Op dat moment was het druk en wat rommelig.

Prachtige verscheidenheid in bomen ,echter te weinig personeel i.vm grote drukte!

Behulpzaam en vriendelijk

Zowel bij de bestelling als bij de levering werd ik goed geholpen

Hele fijne webwinkel. Snelle reactie op vragen per mail. Flexibel qua bezorging. Prachtige boom!

Prima sevice

Mooie olijfboom ontvangen en goed geholpen met advies over welke producten ik er nog bij kon bestellen.

Afspraken gemaakt omtrent levering en dit bedrijf belt uit zichzelf om een en ander af te stemmen. heb 3 olijfbomen besteld die in 2 leveringen zijn geleverd. (ook in 2x besteld) van mijn zijde alleen maar log en ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan

Prachtige palmbomen voor mooie prijs

Prachtige palmbomenn voor mooie prijs. Perfecte levering. Super service.

Top service zeer vriendelijk , snelle levering en super mooie boom Alom super tevreden , top kado voor mijn vader dat ook zeer gelukkig is

Snelle levering, zeer mooie boom

Verliep zeer soepel. Ik wilde zeker weten welke boom ik zou krijg dus ik kreeg een selectie met foto’s van bomen waar ik een keuze uit kon maken. Snelle levering, goede service.

Alles uitgevoerd als afgesproken

Duidelijke afsptaken en goede adviezen

vakkundig, ervaren en behulpzaam

Mooie tuinbedrijf met heel veel keuze en expertise. De olijfboom staat prachtig zoals beloofd.

een goed advies maakt veel mogelijk

Wij zijn goed geholpen door het personeel van de Olijfboomspecialist. We hebben een mooie Olijfboom en een mooie palm gekocht. door het advies blijven het mooie aanwinsten

Mooie mediterranen bomen

Mooie mediterrane bomen, ervaren medewerker die weet hoe de bomen moesten plaatsen. Het zou fijn zijn als we de betalingsbewijs & bomen verzorgingstips per mail ook zouden krijgen.

snelle service

Fijne service, snelle levering en goed advies. Prijs kwaliteit prima in orde:-)

Prima service, aardig contact

Snelle klantgerichte service, positief!

Mooi assortiment met aanvullend een goed advies en service

We zijn goed geïnformeerd over de aan te schaffen olijfboom. Het plaatsen op ons terras was niet standaard maar is goed aangepakt. Ook de dienstverlening na plaatsing is goed te noemen = doen wat ze beloven

Prachtige bomen en top service

Op vrijdag in Overloon aangekomen en op zaterdagochtend kwamen er al 2 toppers onze bomen planten.

Professioneel en gedreven

Het is een bedrijf waar je zeer professioneel en gedreven wordt geholpen, niet alleen bij de aankoop, maar ook bij de plaatsing in de tuin. Wij zijn zeer tevreden en zullen dit bedrijf aanbevelen bij derden!

Zeer positief

Een prettige samenwerking waarin zaken bespreekbaar waren

Ruime keuze. Goed advies.

Klein puntje van kritiek. Bij een online bestelling betaal je 29 euro transport. Bij een bestelling ter plaatse wordt dit 55 euro???

Super service

Je wordt goed voorgelicht

Super service en prachtige olijfbomen!

Wij hebben in Bunnik bij Utrecht 2 prachtige grote olijfbomen laten plaatsen. Goeie service. De bomen zijn heel mooi ze zijn bezorgd en geplaatst. We hebben goede verzorgings adviezen gekregen. Wij zijn zeer tevreden!

Levering op tijd en ze hebben de olijfbomen vakkundig ook in de bestemde bakken geplaatst

zonder verkoopdruk professionele hulp bij het uitzoeken van bomen

alle tijd genomen om de juiste bomen die bij elkaar komen te staan met de heftruck bij elkaar te zetten. als architect wil ik zeker weten dat de stelletjes optimaal bij elkaar passen. gezien de enorme keus was dat zonder advies niet gelukt. vaak wil ik er thuis nog even overna denken, maar alles klikte en kon gelijk bestellen en de levertijd regelen. ook de bezorging en beplanting ging in goed overleg. super tevreden

Klantvriendelijk en professioneel

Prachtige bomen, veel keus, goed advies en uitleg. Heldere afspraken en uiteindelijke plaatsing goed verlopen waarin goed wordt meegedacht en ik me als klant gezien voelde.

Klantvriendelijke behandeling in de zaak en een nette aflevering van de boom

Goede ervaring,netjes geholpen niets opgedrongen eigen keuze kunnen maken en het product is als overeen gekomen goed afgeleverd.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA