Is een mooi bedrijf met geweldige mooie planten/bomen. Goede uitleg en komen afspraken na.

Super mooie bomen perfect afgeleverd

Heel goed en duidelijk advies gekregen over alle mogelijke keuzes in Overloon. De steeneiken die we uitgezocht hadden werden bij aflevering vrolijk en precies op de gevraagde plek neergezet. We kregen ook nog perfect aanplant advies en daarnaast werd aangereikt dat we altijd konden bellen als het onverhoopt niet zou lukken of extra informatie nodig zouden hebben. Als we in de toekomst bomen of mooie grote heesters nodig hebben, gaan we weer naar de Olijfboompecialist in Overloon!

Super mooie olijfboom

- Goed geholpen en een fijne service - Mooie boom voor een goede prijs - Snelle levering

Goed en degelijk advies

Ze denken mee over de grote van de boom Zodat het wel klopt met de grote van je tuin /terras

Snel, klantvriendelijk en professioneel

Ik ben geduldig geholpen. Geen haastwerk. Alle tijd om de boom naar mijn wensen goed uit te zoeken. Uitgebreid advies. Levering volgens afspraak. Goede info in de after sales.

Goede uitleg en advies gekregen. Levering op tijd en keurig afgehandeld

Prima op locatie gekocht

Prima. Binnen half uur Japanse Esdoorn uitgezocht en gekocht

Zeer tevreden!

Echt een hele mooie olijfboom en plantenbak. Ook super hoe netjes het geheel geleverd wordt. Wij zijn zeer tevreden en dit is voor herhaling vatbaar. Bedankt!

fantastisch

prachtige olijfboom ontvangen

Fantastische service en bomen voor een correcte prijs

Super mooie olijfboom en palmboom gekocht bij de Olijfboomspecialist. Heel vriendelijke raad en hulp gekregen bij het kiezen van de bomen. En voor een heel correcte prijs thuis geleverd door vriendelijke werknemers. Een aanrader!

Levering is super

Hele enthousiaste medewerkers die je boom komen bezorgen en/of plaatsen. Zij werken met veel plezier en enthousiasme. De planning van te voren is wat rommelig en vraagt veel flexibiliteit van de klant, maar het resultaat mag er zijn.

Goede service en producten!

Goede service en producten!

Goede en snelle levering

Ik wacht eigenlijk nog op de lente, om te zien of de boom aanslaat, knoppen krijgt. Hierover kan ik natuurlijk nog geen oordeel vellen

Uitstekende kwaliteit en perfecte service

"The place to be" als je mediterrane bomen zoekt! Ze worden vakkundig geplaatst door medewerkers die echt voor hun product leven.

Prima geleverd

De kurkeik werd prima geleverd

Snel, behulpzaam, vriendelijk. Helemaal top.

geweldig

Het was de moeite van een lange reis helemaal waard. Nadat wij s'morgens goed geholpen werden en advies kregen werden de twee bomen de volgende ochtend al bezorgd. Prima service

Mooie gezonde magnolia grandiflora geleverd

Op het bedrijf uitgezocht met ondersteuning door medewerker en levering besproken. Deze vond overeenkomstig afspraak naar alle tevredenheid plaats.

Top service van interesse tot en met levering!

Heel professioneel en eerlijk advies gekregen. Vlotte reactie. Ruime keuze en voor bestelling foto’s ontvangen van de bomen. Transport en op positie neerzetten werd gedaan door hele aardige en kundige mannen. Onze 3 gekozen olijfbomen in pot zijn schitterend, super kwaliteit en een echte eyecatcher in onze voortuin! Super blij. Bedankt

Deskundig advies, prachtige bomen, beste prijs kwaliteit verhouding!

Wij hadden 5 bomen en werkelijk ze zijn allemaal prachtig. Met veel zorg uitgezocht met een deskundige medewerker. Ook het plaatsen van de bomen ging perfect. Onze tuin was al aangelegd en er is heel voorzichtig omgegaan met het gras en de andere planten. Door het plaatsen van de (grote) bomen heeft onze tuin veel meer diepte gekregen. Ze staan echt nog mooier dan wij in gedachten hadden. Ook leuk: nog meer vogels in de tuin! Wij gaan zeker terug naar de Olijfboomspecialist als we nog een mooie groenblijvende boom in de tuin zouden willen.

Zeer tevreden, net personeel, lekker down to Earth

Geen mooie verkooppraatjes, maar gewoon lekker eerlijk advies. Zoek de boom uit die jij wilt, en hij wordt per direct voor je gereserveerd. 2 weken later kwamen ze de meerstemmige Vijgenboomen en meerstemmige Kurkeik plaatsen. Een Spanjaard en Duitser die beide uitstekend Nederlands spraken hebben de twee bomen met een glimlach in de tuin neergezet. De mannen werkten hard, hadden verstand van wat ze deden en gaven goede adviezen over snoeien, water geven en bemesten. Niets meer dan lof voor dit bedrijf.

Mooie boom

Mooie boom ontvangen. Zeer gelijkaardig met bomen getoond op site. Vlotte levering.

mooi bedrijf met een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker

zie boven

Als altijd een goede ervaring

Alles weer top geregeld en goed advies

De steeneiken zijn prachtig.

Wij hebben de steeneiken door hoveniers van olijfbomenspecialist laten planten. Vriendelijke hoveniers die ook duidelijke informatie geven over de verdere verzorging van de steeneiken. We zijn heel blij met de nieuwe bomen!

De Oude Molen 10

5825 KA Overloon

0478-642013

Over Olijfboomspecialist

Olijfboomspecialist is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van olijfbomen en gerelateerde tuinproducten. Het assortiment omvat een breed scala aan olijfbomen in verschillende maten en soorten, evenals accessoires zoals potten, tuinaccessoires en verzorgingsproducten voor olijfbomen. Olijfboomspecialist richt zich op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige olijfbomen voor zowel binnen- als buitentuinen, met een focus op deskundig advies, klanttevredenheid en het bevorderen van een groene, mediterrane tuinbeleving.