juist in deze moeilijke tijden en snelle levering en prima service! Helemaal top, de geleverde planten staan er mooi bij.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA