Geweldige collectie mediterrane planten en bomen. Hoge kwaliteit. Ik werd zeer vriendelijk en behulpzaam geholpen. Alle planten en bomen die ik gekocht heb doen het uitstekend. Ben er erg blij mee. Eén probleem.. de keuze is zo groot dat je er hebberig van wordt.

Fijne omgang met alle betrokkenen

Top service en product

Geweldige journey

Goed en klantvriendelijk

Correct en goede communicatie

Prima service.

Duidelijk hoe en wat betreft de boom. Prima service bij het bezorgen en planten.

De Olijfboomspecialist doet wat hij belooft

mooie boom die voldoet aan de omschrijving op de site. Goede bezorgservice.

Uitstekend service

Op locatie onze boom naar wens kunnen uitzoeken. Welkome tips mogen ontvangen m.b.t. plaatsing en onderhoud. Snelle levering product.

zeer profesioneel en vriendelijk, wij zijn super geholpen en komen graag terug

Mooie bomen/potten

Deze leverancier heeft ons op zeer korte termijn hele mooie bomen geleverd super fijn dat ze ons tussendoor konden leveren! Top service!

De naam zegt het al een specialist in olijfbomen en meer...

Goed geholpen en thuis afgeleverd. Super service!

Goede dienstverlening en communicatie, fijne mensen die weten waarover ze praten.

Eenvoudig bestellen, snelle levering, mooie bomen.

goed bedrijf al jaren

goede en dergelijk bedrijf

Al verschillende malen spullen besteld en altijd snelle reactie bij evt vragen. Een prima service.

Tijdens bezoek voldoende uitleg gekregen en advies over plaatsen en behandeling van de boom. Goede service en contact over tijdstip van levering.

Vlotte, correcte levering

Vlotte, correcte levering

Zeer klantgericht

Enorm klantvriendelijk, en deskundig geholpen. Goede en eerlijke uitleg, en denken met je mee. Luisteren ook naar je vragen en geven goede tips. De bezorging verliep erg prettig. Ook de chauffeur was erg vriendelijk, dacht mee en legde ook dingen erg kundig uit. Al met al, een zeer klantvriendelijk bedrijf met enorm veel kennis.

Vakkundige behulpzame verkoper

Op zeer korte termijn is een prachtige boom perfect geleverd en de boom staat nu in volle bloei! Heel erg blij met de service en boom!

Veel keuze en uitstekende prijs/kwaliteit

Ze hebben een enorme keuze en leveren een zeer goede service. Komen afspraken na en de prijs/kwaliteit is uitstekend. Kortom: een top bedrijf, waar ik zeker terug kom.

Vakkundig, en informatief,goede communicatie

Zoals boven omschreven,

Toppie

Prima ervaring. Goede adviezen

Bomen en mensen zijn geweldig

Maar de organisatie is sympathiek maar voor een particulier wel erg onoverzichtelijk. Het moet geen intratuin worden maar een heel klein beetje routing is wel handig

Goede planten en goede service

De diversiteit aan planten, de ontvangst toen we zomaar binnenvielen, het bestellen en planten verliep geheel naar wens. Kreeg een berichtje dat men wat later zou zijn voor het planten. Vriendelijk personeel, helemaal goed

Aanrader!

Bijzonder prettige medewerkers die ondanks drukte voldoende tijd nemen voor goed advies en zonder dingen op te dringen. Levering was snel en helemaal zoals afgesproken. Bomen doen het prima. Wij zijn helemaal blij.

Top zaak

Een geweldig bedrijf met een enorm assortiment. Al het personeel heeft verstand van zaken, En is zeer vriendelijk en niet opdringerig. Een mooi feitje is dat we met een golfkarretje naar de locatie gebracht werden waar we moesten zijn.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA