Pluspunten

Alles klopt: van bestellen tot leveren,klantvriendelijkheid. Leuk bedrijf, ze begrijpen hier precies hoe het moet! We zijn erg blij met onze mooie olijfboom!

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk en informatief vanaf 1e contact tot met levering (Tim)

Pluspunten

Zeer deskundig advies, nemen uitgebreid de tijd voor je. Zeer snelle levering. Goede nazorg

Pluspunten

Goed advies, goede service, goede en snelle levering

beter pin apparaat aanschaffen

Pluspunten

Vriendelijke en vlotte service Prachtige bomen, veel keuze, goed advies over het planten en verzorgen van de bomen

Het transportbedrijf zou donderdag leveren maar belde aan het einde van de dag of het een dag later kon. Chauffeur had veel vertraging opgelopen. Kan een keer gebeuren ivm overmacht. Maar was voor ons niet handig!

Pluspunten

Vriendelijk, duidelijk en snelle levering van een paar prachtige olijfbomen.

Pluspunten

Kwaliteit van de boom en snelle bezorging

Niet

Pluspunten

Goed geholpen Door personeel met verstand van zaken. Product wordt in overleg bezorgt.

Pluspunten

Leuke enthousiaste en professionele jonge ondernemers met een passie voor mooie bomen

Pluspunten

Ter plaatse gaan kijken, goede uitleg, vriendelijk en mooi verzorgde zaak. Na bestelling, snel geleverd zoals afgesproken. zeer tevreden!!!

Pluspunten

Voldoende aandacht Ruime voorraad Zeer goede kwaliteit Voldoende uitleg Snelle levering, kortom 100% tevreden. Mijn dank.

Pluspunten

prettige klantgerichte attitude terzake kundig en goede informatie, prima service

geen

Pluspunten

assortiment, kwaliteit, vriendelijkheid

nauwkeurigheid tijdstip aflevering

Pluspunten

Super Service, Giel stond me bij voor al mijn vragen en een snelle, correcte feedback! zoals het hoort te zijn. héél professioneel.

Ik heb mijn bestelling via Giel geplaatst omdat ik toch een persoonlijke feedback belangrijk vind bij de aankoop van een boom. 't is een investering en ik persoonlijk vertrouw dan méér een persoon dan een bestelling gewoon online te plaatsen. en ik had tal van vragen :) dus, ik kan geen feedback geven over de webshop.

Pluspunten

vriendelijk, deskundig en behulpzaam

geen

Pluspunten

Goede uitleg, vriendelijke ontvangst snelle levering, kosten op rekening geen gedoe met contant betalen

Pluspunten

perfecte uitleg en advies bij aankoop, groot aanbod , heel vriendelijk , correcte levering op afgesproken datum en heel behulpzaam bij de levering van je bomen , niks is hen te veel, alles voor de klant . een firma die ik aan iedereen aanraad .

geen, doe zo verder mensen . heb nog een leuke uitstap gemaakt in Overloon en het oorlogsmuseum bezocht . Ook deze tip kwam van deze mensen .

Pluspunten

Goede uitleg, zeer vriendelijk en stipt

Pluspunten

Grote keuze aan speciale sierbomen, verdeeld over 3 locaties (makkelijk bereikbaar met elektrisch golfkarretje). Je kan rustig de tijd nemen om je keuze te maken. Correcte levering en communicatie daarover!

Sommige bomen staan wel erg dicht op elkaar gepresenteerd (plaatsgebrek)...

Pluspunten

Zeer correct!

Pluspunten

Zeergoede kwaliteit en fijne service Heel erg tevreden absoluut een aanradër ps. Lekkere koffie

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. houden zich aan de gemaakte afspraken.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA

0478-642013

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire