Filter

Alles goed geregeld!

Vriendelijke mensen. ;afspraken nakomen

Mooie collectie bomen

Enorm grote collectie mediterrane planten goede vakkundige hulp bij het uitzoeken

Mijn olijfbomen zijn bij de olijfbomenspecialist in uitstekende handen

Deskundige en attente medewerkers. Tijdige waarschuwingen voor onderhoud. Duidelijke website met handige tips. Fijne zaak!

vijf sterren zonder enige twijfel verdiend

Prachtige gezonde bomen. Stipt volgens afspraak en door vriendelijke mensen geleverd.

Z

X

Super goede levering van mooie bomen

Veel keus en een snelle goede levering

Prima geholpen

Prima voorgelicht en geholpen.

Supersnelle levering van een schitterende Vijgenboom

Zeer vriendelijke en behulpzame mensen bij de Olijfboomspecialist. Professioneel en servicegericht bedrijf die ik zeker iedereen kan aanbevelen. De geleverde Vijgenboom overtrof al onze verwachtingen, wat een prachtige boom. Er was wel een kleine verstoring in de levering maar die was snel opgelost, dit lag zeker niet aan de Olijfboomspecialist maar aan de betreffende chauffeur van de bezorgdienst.

Is een mooi bedrijf met geweldige mooie planten/bomen. Goede uitleg en komen afspraken na.

Super mooie bomen perfect afgeleverd

Heel goed en duidelijk advies gekregen over alle mogelijke keuzes in Overloon. De steeneiken die we uitgezocht hadden werden bij aflevering vrolijk en precies op de gevraagde plek neergezet. We kregen ook nog perfect aanplant advies en daarnaast werd aangereikt dat we altijd konden bellen als het onverhoopt niet zou lukken of extra informatie nodig zouden hebben. Als we in de toekomst bomen of mooie grote heesters nodig hebben, gaan we weer naar de Olijfboompecialist in Overloon!

Super mooie olijfboom

- Goed geholpen en een fijne service - Mooie boom voor een goede prijs - Snelle levering

Goed en degelijk advies

Ze denken mee over de grote van de boom Zodat het wel klopt met de grote van je tuin /terras

Snel, klantvriendelijk en professioneel

Ik ben geduldig geholpen. Geen haastwerk. Alle tijd om de boom naar mijn wensen goed uit te zoeken. Uitgebreid advies. Levering volgens afspraak. Goede info in de after sales.

Goede uitleg en advies gekregen. Levering op tijd en keurig afgehandeld

Prima op locatie gekocht

Prima. Binnen half uur Japanse Esdoorn uitgezocht en gekocht

Zeer tevreden!

Echt een hele mooie olijfboom en plantenbak. Ook super hoe netjes het geheel geleverd wordt. Wij zijn zeer tevreden en dit is voor herhaling vatbaar. Bedankt!

fantastisch

prachtige olijfboom ontvangen

Fantastische service en bomen voor een correcte prijs

Super mooie olijfboom en palmboom gekocht bij de Olijfboomspecialist. Heel vriendelijke raad en hulp gekregen bij het kiezen van de bomen. En voor een heel correcte prijs thuis geleverd door vriendelijke werknemers. Een aanrader!

Levering is super

Hele enthousiaste medewerkers die je boom komen bezorgen en/of plaatsen. Zij werken met veel plezier en enthousiasme. De planning van te voren is wat rommelig en vraagt veel flexibiliteit van de klant, maar het resultaat mag er zijn.

Goede service en producten!

Goede service en producten!

Goede en snelle levering

Ik wacht eigenlijk nog op de lente, om te zien of de boom aanslaat, knoppen krijgt. Hierover kan ik natuurlijk nog geen oordeel vellen

Uitstekende kwaliteit en perfecte service

"The place to be" als je mediterrane bomen zoekt! Ze worden vakkundig geplaatst door medewerkers die echt voor hun product leven.

Prima geleverd

De kurkeik werd prima geleverd

Snel, behulpzaam, vriendelijk. Helemaal top.

geweldig

Het was de moeite van een lange reis helemaal waard. Nadat wij s'morgens goed geholpen werden en advies kregen werden de twee bomen de volgende ochtend al bezorgd. Prima service

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA