De juiste materialen echter wel prijzig.

Na lang zoeken eindelijk de juiste materialen gevonden. Werden snel geleverd, echter wel wat prijzig!

Prima, heel goede kwaliteit

Ik heb goede ervaringen met Van Manen Hygieneproducten. Kwaliteit is prima, service in orde.

Afspraken worden niet nagekomen - slechte levering

Het was de eerste keer dat ik bij Van Manen heb besteld, maar het is ook direct de laatste keer. Beloftes worden verbroken, terwijl ze ze maken. De producten zien er goed en veelbelovend uit, maar de klantenservice is echt heel belabberd, telefoon niet opnemen, terwijl je toch echt binnen de openingsuren belt. Producten niet opsturen, terwijl ze dat wel beloofd hebben om te doen.

Nog niet geleverd

Na twee weken nog geen bestelling geleverd

Lange levertijd zonder eigen initiatief aan terugkoppeling

Besteld op zondag, levertijd zou 1 a 2 werkdagen zijn. Je betaald er tenslotte €4,- voor wat belachelijk hoog is voor iets wat door de brievenbus past. DHL liegt jr nog voor ook dat ze de 1e keer geweest zijn, dat is niet want op zaterdagmiddag gooien ze het door de brievenbus. Pas na 2x mailen krijg je met geluk een reactie. Dan mist er in mijn beleving nog een instructie hoe te gebruiken. Die kun je alleen online terugvinden.

goede service en snelle levering

heel positief

snel en goede site

Snelle verzending en gelukkig goed verpakt

Snelle verzending, gelukkig goed verpakt. (Wolkbreuk) toen het bezorgd werd. Alles was droog. Super fijne washandjes. Lekker zacht en stevig. Betrouwbare webshop en een goede service.

Zachte washandjes. Ik raad het aan!

Goed product. Snel geleverd

Goed product. Snel geleverd

Ben zeer goed op de hoogte gehouden met de status van mijn bestelling, snelle levering, vriendelijk, en het product was heel goed verpakt!!

doen wat gevraagd wordt

Bestelling geplaatst, betalen via een veilige betaalomgeving en de volgende werkdag wordt de bestelling geleverd. Via de mail wordt je heel transparant van de verschillende stappen geïnformeerd door van Manen.

Snelle levering!

Het bestellen en betalen gingen makkekijk en vlot.

goede snelle levering

Het is goed gegaan

Alles oke

Fijne zachte reinigingsdoekjes en washandjes voor mensen met een gevoelige huid.

Heel prettig in het gebruik voor de verzirging van mijn zieke partner. Zacht en ongeparfumeerd, veroorzaakt geen irritatie. Zeer tevreden mee.

Snelle levering, prima producten.

Omdat ik wist wat ik moest hebben kon ik het snel vinden op de website. Het werd snel geleverd. De producten zijn makkelijk in gebruik en vormen minder belasting voor derden waar ik afhankelijk van ben dat die het opruimen, wat mij een geruster geeft.

Ik heb het product uri go voor dieren aangeschaft; echter noch de geur noch de vlek is uit t kleed

Zie bovenstaand

geweldig snelle levering alles oke

geweldige service en snelle levering

Top Service

Klantgericht, goed contact, oplossingsgericht, super vriendelijk.

Geleverd volgens de verwachting

Geleverd volgens de verwachting.

Snel en netjes geleverd

Breukkruid 12

3903 GP Veenendaal

0318- 524707

Over Van Manen Hygiëneproducten

Mantelzorger? Thuiszorgmedewerker of zorgprofessional? Met producten van Van Manen Hygieneproducten help je om de zorg makkelijker te maken en te verbeteren. Ons motto; Zorg voor Hygiene