Pluspunten

Mooie bomen en ruime keuze. Snelle levering. Leuk betrouwbaar team.

Pluspunten

Makkelijk contact zowel telefonisch als via chat, denken mee, alles goed geregeld. Ik zou het zeker aanbevelen online hier te bestellen.

Geen.

Pluspunten

Daar ik niet de mogelijkheid had om naar het bedrijf te gaan, om eventuele bomen te bezichtigen, had ik enkele foto's doorgestuurd met de plaats waar onze olijfboom moest komen. Door professionele houding hebben ze dan zelf gaan kijken in hun assortiment en hebben zelf foto's doorgestuurd met de voor hun gepaste boom. Heb dan op foto te beslissing gemaakt en het is nog de perfecte boom ook. Prijs kwaliteit alles tip top inorde, perfecte afrekening, perfecte aflevering, perfecte documentatie. De boom kan groeien. Knap werk

Geen verbeterpunten

Pluspunten

- Behulpzaam met betrekking tot vragen gedurende het aankoopprocess - Snelle reacties - Zeer snelle levering

Pluspunten

Super geholpen, duidelijk en vriendelijk. Keurig aan de afspraak gehouden. Op tijd geleverd, netjes op de plek gezet.

Ga zo door!

Pluspunten

Goede duidelijke uitleg. Verschillende medewerkers geven hetzelfde advies. We zijn netjes gebeld een half uurtje voor de boompjes geleverd zouden worden.

Pluspunten

Goed geïnformeerd , netjes bezorgd

Pluspunten

snelle en heel correcte levering, Bomen staan ook heel recht in de potten. Jongens van levering waren ook heel erg voorzichtig en behulpzaam. Bomen werden op hun plaats gezet met de mooiste kant naar voor. Zijn super tevreden!

Pluspunten

Zeer ruim assortiment, goede prijsstelling en uistekende bezorgservice.

Pluspunten

We hebben een prachtige olijfboom gekregen. Ik werd heel snel terug gebeld nadat ik geen gehoor kreeg. Zeer vriendelijk en hulpvaardig. Bij de bevestiging kregen we geode informatie/instructies hoe de boom te planten. Alles was bij geleverd. Ik ben heel tevreden over de Olijfboomspecialist.

De betreft niet de Olijfboomspecialist zelf maar het bedrijf dat de boom bij ons heeft afgeleverd. De chauffeur heeft heel onhandig rond het huis gemanoeuvreerd en de boom uiteindelijk onder de overkapping geplaatst. Best raar want hij kon er best voor blijven staan. Hierdoor zijn ook een paar takjes afgebroken. Niet heel erg, maar toch. Ik had gevraagd of de boom op het terras van het tuinhuis kon worden geplaatst maar dat kon niet. Ik vind het raar dat hij hem dan met kracht onder een andere overkapping duwt. Verder heeft de chauffeur diverse malen de prijs van de boom genoemd en aangegeven dat het een dure boom was tegen onze hulp. Dit vind ik ongepast. Onze kinderen waren daar ook bij. Ik denk echt dat de chauffeur verteld moet worden dat dit niet gepast is.

Pluspunten

Prima assortiment en geweldige service

Pluspunten

Mooie bomen Leverafspraken keurig nagekomen

Pluspunten

Vriendelijk personeel Proberen met je mee te denken Nemen de tijd voor je

Het zou prettig zijn dat levering ook plaatsvindt tot plek waar de boom moet komen.

Pluspunten

Snelle en keurige aflevering. Een prachtboom!!

Pluspunten

Klantvriendelijk en goede waar geleverd

Pluspunten

Zeer deskundige en vriendelijke service! Gericht op wat mooi staat ipv wat het meeste geld oplevert.

Pluspunten

Deze mensen waar ze over praten .

Gewoon een super organisatie ! Een goed verhaal waardoor in ieder geval mijn vriendin en ik ZEER tevreden zijn .

Pluspunten

Veel keus. Goede uitleg over onderhoud.

Pluspunten

prima service vriendelijk alles volgens afspraak uitgebreide verzorgingtips planten

Pluspunten

Hebben voor dat je wat koopt bij ze al aandacht voor je. Luisteren goed na je wat je wensen zijn en geven goed advies.

geen

Pluspunten

Snelle levering en mooie plant

Levering boom kon beter Gevraagd om de boom dicht bij het terras te zetten maar dat kon niet Ben maar alleen en heb zware rugproblemen dus een beetje hulp was welkom

Pluspunten

Service

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA