Pluspunten

zeer goede informatie en snelle service

geen

Pluspunten

Snelle levering, echte foto's met opties van bomen doorgestuurd krijgen.

Pluspunten

Goed en enthousiast geholpen. Ruime keuze met goed advies.

Pluspunten

snelle levering.duidelijk en overzichtelijk website ,alle vragen worden eigenlijk al beantwoord op de site

vrachtwagen combinatie is eigenlijk te groot voor de levering

Pluspunten

Goede communicatie. Een boom uitzoeken via foto's is een kwestie van vertrouwen: dat ging erg zorgvuldig. Ook de aflevering was snel en netjes!

Pluspunten

Mooie producten. Service is heel flexibel.

Pluspunten

Vakkennis begeleiding en onderhoudbegeleiding is van topklasse. Communicatie is snel. Mooie producten

Pluspunten

Mooie producten, vriendelijke service, betaalbaar

Pluspunten

zeer goede service, alles correct zo als afgesproken

instructie of handleiding bij levering

Pluspunten

Mooie bomen. Goed afspraken kunnen maken.

Vooralsnog niet

Pluspunten

Klantvriendelijk personeel, kundig en goede adviezen.

Pluspunten

Goede uitleg. Prachtige olijfboom en prima service en nazorg bij levering.

Pluspunten

kennis, advies, service en meedenken top prijs/kwaliteit prima

Pluspunten

snelle reactie, uitgebreide keuze en zeer behulpzaam.

geen commentaar

Pluspunten

Behulpzaam & Geduldig

Zorginstructie bij aflevering

Pluspunten

Ik zat te popelen om een review te geven . Eergisteren was het plan om een olijfboom te kopen , gisteren besteld en vandaag al in huis ! Duidelijke site met héél veel keus . De live chat vind ik geweldig , het is via die chat dat ik veel vragen heb gesteld en ze direct beantwoord kreeg . Zelfs na verschillende malen de live chat gecontacteerd te hebben ( was al beschaamd op den duur dat ik telkens weer de chat raadpleegde ) kreeg ik telkens beleefd een antwoord waar ik zeker wijzer van werd . Prijzen zijn normaal als elders maar de kwaliteit BETER dan het tuincentrum hier achter mijn hoek . Ik heb een pracht van een olijfboom gekregen , mooier dan mijn verwachtingen en goed verzorgd . Communicatie was top , zowel met de bedrijfsleider als de chauffeur die de boom bracht . Ik kan alleen maar zeggen , als u twijfelt om vanuit Belgie online een boom van deze site te kopen , twijfel niet ! Mij zien jullie weer maar dan voor een andere soort . TOPPIE !!

Geen , doe zo voort zoals jullie nu bezig zijn .

Pluspunten

*een bedrijf dat met je meekijkt *en ouderwets de tijd neemt voor jou als klant!

Pluspunten

Vriendelijk houden zich aan de afspraken

Pluspunten

Gemoedelijke sfeer tijdens het uitkiezen van de boom. Geen bureaucratisch gedoe maar gewoon: "kies maar rustig uit". Je bent er duidelijk welkom. Een onwaarschijnlijk grote keuze echt in alle maten en vormen. We het hier niet vinden kan zal het nergens vinden. Zeer behulpzaam personeel. Waarschijnlijk niet de goedkoopste. Zeker de beste. Voor mij zeker een lange rit waard. Ook voor na-service zeer stipt.

nihil

Pluspunten

Zeer uitgebreide adviezen voor, tijdens, en na aankoop van boom.

Pluspunten

Vrijwel direct contact over de levering. De keuze op welke dag de boom geleverd kan worden. Goed en gezond product. Een half uur voor de levering wordt er contact met de klant opgenomen. Allemaal prima geregeld. Prijs/kwaliteit prima in orde.

Pluspunten

Ik ben in Overloon gaan kijken om een goede keuze te kunnen maken voor olijf- en vijgenbomen. De Olijfboomspecialist heeft een duidelijk grotere keuze dan het gemiddelde tuincentrum. De prijzen zijn marktconform. De informatie over de planten, het onderhoud, was goed. De levering en plaatsing van de vijf bomen in mijn eigen terrasbakken verliep voorspoedig. Er zijn ook contracten voor deskundig onderhoud mogelijk van deze bomen. Vriendelijke medewerkers in het contact.

De totaalprijs voor mijn aanschaf werd mij in Overloon mondeling toegelicht. De aanbetaling van €50,- was heel schappelijk, de afrekening geschiedde bij aflevering. Een gespecificeerde rekening ontving ik pas enige weken na aflevering per post. Achteraf gezien had ik liever direct deze rekening meegekregen in Overloon, al heb ik niet de indruk dat de totaalprijs een andere was dan mondeling overeengekomen.

Pluspunten

Goede service. Mooie kwaliteit bomen! Goede verzorging instructie. Komen na wat ze beloven!!

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA

0478-642013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire