Pluspunten

Goede service! Alles netjes volgens afspraak!

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk en goede uitleg over de olijfbomen!

Pluspunten

Goed en eerlijk advies. Ruime keuze.

Pluspunten

Komen afspraken na. De olijfbomen waren werkelijk,ptachtig

Pluspunten

De begeleiding en het meelopen door de hele zaak heen met ondertussen veel informatie ontvangen, heeft ons doen besluiten de aankoop bij jullie te doen. We hadden daarbij nog obstakels te overbruggen zoals een hoger gelegen achtertuin die alleen met trappen te bereiken is. Grote zware sierstenen die we wilden, werden we voor verwezen naar een bedrijf bij jullie in de buurt, het voelde echt als gunning aan een ander en ons helpend het plaatje compleet te krijgen. Uiteindelijk hebben jullie de kraan geregeld die we nodig hebben. Een datum afspreken en 3 uurtjes nadat jullie zijn gearriveerd, waren we 3 mooie olijfbomen rijker, gepland en geïnstrueerd hoe te snoeien. Mijn buurvrouw kwam ook nog met vragen over haar olijfboom en daar wordt ondertussen ook antwoord op gegeven. We hebben verschillende collega's van jullie bedrijf gesproken en allemaal even goed luisterend met aandacht naar onze vragen. Wij hebben over het gehele proces van het aankopen van 3 olijfbomen echt hele goede ervaringen en zeker die we zullen doorvertellen. En dat gebeurt zeker omdat de boompjes schitterend worden aangestraald als het donker is...echt een eye-catcher!

Wij zouden ze niet kunnen bedenken.

Pluspunten

We zijn erg blij met onze nieuwe bomen dankzij hun goede advies. Ook zijn de medewerkers die de bomen komen planten/bezorgen erg vriendelijk.

Pluspunten

- Snelle en nuttige reactie op mijn aanvraag - Goede en vriendelijke communicatie per email - Gegeven bezorginstructies prima opgevolgd dus probleemloze levering - Plantinstructies ontvangen - Verzorgingsinstructies ontvangen

Geen minpunten!

Pluspunten

Meedenken met de klant en een perfecte service bij aflevering. Het nabellen van de klant om te controleren of alles goed is verlopen. Verder enkele tips voor onderhoud

Pluspunten

Professionele en zeer correcte afhandeling van de bestelling. Eerste vraag voor bijkomende inlichtingen direct beantwoord.

Pluspunten

Duidelijke uitleg hoe bomen verzorgd / gesnoeid moeten worden. Erg behulpzaam personeel in Overloon!

geen, misschien om in Overloon de namen van de bomen en planten erbij te zetten.

Pluspunten

Goede en duidelijke uitleg.

Pluspunten

Goede service, uitstekende product kennis. Olijfboom goed geplaatst, wij zijn zeer tevreden.

Pluspunten

Top service! Fijn dat de boom de volgende dag al geleverd kon worden zodat ik nog op tijd was voor de verjaardag

Pluspunten

vriendelijke kennismaking , vlot en deskundig advies en kwamen hun beloftes goed na. chapeau!!!

Pluspunten

Zeer detail uitleg gekregen bij bezoek. Stipte levering zoals voorzien Zeer klantgericht

Pluspunten

Levering vond snel plaats, netjes op zijn plek gezet.

Pluspunten

Een geweldig bedrijf waarbij text en uitleg voor aan staan ,maar ze nemen ook de tijd zodat men een gerust hard naar huis gaat.

Pluspunten

klantvriendelijk personeel . ga zo door.

Pluspunten

Adviezen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima service, snelle afhandeling.Boom geleverd conform informatie op site.

Pluspunten

Fantastische boom besteld en is werkelijk een plaatje! Heel veel meer dan ik had verwacht. Kopen online van een boom kan bij hun zonder zorgen!

Geen.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA

0478-642013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire