Filter

Vriendelijke ontvangst en behandeling. Uitgebreide professionele voorlichting. Uitstekende afwerking bij levering.

Ik heb jullie bedrijf via een vriendin gekregen dus hup in de auto en na 2 uur sturen waren wij bij t bedrijf. Had een aantal vragen voor de olijfboom en die vragen werden goed beantwoord. Ik was natuurlijk wat vergeten te vragen en dat heb ik per mail gedaan en daar kreeg ik redelijk snel antwoord op.

Goede service en snelle levering

Wij werden bij de aankoop heel goed geholpen. Men dacht echt mee. Bomen zijn snel geleverd.

Gewoonweg super.

We zijn de boompjes gaan uitzoeken in Overloon. Wat ons meteen opviel was de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel. Ook de mensen die ze kwamen plaatsen zijn super vriendelijk en weten zeer goed waar ze mee bezig zijn. Dus gewoon super. Hier ga je graag nog eens terug.

Prima bedrijf..snelle service

perfect

goed geïnformeerd en correcte levering.

Helemaal top...het artikel ..druivenrank..is perfect..

Fijne communicatie met Dax. Bezorging ook prima. Precies zoals wij besteld hebben TOP bedrijf.

Ik wilde niet persé een boom kopen maar ik wilde geholpen worden

Moeder was jarig, ik was te laat, wilde een boom, eentje die wel aan voorwaarden moest doen, door goede en snelle communicatie en foto's over en weer wist ik dat ik ontzorgt was en kon ik alles los laten!

Uitstekende producten en zeer snelle en correcte levering

Mooi assortiment. Correcte prijs. Zeer gebruiksvriendelijke website en snelle levering.

Perfecte levering en communicatie

Goede info helpdesk communicatie telefoongesprek gehad met info super aanrader als ik nog iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn !!!

Uitstekende service en zeer mooie planten!

Bedrijf doet echt moeite om de klanten verder te helpen. Aangezien het nogal ver was om de planten ter plekke te komen uitkiezen hebben ze van de verschillende exemplaren foto's getrokken zodat we een goede keuze konden maken. Levering verliep zeer stipt!

Uitstekende service en prachtige olijfwilg!

De advisering en service was uitstekend! Paul heeft me geadviseerd in welke bomen geschikt zijn voor onze zandgrond en zelfs een aantal foto's gestuurd, zodat ik niet zelf langs hoefde te komen. De boom was goed ingepakt en op tijd bezorgd. Een echte eyecatcher!

Snelle levering, je krijgt wat je verwacht.

Snelle tijdige levering. Attente chauffeur. Product is zoals je mag verwachten als je dit bestelt via de website. Minpuntje was de hardnekkige grassoort die in de pot was meegeleverd.

Vlotte communicatie. Olijfboom gekozen via reeks foto’s die doorgestuurd werden. Vlotte levering.

Professionele en leuke bediening en hulp

Kijken en informatie in de ‘zaak’ erg leuk en uitgebreid assortiment. Er wordt echt de tijd genomen en heel vrijblijvend. Bezorging en plaatsing van de boom ging soepel en snel. Erg tevreden tot nu toe.

top bedrijf, komt alle afspraken na

top

goede en nette service

de mannen die de boom plaatsten hebben dat keurig uitgevoerd

Prima bedrijf

Prettig geholpen en geadvisseerd. Goede communicatie. Keurige afhandeling.

Fantastisch!

Prima advies bij verkoop, deskundig personeel met een eerlijke mening. Zeer flexibel met levering, en ook hier weer super service!

Prachtige olijfboom en deskundig geplaatst

Werd echt de tijd genomen om onze olijfbomen te plaatsen. Vriendelijke jongens en meedenkend

Service

Ter plekke veel te zien en goed voorgelicht. Keuzes waren helder. De bezorging, stipt overeenkomstig afspraak, verliep soepel. Ook daarbij nog even enige voorlichting. Resultaat een mooi olijfboompje dat onze tuin nog net het ontbrekende cachet geeft

Goed geholpen en voldoende keus

Goede hulp en prachtige palmen gekocht

goede informatie gekregen en mooie olijfboom geleverd

bij olijfbomen.nl ter plekke goede informatie gekregen en daar een mooie olijfboom uitgezocht. Plantinstructie en onderhoudstips per e-mail ontvangen, heel duidelijk. Alleen aan de laatste tip om veel Spaans tegen de boom te spreken kunnen wij helaas niet voldoen. Toch maar een cursus Spaans gaan volgen ; ).

Mooie keuze, goede uitleg, goede service

We hebben onze eigen olijfboom mogen uitzoeken. Ze hebben deze zelf in de pot gedaan met de juiste grond en korrels. Levering ging ook helemaal zoals afgesproken. Het enige wat wij moesten doen is de plaats bepalen in de tuin en daarna het water geven.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA