Filter

Mooie gezonde magnolia grandiflora geleverd

Op het bedrijf uitgezocht met ondersteuning door medewerker en levering besproken. Deze vond overeenkomstig afspraak naar alle tevredenheid plaats.

Top service van interesse tot en met levering!

Heel professioneel en eerlijk advies gekregen. Vlotte reactie. Ruime keuze en voor bestelling foto’s ontvangen van de bomen. Transport en op positie neerzetten werd gedaan door hele aardige en kundige mannen. Onze 3 gekozen olijfbomen in pot zijn schitterend, super kwaliteit en een echte eyecatcher in onze voortuin! Super blij. Bedankt

Deskundig advies, prachtige bomen, beste prijs kwaliteit verhouding!

Wij hadden 5 bomen en werkelijk ze zijn allemaal prachtig. Met veel zorg uitgezocht met een deskundige medewerker. Ook het plaatsen van de bomen ging perfect. Onze tuin was al aangelegd en er is heel voorzichtig omgegaan met het gras en de andere planten. Door het plaatsen van de (grote) bomen heeft onze tuin veel meer diepte gekregen. Ze staan echt nog mooier dan wij in gedachten hadden. Ook leuk: nog meer vogels in de tuin! Wij gaan zeker terug naar de Olijfboomspecialist als we nog een mooie groenblijvende boom in de tuin zouden willen.

Zeer tevreden, net personeel, lekker down to Earth

Geen mooie verkooppraatjes, maar gewoon lekker eerlijk advies. Zoek de boom uit die jij wilt, en hij wordt per direct voor je gereserveerd. 2 weken later kwamen ze de meerstemmige Vijgenboomen en meerstemmige Kurkeik plaatsen. Een Spanjaard en Duitser die beide uitstekend Nederlands spraken hebben de twee bomen met een glimlach in de tuin neergezet. De mannen werkten hard, hadden verstand van wat ze deden en gaven goede adviezen over snoeien, water geven en bemesten. Niets meer dan lof voor dit bedrijf.

Mooie boom

Mooie boom ontvangen. Zeer gelijkaardig met bomen getoond op site. Vlotte levering.

mooi bedrijf met een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker

zie boven

Als altijd een goede ervaring

Alles weer top geregeld en goed advies

De steeneiken zijn prachtig.

Wij hebben de steeneiken door hoveniers van olijfbomenspecialist laten planten. Vriendelijke hoveniers die ook duidelijke informatie geven over de verdere verzorging van de steeneiken. We zijn heel blij met de nieuwe bomen!

Goede service en uitleg

Mooie producten, vriendelijke medewerkers en alles conform afspraak

goede begeleiding , informatie en nakomen van afspraken

al hadden wij geen afspraak, men nam alle tijd om ons te informeren over olijfbomen. ook bij de plaatsing van de bomen werden we goed geïnformeerd door deskundige werknemers over de zorg en nazorg van de olijfbomen. kortom helemaal tevreden over onze aankoop.

Fijne service en zeer klantvriendelijk

Wij kregen alle tijd en ruimte om door de volledige boomgaard te lopen. De medewerkers waren zeer behulpzaam en gaven veel informatie over de bomen en de manier van snoeien en onderhoud. Veel kennis van zaken en behulpzaam. Prachtige boom gekocht met de essentiële voedingstoffen. Direct goed ingepakt en mee kunnen nemen.

prima beleving en voor herhaling vatbaar.

Er wordt ruimschoots de tijd genomen voor begeleiding en informatie. Voor palmbomen die niet meer leverbaar waren werd verwezen naar een collega/concurrent. De levering was sneller dan verwacht en na mijn verzoek een olijfboom op de bestemde plaats te zetten werd positief gereageerd. Na 2 bezoeken sluit ik een derde bezoek niet uit.

Goede uitleg, vriendelijk personeel.

Heel goed geholpen bij het uitzoeken van een boom

Leuke ervaring tijdens het uitzoeken van een boom samen met kundig en erg vriendelijk personeel. Het plaatsen van de boom verliep vlot en heel deskundig. Wij zijn blij met een heel mooie steeneik in onze tuin.

Vlot onthaal en volledig vrij kunnen kiezen op het domein , hulp direct als ik erom vroeg , vlotte levering . Kortom, perfect voor een aankoop te doen van bijzondere planten, en dan nog veel goedkoper en mooier (beter onderhouden , fris ) dan dat je in België vindt.

zeer tevreden

Afspraken goed nagekomen en vragen per mail vlot beantwoord

Heel goede service en komt alle afspraken na

Goede bomen en je krijgt wat je verwacht. Communicatie is prima

Top producten en een goede service

Zie vorige opmerking

Zeer tevreden met de mooie bomen

Mooie bomen uitgezocht, die keurig op tijd werden geleverd. Ze zijn voor ons geplaats met heel veel zorg en aandacht. Als u bomen zoekt, moet u hier zijn!

Duidelijke communicatie

Leiboom gekocht voor gedeelde oprit met buren. Goed begeleid bij kiezen van juiste boom en toebehoren. Goede communicatie mbt verwachte levering. Levering was incl. plantservice. Niet heel tevreden over de plantservice, het uitgegraven zand is zo achtergelaten, is aangegeven dat ze geen tijd hiervoor hadden. Vandaar geen 5 sterren.

Top bedrijf

Prima uitleg. Laat de klant rustig kijken. Vragen worden deskundig beantwoord.

Super!!!

Goed advies bij aankoop door vakkundig personeel en een snelle levering.

Wij kwamen van ver en zijn erg fijn geholpen.

We werden bij aankomst direct aangesproken en gaande weg onze wandeling langs de bomen zijn we nog diverse keren aangesproken. Wat wij als fijn hebben ervaren. We merkten ook dat iedereen de juiste kennis heeft over de diverse boven. Vandaar ook onze keus om een olijfboom bij jullie te kopen. Bij het in orde maken van de order werd ook niets aan het toeval overgelaten en erg zorgvuldig gehandeld. Dinsdag de boom uitgezocht en donderdagochtend al bezorgd door Van de Brink transport. Ook dat was keurig in orde. Wacht nog op een mailtje over de behandeling tegen insecten die we ook willen laten uitvoeren. Groet Fam. P. Groen Assendelft.

Mooi product, goed advies en goede service

Mooi product, goed advies en goede service

Heel goed!!!!

Goede voorlichting, prettig geholpen, snel geregeld. Meegezocht naar de mooiste boom in deze grootte/klasse. Zou anderen zeker aanbevelen om de reis vanuit Haarlem naar Overloop te maken, het is het zeker waard. Met vriendelijke groet

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA