Goede service, prachtige olijfboom

super goed contact vriendelijk, goede en snelle levering. Prachtige olijfboom.

Alles prima!

Mooi palmboom gekocht, zeer goed klantenservice!

Gebeld, advies gekregen. Bestelling keurig thuis afgeleverd Keurige omschrijving hoe te poten en te onderhouden. Super mooie boom. Erg blij mee.

top producten

zeer goede service en correcte levering

Een heel persoonlijk bedrijf met goede service.

Via mail en telefoon zocht ik contact. Dit werd op een heel prettige manier beantwoord en afgehandeld. Ik heb een prachtige boom thuis gekregen. Als ik om me heen kijk naar prijzen bij andere tuincentra, blijkt ook het prijsniveau gunstig.

Onze prachtige boom is een aanwinst voor de tuin.

Online onze boom uitgezocht. De boom voldoet 100% aan onze verwachting. Dankzij de duidelijke beschrijving op de site ziet hij er precies zo uit als we vooraf hadden gedacht. Dankzij de zeer heldere instructies konden we de boel goed voorbereiden en het gat van tevoren graven. Kort na de bestelling werd er contact met ons opgenomen om een aflevermoment af te spreken. Dit ging helaas mis maar de oorzaak hiervan lag bij de (externe) vervoerder. De klacht die we hierover hebben ingediend werd zeer serieus genomen en vervolgens naar volle tevredenheid afgehandeld. De hernieuwde afspraak werd gelukkig wel nagekomen. De boom uit de kuip krijgen was even een klus maar door deze in te zagen lukte het ons uiteindelijk. Het planten was vervolgens een simpel klusje. De communicatie is hartelijk en professioneel te noemen. Onze Spaanse olijfboom heeft inmiddels de naam "Juan" meegekregen en nu we hem hebben uitgelicht met twee spots is hij vooral 's avonds een lust voor het oog waar we elke dag van genieten!! We hebben bij de boom de hydrokorrels en het substraat besteld die in het bestelproces worden geadviseerd.

Goede en onbeschadigde levering met duidelijke uitleg.

Levering was in goed overleg. Daarna op tijd en goede service incl positionering van de plant. Daarbij goede uitleg over verzorging gekregen.

Goed, netjes afgeleverd, goed kwaliteit.

Positief

Afspraak die we gemaakt hebben zijn nagekomen.

Goede service en mooie boom

Uitstekend service en kwaliteit

Uitstekend service en kwaliteit Ze doen het met passie en dat zie je.

online bestelling

Ik heb een kurkeik online besteld. Na een paar telefonjes en foto's hadden wij een boom gekozen, kwaliteit en leevering was totaal ok.

Goed georganiseerd

Kennis van zaken, klant vriendelijk

Zeer vlotte en correcte handelaar

prima advies, correcte levering en vooral mooie bomen!

Efficiënt en prachtige boom

Vriendelijke service, jullie hadden precies door dat we een snelle levering belangrijk vonden; prachtige sinaasappelboom en de chauffeur was superbehulpzaam. Dank jullie wel!!

Perfecte service

Snelle levering Correcte levering Snel antwoord op vragen Aanrader

Goede service in moeilijke tijden!

Ondanks drukke online bestellingen werden mijn vragen via mail bij het bestellen van mijn olijfboom vlot behandeld. We kregen er een document bij na de bestelling met 10 regels voor een correcte aanplanting van het boompje. enigste minpuntje was de norse chauffeur die kwaad was omdat hij ons huis niet direct gevonden had. Anders 10/10 verdiend!

Prachtige bomen.

Twee prachtige bomen. Van te voren gebeld wanneer er bezorgd zou worden en dat is ook allemaal prima gegaan.

Prettige service en een mooie boom!

Na mijn bestelling werd ik heel netjes gebeld over de bestelling en de levering. De meneer aan de telefoon was heel beleefd. De berzorger was ook heel vriendelijk en nu staat de olijfboom mooi in de voortuin te pronken.

Goede service, maar daar betaal je dan ook voor. Ik betaal liever wat meer voor goede service dan dat ik bij een tuincentrum een olijfboom koop.

Super tevreden

Prachtige bedrijf, mooie producten, vriendelijke en professioneel personeel. Snelle levering.

Correct snel goed en een topkwaliteit

Prachtige boom en een goede service en levering

We hebben sinds een maand een prachtige olijfboom in de tuin staan en genieten hier onwijs van. Bij de bestelling zijn al onze vragen goed beantwoord en is er goed naar onze wensen geluisterd. Een echte aanrader!

grote keuze aan mooie bomen en geweldige service

Wij hebben onze druivenboom uitgezocht op locatie in Overloon. Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en men neemt de tijd. Boom netjes geleverd volgens afspraak, goed verpakt en inclusief grond en hydrokorrels nodig voor een goede beplanting.

goede service en bezorging en goede uitleg !

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA

0478-642013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire