Goede service en uitleg

Mooie producten, vriendelijke medewerkers en alles conform afspraak

goede begeleiding , informatie en nakomen van afspraken

al hadden wij geen afspraak, men nam alle tijd om ons te informeren over olijfbomen. ook bij de plaatsing van de bomen werden we goed geïnformeerd door deskundige werknemers over de zorg en nazorg van de olijfbomen. kortom helemaal tevreden over onze aankoop.

Fijne service en zeer klantvriendelijk

Wij kregen alle tijd en ruimte om door de volledige boomgaard te lopen. De medewerkers waren zeer behulpzaam en gaven veel informatie over de bomen en de manier van snoeien en onderhoud. Veel kennis van zaken en behulpzaam. Prachtige boom gekocht met de essentiële voedingstoffen. Direct goed ingepakt en mee kunnen nemen.

prima beleving en voor herhaling vatbaar.

Er wordt ruimschoots de tijd genomen voor begeleiding en informatie. Voor palmbomen die niet meer leverbaar waren werd verwezen naar een collega/concurrent. De levering was sneller dan verwacht en na mijn verzoek een olijfboom op de bestemde plaats te zetten werd positief gereageerd. Na 2 bezoeken sluit ik een derde bezoek niet uit.

Goede uitleg, vriendelijk personeel.

Heel goed geholpen bij het uitzoeken van een boom

Leuke ervaring tijdens het uitzoeken van een boom samen met kundig en erg vriendelijk personeel. Het plaatsen van de boom verliep vlot en heel deskundig. Wij zijn blij met een heel mooie steeneik in onze tuin.

Vlot onthaal en volledig vrij kunnen kiezen op het domein , hulp direct als ik erom vroeg , vlotte levering . Kortom, perfect voor een aankoop te doen van bijzondere planten, en dan nog veel goedkoper en mooier (beter onderhouden , fris ) dan dat je in België vindt.

zeer tevreden

Afspraken goed nagekomen en vragen per mail vlot beantwoord

Heel goede service en komt alle afspraken na

Goede bomen en je krijgt wat je verwacht. Communicatie is prima

Top producten en een goede service

Zie vorige opmerking

Zeer tevreden met de mooie bomen

Mooie bomen uitgezocht, die keurig op tijd werden geleverd. Ze zijn voor ons geplaats met heel veel zorg en aandacht. Als u bomen zoekt, moet u hier zijn!

Duidelijke communicatie

Leiboom gekocht voor gedeelde oprit met buren. Goed begeleid bij kiezen van juiste boom en toebehoren. Goede communicatie mbt verwachte levering. Levering was incl. plantservice. Niet heel tevreden over de plantservice, het uitgegraven zand is zo achtergelaten, is aangegeven dat ze geen tijd hiervoor hadden. Vandaar geen 5 sterren.

Top bedrijf

Prima uitleg. Laat de klant rustig kijken. Vragen worden deskundig beantwoord.

Super!!!

Goed advies bij aankoop door vakkundig personeel en een snelle levering.

Wij kwamen van ver en zijn erg fijn geholpen.

We werden bij aankomst direct aangesproken en gaande weg onze wandeling langs de bomen zijn we nog diverse keren aangesproken. Wat wij als fijn hebben ervaren. We merkten ook dat iedereen de juiste kennis heeft over de diverse boven. Vandaar ook onze keus om een olijfboom bij jullie te kopen. Bij het in orde maken van de order werd ook niets aan het toeval overgelaten en erg zorgvuldig gehandeld. Dinsdag de boom uitgezocht en donderdagochtend al bezorgd door Van de Brink transport. Ook dat was keurig in orde. Wacht nog op een mailtje over de behandeling tegen insecten die we ook willen laten uitvoeren. Groet Fam. P. Groen Assendelft.

Mooi product, goed advies en goede service

Mooi product, goed advies en goede service

Heel goed!!!!

Goede voorlichting, prettig geholpen, snel geregeld. Meegezocht naar de mooiste boom in deze grootte/klasse. Zou anderen zeker aanbevelen om de reis vanuit Haarlem naar Overloop te maken, het is het zeker waard. Met vriendelijke groet

Degelijke leverencier met kennis

Kom er als nieuweling en zonder ervaring met bonzai in de hoop dat ik daar iets kan vinden naar mijn smaak,en werd er stevig te woord gestaan zoals ik het gewild had.

Op en top

Zeer goed en vakkundig geholpen, Mooie olijfboom perfect en goedkoop Geleverd Mvg Maurice en Ramona

Olijfboom wens snel gerealiseerd...

Wilde een olijfboom in de voortuin, op website van olijfboom specialist enige indrukken opgedaan maar wilde liever ter plaatse gaan kijken. In Overloon was de Mediterrane bomen aanbod geweldig. Heb direct een keuze kunnen maken en een mooie Olijf besteld. Boom was binnen 14 dagen geleverd en staat nu te pronken in mijn voortuin... Iets unieks bij ons in de omgeving. Plaatsen ging snel en secuur, ik had voldoende inspraak welk aanzicht het mooiste was. Olijfboomspecialist Overloon, een aanrader. Nick J

Prettige service en kwaliteit van service is uitstekend. De bomen zijn van zeer goede kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit

Vlotte bestelling Professionele aanplanting Mooie kwaliteit van de steeneiken

Zeer netjes geholpen bij het uitleggen over de boom en hoe of wat. Plaatsing ook zeer goed gegaan en vakkundig.

Ruime keuze en goed en deskundig advies

Ruime keuze en goed en deskundig advies. Wij hebben een olijfboom gekocht die al kant en klaar in een antraciet polybak stond. Bij levering zou men nieuwe grond in de bak doen. Dit was echter niet gebeurd. Ook was de polybak niet gereinigd en werd vuil afgeleverd. Hier heb ik over gebeld en toen kon ik een zak grond en reinigingsmiddel gratis ophalen.

op en top klantbeleving

naar Overloon gereden om mogelijk 2 palmen te gaan aanschaffen. daar aangekomen ademt alles groen, en treffen we een zeer enthousiaste verkoper die ons in alle rust meeneemt in zijn beleving. 2 mooie exemplaren uitgezocht en nu maar genieten

De Oude Molen 10

5825 KA Overloon

0478-642013

Over Olijfboomspecialist

Olijfboomspecialist is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in de verkoop van olijfbomen en gerelateerde tuinproducten. Het assortiment omvat een breed scala aan olijfbomen in verschillende maten en soorten, evenals accessoires zoals potten, tuinaccessoires en verzorgingsproducten voor olijfbomen. Olijfboomspecialist richt zich op het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige olijfbomen voor zowel binnen- als buitentuinen, met een focus op deskundig advies, klanttevredenheid en het bevorderen van een groene, mediterrane tuinbeleving.