Geweldig geholpen op locatie

Na geweldig te zijn geholpen bij het uitzoeken van de door ons gewenste olijfboom werd de boom binnen enkele weken geplaatst door 2 toppers. Boom precies geplaatst zoals gewenst en wij zijn er super blij. Prima service!!

Goede uitleg over de verzorging en super vriendelijk.

Goede info En levering op tijd

Perfecte service en levering

Een olijfboom uitgekozen met veel kennis en geduld en perfecte uitleg aldaar. Geen 9 tot 5 mentaliteit je bent welkom en wordt niet weg gekeken. Top service daarna een keurige bezorging en plaatsing van onze boom. Een dikke pluim en een absolute aanrader dit bedrijf.

Zeker aan te bevelen

Zeer mooie boom. Perfecte levering. Perfecte service en bestelling.

Heel tof om te kunnen kopen bij echte specialisten!

Goede ontvangst en uitgebreide keuze in soorten (vorm, grootte) olijfbomen. Personeel zeer behulpzaam met duidelijke uitleg. Ook nuttige tips in verband met geschikte potgrond en hydrokorrels (ter plaatse onmiddellijk bij te bestellen). De levering bij ons ter plaatse (in België) verliep geheel volgens planning.

Klantvriendelijk

Persoonlijke benadering

Prima ontvangst,en goede uitleg over de olijfbomenn

Vriendelijke ontvangst,en ruime keuze in diverse soorten en maten bomen, en uiteraard diverse prijsklassen. Ik heb 3 mooie olijfbomen gekocht en zelf afgehaald,keurig op de aanhanger geplaatst met alle bijbehoren top.

Goede voorlichting, service en producten, correctie levering

Tijdens bezoek juiste en volledige informatie mogen ontvangen en goed voorgelicht inzake onderhoud en verzorging van de bomen.

Goede voorlichting en service. Complimenten

Mooie bomen Perfecte levering Bedankt

Gewoon uitstekend, conract van te voren om even te overleggen hoe en wat en waar.. dikke duim

Sneller dan gedacht en uitstekend begeleid.. gewoon prima

Wat een kennis, assortiment en geweldige werknemers.

Alle afspraken die dit mooie groene bedrijf heeft gemaakt zijn ze ook nagekomen, zelfs de levering bijna op de minuut nauwkeurig. Ook deze jongen kun je alles vragen, men komt beslagen ten ijs. Mooi , fijn bedrijf om mee in zee te gaan. Complimenten, ga vooral zo door. Lereau Hulsink Hertme’s Ambacht Hertme

Behulpzaam, vragen snel en goed beantwoord, snelle levering

Telefonische contacten met de Olijfboomspecialist verliepen prettig. We kregen direct de antwoorden die we wilden hebben. Na de order (die ook maatwerk kan!) vond de levering keurig plaats. Mooi product waar we lang plezier van hopen te hebben.

Heel fijn geholpen, goede uitleg

Goede ervaring, mooie kwaliteit olijf bomen. Zeer tevreden. Vriendelijk en professioneel geholpen.

geweldig goed geholpen.

fantastisch geholpen !!!

zeer vriendelijk, duidelijk en deskundig geholpen

Mooi bedrijf met een enorme keuze. Heerlijk rondgewandeld tussen alle bomen en potten. Vooral ook de potten er bij is natuurlijk ideaal. Ze planten alles mooi in en het wordt zeer verzorgd afgeleverd.

Prima service en levering, erg tevreden!

Ongekend goede service

Deze zomer hebben we een olijfboom gekocht en 5 Treesafe warmteslangen en boomjassen. Nu de winter nadert was ik gisteren 21-12-2021 alles in gereedheid aan het brengen, en bleek dat er 5 riemen ontbraken. Dus belde ik naar de Olijfboomspecialist, werd vriendelijk te woord gestaan, en men zou regelen dat de riemen opgestuurd zouden worden naar Duitsland. Diezelfde avond ging de deurbel, en tot mijn verbazing kreeg ik 5 riemen overhandigd. Ik stond perplex, wat een service, dus mocht iemand nog twijfelen over de service, maak je geen zorgen, dat zit wel goed. En voor iedereen, fijne feestdagen. Ronnie Klaassens

Ervaring zoals beschreven in andere reviews :top!

Vriendelijke mensen Snelle respons Alles zoals afgesproken Professioneel, gespecialiseerd

Perfectie klantenservice

Uitstekende communicatie en service: Wegens technische problemen moest de levering diverse malen uitgesteld worden. Dit ging altijd zonder enige moeite. Ook voor de jongens die de bomen gepland hebben... chapeau!

Goed meegedacht bij keuze, goed geplaatst

Goede voorlichting, goed werk geleverd.

Alle aandacht en tijd

Heel prettig, veel relevante vakkennis. Service is uitstekend. Prachtige boom. Netjes geplant ook.

Superfijn geholpen

We zijn erg goed geholpen tijdens uitzoeken van de olijfbomen en bij levering zeer deskundig geholpen met het neerzetten en plaatsen van de bomen.

Geweldige service en enorm deskundig.

We kregen alle tijd om de voor ons mooiste boom te kiezen. Die werd meteen voor ons gereserveerd met onze naam op de pot. Dat kon niet meer misgaan. De mannen die de boom kwamen plaatsen deden dat heel kundig en gaven nog goede tips. Wij zouden iedereen de olijfboomspecialist kunnen aanraden. Vriendelijk en deskundig. En niet te vergeten prachtige bomen. Een sieraad in onze tuin.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA