Prachtige bomen

Netjes en snel geleverd, nog mooier dan de foto’s op de website, nu reeds 2x bestelling gedaan, volgende boom komt hier ook vandaan !

goede service

klantgericht meedenken

Wauuwwwww

Echt waar voor je geld

Prima levering, geweldige boom

Wij kregen goede en duidelijke uitleg, zowel bij keuze en aankoop boom +bak als ook bij levering. Prima service, begeleiding en hulp!

Ondanks zeer slecht weer veel regen werden wij voortreffelijk geholpen met het uitzoeken van onze palmbomen en vijgen boom men had alle tijd, gewoon super service ook met bezorging van de bomen

Prima geregeld en mooie producten

Goed advies en service op het bedrijf. Mooi assortiment. Goed bezorgt(geen schade aan de plant. Aangroei garantie is ook een pre.

Goede service, kwaliteit, goed advies

Veel keuze, goed advies, uitstekende service.

zeer klantvriendelijke en professionele service

hartelijke ontvangst bij bezoek en vakkundige uitleg bij de keuze van de bomen. goede service voor de levering en plaatsing aan huis

Keurige service

De mogelijkheid gekregen om zelf in Overloon de bomen uit te zoeken. Keurig afgeleverd op het balkon van de 2e verdieping met voldoende uitleg

Uitstekende service

Uitstekende service en kwaliteit. Prijs/kwaliteit is ook goed. Snelle levering en goede uitleg gekregen over de olijfbomen die wij uitgekozen hebben.

Mooie boom, prima service

Mooie boom, prima service. Ook aflevering top!

Een bedrijf dat trots is op de mooie producten die zij leveren

Goed advies. Prachtige bomen. Heb mijn bestelling zelf opgehaald. Werd heel vriendelijk geholpen. Fijn dat er zulke bedrijven zijn.

Alles goed - informatie, kennis, personeel, levering en plaatsing

Nemen tijd en geven goede informatie bij uitzoeken van bomen Personeel vriendelijk en behulpzaam Communicatie goed Informatie over levering en levering en plaatsing bomen professioneel

Uitstekende bezorg mensen plaatsen de boom met zorg

Duidelijke uitleg op bedrijfslocatie zelf en prima tussentijds contact

Een plaatje!

We hebben een olijfboom in de tuin. En wat voor een! Een 50 jarige dame (of heer?) staat nu te pronken in de voortuin en menig voorbijganger kijkt met grote ogen naar deze mooie boom. De olijfboomspecialist heeft ons goed geholpen met deskundige adviezen en wij zijn dus dik tevreden over hen.

Super geholpen, snel geleverd

Goede kennis, prettig geholpen en geadviseerd. Snel geleverd.

Vriendelijke bezorgers met deskundig advies

Bestellen ging makkelijk en ik werd snel gebeld voor een bezorgafspraak. Ik werd goed en tijdig geïnformeerd over het exacte bezorgtijdstip en kreeg goede adviezen voor het planten en verzorgen van het boompje. Nu nog hopen dat het boompje het goed gaat doen.

Ruime keus goede service

Zie titel

Super geregeld!

vakkundig geplaatst, mocht nog even kijken hoe hij stond. Beetje naar links, beetje naar rechts, of toch nog een beetje draaien? Geen probleem mevrouw, we gaan pas weg als U tevreden bent! En zo is het dus echt gegaan. Leviena

Van begin tot bestelling aan huis prima.

Zie bovenstaande zin

Prima product, prima advies, perfecte bezorging.

Een adres om nog eens terug te keren voor een andere bijzondere boom in onze tuin.

Geweldig en indrukwekkend

Wat een uitzoek. Dit is een professioneel bedrijf waar service, advies en kwaliteit nog hoog in het vaandel staan. Wil je echt iets moois in je tuin, zoek dan niet verder maar breng een bezoek aan dit geweldige bedrijf.

Goed advies en snelle levering

Tijdens bezoek goed advies. Delegering verliep snel en vlekkeloos. Bij de levering van de bomen kregen we nog aanvullende informatie voor het planten van de bomen

Top boom voor een mooie prijs

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA

0478-642013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire