Filter

Degelijke leverencier met kennis

Kom er als nieuweling en zonder ervaring met bonzai in de hoop dat ik daar iets kan vinden naar mijn smaak,en werd er stevig te woord gestaan zoals ik het gewild had.

Op en top

Zeer goed en vakkundig geholpen, Mooie olijfboom perfect en goedkoop Geleverd Mvg Maurice en Ramona

Olijfboom wens snel gerealiseerd...

Wilde een olijfboom in de voortuin, op website van olijfboom specialist enige indrukken opgedaan maar wilde liever ter plaatse gaan kijken. In Overloon was de Mediterrane bomen aanbod geweldig. Heb direct een keuze kunnen maken en een mooie Olijf besteld. Boom was binnen 14 dagen geleverd en staat nu te pronken in mijn voortuin... Iets unieks bij ons in de omgeving. Plaatsen ging snel en secuur, ik had voldoende inspraak welk aanzicht het mooiste was. Olijfboomspecialist Overloon, een aanrader. Nick J

Prettige service en kwaliteit van service is uitstekend. De bomen zijn van zeer goede kwaliteit

Uitstekende service en kwaliteit

Vlotte bestelling Professionele aanplanting Mooie kwaliteit van de steeneiken

Zeer netjes geholpen bij het uitleggen over de boom en hoe of wat. Plaatsing ook zeer goed gegaan en vakkundig.

Ruime keuze en goed en deskundig advies

Ruime keuze en goed en deskundig advies. Wij hebben een olijfboom gekocht die al kant en klaar in een antraciet polybak stond. Bij levering zou men nieuwe grond in de bak doen. Dit was echter niet gebeurd. Ook was de polybak niet gereinigd en werd vuil afgeleverd. Hier heb ik over gebeld en toen kon ik een zak grond en reinigingsmiddel gratis ophalen.

op en top klantbeleving

naar Overloon gereden om mogelijk 2 palmen te gaan aanschaffen. daar aangekomen ademt alles groen, en treffen we een zeer enthousiaste verkoper die ons in alle rust meeneemt in zijn beleving. 2 mooie exemplaren uitgezocht en nu maar genieten

Perfect in advies en nakomen van afspraken

Via internet bij Olijfspecialist. Bij het eerste bezoek aan het bedrijf werden mijn vrouw en ik zeer plezierig ontvangen. De medewerker had alle tijd en kwam zeer deskundig over. Om je te oriënteren in de zeer ruime keuze van mediterrane bomen is er een ruime sorteren en geen tijdsdruk. Bij ons tweede bezoek, enkele weken later, was er direct herkenning door de medewerker. In alle rust konden we onze keuze bepalen en onze bestelling plaatsen. Een afspraak voor de bezorging en het planten werd gemaakt en stipt nagekomen. Ook de nazorg ik perfect geregeld via uitgebreide schriftelijke instructie voor onderhoud en telefonische bereikbaarheid bij vragen. Olijfboomspecialist bevelen wij van harte aan als u op zoek bent naar een mediterrane boom voor uw tuin of terras.

Klantvriendelijk en meedenkend.

Vriendelijk en klantgericht. Service is goed. Voorraad was er voldoende.

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie bomen en goede kwaliteit. Snel geplaatst door vriendelijke mensen met veel kennis van zaken

Wij zijn heel tevreden over de aangeschafte Nellie Stevens boom.

Bij onze zoektocht naar een groenblijvende boom zijn we bij de Olijfboomspecialist terecht gekomen. Wij dachten in 1ste instantie aan een steeneik, maar toen we hoorden dat Nellie Stevens ook een groenblijver is, is onze keuze daarop gevallen. De boom is een kleine week later door de Olijfboomspecialist afgeleverd en vakkundig door hen geplaatst. In Overloon zijn we prettig geholpen en goed geadviseerd.

Zeer klantvriendelijk en goede producten.

Klantvriendelijk en goede informatie

Voortreffelijk!

Uitgebreide adviezen ter plaatse, in Overloon, zéér snelle levering, en aan huis keurige en plaatsing van bomen en bakken.

Vriendelijk en deskundig personeel wat zeer behulpzaam is

Ben ter plaatse een boom uit wezen zoeken. Werd heel vriendelijk en deskundig te woord gestaan, geholpen en geadviseerd. Zeker een aanrader!

Zeer professionele organisatie

Van website, uitleg tot levering perfect

Veel keuze, deskundige uitleg

Uitstekende uitleg bij de keuze van de boom. Snelle levering ook.

Topservice!

Prachtige boom en werd keurig thuis geplaatst!

Ruime keuze , goed advies en kennis , personeel erg vriendelijk en behulpzaam !!

Olijfboomspecialist opgezocht in Overloon , zag overal mooie bomen staan in de stad met vermelding van dit bedrijf erop > website bezocht > reden genoeg om te gaan kijken . Enorme keuze , prijzen van tot en vriendelijk personeel met kennis van zaken , nemen echt de tijd om je te adviseren. Goede service , grond erbij , alles netjes op tijd thuis bezorgd , gewoon top !!!!

Super allemaal. Goede communicatie.

Zeer snelle levering cfr afspraak

It is easy dealing wit the The Olijfboomspecialist!

Van prijsaanvraag tot aflevering, alles verloopt professioneel.

Perfect geholpen, mooie boom, levering op tijd

Vakkundige, behulpzame mensen.

Wij zochten een grote groenblijvende boom, op de site is niet precies te zien hoe hoog de bomen zijn. Na telefonisch contact kregen wij dezelfde dag foto’s toegestuurd met man én boom zodat het goed te zien was. Alles was duidelijk en de service perfect.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA