Filter

Fijn adres voor bijzondere bomen

Prettig en goed geholpen om precies die bomen uit te zoeken die we wilden hebben. Ook de bezorging was goed geregeld.

Talk the walk and walk the talk

Zeggen wat ze doen (of wat jij moet doen met de bomen)en doen wat ze beloven (levering op tijd etc)

Uitstekende service

Deskundig advies. Alle tijd en behulpzaam met laden. Goede prijs en veel keuze.

Heel tevreden!!!

Onze hulstboom Nellie stevens is een aanwinst voor onze tuin, we zijn zeer tevreden met de kwaliteit en service die we gekregen hebben

Mooie voorraad

Ik was op zoek naar een goede voorraad zodat ik genoeg kon kiezen en dat is helemaal gelukt

goede service goed advies en mooi product

Zoals hierboven aangegeven een hele goede ervaring met dit bedrijf in al zijn facetten

Ruime keus. Goede service door kundig personeel.

Zeer ruime keuze. Niemand dringt zich op. Goede uitleg over de soorten en bijvoorbeeld over de snoei. Tegen geringe meerprijs direct ook laten snoeien. Daardoor kon de boom mee met eigen transport en bespaarde ik meer kosten als de kisten voor de snoei.

Doen wat ze beloven

Snel antwoord op een vraag, snelle bevestiging van een speciaal verzoek en piekfijne levering. Wat wil je nog meer.

Ruim aanbod en professioneel contact

Wij wonen in de kop van Noord-Holland dus even langs rijden ging niet. Maar na contact via de mail werden er gedetailleerde foto's gedeeld van verschillende bomen. Levering verliep professioneel en voorspoedig. Nu staat er een fantastische eye-catcher in de tuin.

prima vaklui

zeer tevreden

Prachtige bomen

Vlotte levering prima uitleg top

Prachtige boom in grote cotainer.

Deze prachtige boom is volgens afspraak prima bezorgd en heel goed aangeplant. Groot compliment.

Klantvriendelijk en duidelijkheid staat hier nog hoog in het vaandel

Het begint vaak bij de website en die is hier prima verzorgt en goed overzichtelijk. Daarna kom je bij de locatie in Overloon en daar is veel personeel aanwezig die je ook al vrij snel, maar zeker niet opdringerig, te woord staan. Op de locatie is ook alles weer zeer overzichtelijk en duidelijk opgesteld. Dan volgt de koop en die is wederom duidelijk maar ook vriendelijk. Zelfs de nazorg via duidelijke mails straalt vriendelijkheid uit. Dus gewoon een fijn Top-bedrijf.

tot nu toe zeer goed

Onlangs vjgenboom aangeschaft. In eerste instantie widlden we een hoog model en hiervoor belde ik op om te zien of er voldoende keus was. Het antwoordt wa spositied dus wij 3 kwartier in de auto naar Overloon. Daar aangekomen bleken er slechts 2 hoogstam olijven te staan echter (daarom 4 sterren ipv 5 sterren)......al pratende en kijkende veranderde onze wens en zijn we op een laagstam vijg overgestapt waar de keuze reuze was. Mooi model uitgezocht en deze is onlangs in goede orde geplaatst. Staat prachtig te shinen in onze tuin. Professioneel aangelgd door aardige medewerkers van de olijfboomspecialist. Nu afwachten of de vijg ook goed aanslaat maar we hebben garantie dus alle vertrouwen hierin.

na aankoop correcte afhandeling

Snelle levering, en plaatsing van de olijfboom.

Ruime keuze, vriendelijk personeel, uitstekende service.

Super kwaliteit, klantgericht!

Een bedrijf die doet wat ze zeggen en afspraken nakomen. Beantwoorden je mail met vragen eerlijk en geduldig, zonder opdringerig te zijn. Leveren hele mooie kwaliteit planten!

Top producten en service

Ik ben langs geweest in Overloon en heb 2 prachtige bomen kunnen uitkiezen uit het zeer ruime assortiment. En een week later werden de bomen in de uitgekozen bakken geleverd. Ze staat prachtig. Dank, Jeremy

Goeie service en mooie plant

De kontaktpersonen bij de Olijfboomspecialist waren professioneel, efficiënt en klantvriendelijk.

Goeie firma met heel hulpvaardig personeel!

Alles is zo gebeurd zoals we hadden afgesproken! Mannen kwamen op tijd , waren heel vriendelijk en werkten goed door! Goed advies gekregen, ze namen er echt de tijd voor ( ook om nog even naar een eigen olijfboom van ons te kijken en advies te geven, en nog even gesnoeid) Prima firma, we zeggen het voort hier in geleen en omstreken! Bedankt!

Super service

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Mooi bedrijf goede kwaliteit leuke mensen

Ze nemen je echt mee in de beleving daar wordt je blij van Tevens een mooie omgeving werkt erg inspirerend ga zo door Prima bezorging vriendelijke mensen

Snel geleverd, goede kwaliteit.

vijgeboom

een vijgeboom 20/25 besteld bij olijfboomspecialist(deze maat vondt ik niet bij onze tuincentra in belgie zouden deze ergens bestellen voor mij,maar wat krijg je dan)daarom deze bestelt bij jullie.Deze is drie dagen nadien geleverd precies dezelfde boom als de afbeelding als op jullie website ,dikke stam en mooi vertakte kruin, mooi verpakt op pallet tegen mogelijkse schade.Deze firma is zeker een aanrader.Gr Guido

2x gekocht en laten leveren en plaatsen. Afspraken worden nageleefd.

10 De Oude Molen

Overloon 5825 KA