Pluspunten

Duidelijke communicatie Goed bereikbaar Prima materiaal

Pluspunten

Veel direct contact. Veel adviezen ook wanneer nog niet zeker is dat je iets gaat kopen.

Geen.

Pluspunten

Pluspunten

Goede service. Netjes werken. Kwaliteit

Pluspunten

Goede informatie over herkomst olijfbomen en de verzorging ervan. Mooie bomen voor een - volgens ons - alleszins acceptabele prijs. Vrij grote keus in vormen en maten.

Het planten van de bomen leverde wat onverwachte hobbels op. Het lukte uiteindelijk wel. Betere navraag naar de exacte plantomgeving was wellicht nuttig geweest.

Pluspunten

keurig, correct en volgens afspraak

betaling niet correct verwerkt

Pluspunten

Zeer tevreden over de manier waarop ik ben geholpen, zeker nadat er vertraging op trad bij mijn bestelling. Keurig geholpen en een keurige prijs kunnen krijgen voor de mediterane bomen.

Pluspunten

geen jullie hebben alles zo als was afgesproken ook verzorgd . omdat wij de tuin pas opnieuw hadden aangelegd en dure tegels in de tuin hadden liggen. zijn zij daar erg voorzichtig mee omgegaan. gewoon weg super gedaan. wij zijn erg tevreden over de afhandeling. en uiteraard blij met onze olijf boom in de tuin staat gewoon weg geweldig.

Pluspunten

Zeer vriendelijke en betrokken mensen. De mensen die de bomen kwamen brengen en poten waren zeer bekwaam. Werkelijk alle lof

Pluspunten

Zeer goede begeleiding! Altijd uitgebreid de tijd nemen om je (lekenvragen) te beantwoorden en op afstand de goede smaak van de eigenaren laten gelden als het om uitkiezen van de boompjes gaat! Top.

Pluspunten

Kortom, alles ok

Pluspunten

Deskundig. Accuraat. Vriendelijk

Pluspunten

goede uitleg over het product.

Pluspunten

Prettige ontvangst en communicatie, helder over product en levering. Flexibel in overleg en uitvoering. Levering conform afspraak.

Pluspunten

Bij 1e bezoek was er veel tijd voor uitleg met een bakje koffie en bij het uitzoeken van de boom. Bij het ophalen van de boom zijn we netjes geholpen door medewerker.

NVT

Pluspunten

Vriendelijk, deskundig, adequaat

Pluspunten

Goede service, deskundige mensen, wij zijn zeer positief

Waarom sturen jullie de factuur per post als jullie een email adres hebben. Dit zijn voor jullie onnodige kosten.

Pluspunten

Goede ontvangst en service

N.v.t.

Pluspunten

Goed verzorgde en unieke bomen Uitstekende service Prima website

Pluspunten

Zeer goede, vriendelijke en betrouwbare service

Pluspunten

Mooie boom geleverd Werd vtv gebeld over de leverdag Werd half uur voor afleveren gebeld door vervoerder

Pluspunten

Via internet besteld, duidelijke webwinkel. Snel en correct geholpen. Geleverde olijfboom in plantenbak goed verpakt geleverd. Bedrijf staat voor topkwaliteit.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA