Filter

Professioneel,

Zowel de verkoper als ook de medewerkers die de boom hebben geplaatst namen alle tijd en moeite om alles naar tevredenheid voor mij te regelen. Informatie betreffende onderhoud zowel bij aankoop, plaatsing en daarna via mail of telefoon. Vragen via de mail worden binnen een werkdag beantwoord. Zeer correct in gedrag en begrip. Chapeau!

Topservice!

donderdags 2 olijfbomen mogen uitzoeken en maandags al vakkundig geplaatst!

Veel keus , mooie bomen

We zijn goed geholpen

topservice

correcte levering volgens afspraak

Geweldig advies van iemand die van bomen houd

De man die ons hielp was erg kundig en had een grote passie voor bomen. Dit straalde er van af en was erg prettig om te ervaren

T..O..P..!

Dit is nu echt een bedrijf waar service gewoon boven aan staat, zonder uitzondering! Van advies, tot hulp, tot plaatsing, tot verkoop gewoon een fatastische uitvoering. Ik wil jullie allemaal hartelijk danken en jullie zien ons spoedig weer voor vervolg projecten!

Een goed product en een goede service

Twee olijfbomen in Overloon komen selecteren en twee weken erna reeds geplaatst met bijpassende potten. Vriendelijke en deskundige mensen. Enorm aanbod.

Was even spannend of onze olijfboom met bak achter het huis kon komen. Met een beetje inspanning perfect gelukt. Zeer tevreden met de boom en de aflevering.

deskundig en ruime keuze

klantvriendelijk, deskundig en goede adviezen bij het maken vd juiste keuze. komen afspraken na en helpen met plaatsen in de tuin

Goede ervaring gehad met dit bedrijf, goede service en snelle levering

Prachtige boom en prima service.

Fijn bedrijf met verstand van olijfbomen. Snelle levering en plaatsing

Top service, correcte levering

Er werd tijd aan ons besteed bij de aankoop. Goede informatie. Daarna datum afgesproken, boom gepland en zeer tevreden klanten.

Netjes geplaatst

3 stuks leibomen netjes geplaatst en afgebonden. Keuze voor een volle boom was wat beperkt ivm grote vraag naar bomen.

Top bedrijf

Mensen die weten wat ze doen.

Goede service en afspraken worden nagekomen

Goede kwaliteit van plantmateriaal. Daarnaast een goede communicatie en afspraken worden nagekomen.

Klantvriendelijk

Bestelling online, prima verlopen, plaatsing olijfboom door bezorgers uitstekend uitgevoerd en afgewerkt

Het was top

Alles was naar wens

prima service

Eleagnus ebbingei gekocht op locatie. Deze is op tijd geleverd en stond door omstandigheden nog lang in de kweekbak. Na 2 maanden begon een tak volledig af te sterven. Na een telefonisch gesprek en een mail met foto's hebben we goede tips ontvangen hoe hier mee om te gaan.

Alles in orde

Mooie boompjes snel geleverd

Prima communicatie en overleg. Zelfs met alle speciale wensen die ik had. Fijn bedrijf

Perfect verzorgd,goed geregeld en vakkundig geplant

Alles prima verzorgd

super goede service, snelle levering van een prachtige druivenrank

goede uitleg aan telefoon, extra service bij vragen online koop. prachtige druivenrank precies zoals uitgezocht er kon zelfs nog een kaartje bij wat fantastisch is meegedacht SUPER !!

Zeer mooie boom

Zeer correct en kwaliteits boom

Super ervaring

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Ondersteuning bij vragen was perfect. Snel, netjes en degelijk geleverd. Kwaliteit van de boom is ook in orde.

Topbedrijf dat snel goede bomen levert!

Zonder te kijken olijfboom gekocht (ivm afstand vanuit Rotterdam). Boom van 500 euro, was het zeker waard. Werken bovendien samen met een zeer goede en vriendelijke vervoerder.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA