In 1 keer geslaagd

Ik vond het heel fijn dat je alvast kon wennen aan de vraagstelling met de oefen examens en dat je alle onderdelen apart kon oefenen. Dankzij jullie ben ik in 1 keer geslaagd, het was het geld zeker waard.

Goede video’s maar gebrekkige oefenopgaven

De video’s van theorietoppers zijn de moeite waard. Wel moet je voordat je het examen doet bij een andere website oefen examen aankopen, deze lijken meer op het werkelijke examen dan de oefenvragen van theorietoppers.

Heel hoed

Ben achter 10 proef examern geslaagd. Prijs is super. Af en toe herhalingen in de examen maar overall en top service, hartstikke bedankt!

Fijn om echte theorieexamens te oefenen

Je leert veel van het nakijken met motivatie.

Prima cursus

Goede online cursus. Het leerboek behandelt de stof op bondige manier waarmee je genoeg kennis kunt vergaren om de oefenvragen en de oefenexamens te doen. Hier en daar vind ik de motivatie bij sommige antwoorden wat beperkt, dat zou uitgebreider mogen. De oefenexamens zijn pittig en een stuk moeilijker dan het echte theorie-examen. Dus als je die goed maakt, zou je gebeiteld moeten zitten voor het echte examen. Ik ben in 1 keer geslaagd met deze cursus.

Goede oefenexamens maar soms wel een tikkeltje té moeilijk

Goede vragen maar soms een beetje misleidend. Ik had 10 uur gekocht waarvan 8 uur gebruikt en 5 geslaagde examens, uiteindelijk 3 fout op het examen in 1x geslaagd. Wel met goed resultaat dus.

Alle vragen die ik in mijn theorie examen heb gehad heb ik bij jullie cursus tegengekomen

Prima lesstof

Makkelijke aankoop en makkelijk in gebruik!

Duidelijke vragen die aansluiten op het echte theorie examen. Zo was ik goed voorbereid en heb ik mijn theorie in 1 keer gehaald.

Het zijn fijne oefen examens voor een goede prijs!

Duidelijke site, prijs kwaliteit uitstekend

Veel oefen examens voor weinig geld

Super goede vragen lijst, zeer representatief voor het examen.

Zeker aan te raden voor iedereen die met vertrouwen het examen in wil gaan.

Super relevante vragen, in één keer geslaagd!

20 oefenexamens besteld voor de motortheorie, en in één keer geslaagd voor het examen met 0 fouten!

Moeilijke vragen waardoor je het CBR examen makkelijker maakt

Het zijn wel moeilijke vragen. Daar kunnen er wel een paar van worden weggehaald. Verder voorrangs vragen. Weersomstandigheden vragen die moeten erin blijven. Zodat je die kan blijven oefenen. De lat ligt hoog. Waardoor het examen makkelijker te maken is

Geslaagd

Ik ben de eerste keer geslaagd

Goede oefen vragen!

Ik ben ook geslaagd voor mij theorie in een keer

Geslaagd, maar geen vervoer

Een goeie duidelijke lesdag. Echter was mij bij de betaling wel gezegd dat er uit de lesdag vervoer zou worden geregeld naar het cbr. Dit was voor mij niet het geval als enigste uit de klas. En ik had na 3 dagen pas mijn examen.

Ja goeie vraagstellingen, waar je van leert

Als je dit soort oefenexamens maakt en leert, dan slaag je wel in 1 keer.

Uitstekend!

Ik heb alles wat ze aanboden geoefend, theorie geleerd uit het boek om vervolgens te oefenen. Ik heb de volle twintig uur geoefend, gespendeerd aan theorieexamens oefenen, per examenonderdeel en alle vragen an sich ook. Het heeft zich geloond, want ik ben in 1x geslaagd! Zeker een aanrader :)

Top voorbereiding op het theorie motor examen A. Vooral het los aan te schaffen onderdeel met de 10 tot 15 minuten durende presentaties per onderwerp, inclusief oefenvragen en daarna de oefenexamens met foutenbank, leveren een prima voorbereiding voor het theorie examen op. Na het doorlopen van genoemde onderdelen heb je het boek eigenlijk niet eens meer nodig! :-)

Meteen beginnen na aanschaf, makkelijk in gebruik, en een goede voorbereiding voor je examen.

Ik ben heel blij dat ik TheorieExamenOefenen.nl heb gebruikt als voorbereiding op mijn theorie-examen. Ik kon gelijk beginnen na het aanschaffen van oefenexamens, ik kreeg een uitleg over het goede antwoord bij iedere vraag, het is makkelijk te gebruiken en het heeft me goed voorbereid op het theorie-examen. Ik zou het zeker aanraden.

Ben er mee geslaagd in 1 keer

Goed lesmateriaal Theorieboek 1 keer doorgenomen, voor de rest veel proefexamens gemaakt. Daar leer ik persoonlijk het meeste/snelste van. De gemaakte fouten zocht ik later op via google en daar maakte ik printscreens van ter geheugensteun. Maar ieder zijn manier natuurlijk. Ik ben in 1 keer geslaagd!

Goed om de info nog is goed uitgelegd te krijgen.

Goed les materiaal, goeie mondeling uitleg. Genoeg eten ook gezonden dingen. Beetje vroeg wel en in het weekend niet bereikbaar

Zeer vergelijkbaar met mijn daadwerkelijke examen

Na 2x gezakt, naast het boek ook deze proefexamens gemaakt, en geslaagd! Goede uitleg van de fouten en dat neem je weer mee.

Prima begeleiding en duidelijke aanwijzingen.

Ik woon in Hongarije en wil mijn A rijbewijs halen. Dat kan ik alleen in het hongaars doen. De nederlandse cursus heeft mij zeer geholpen bij mijn voorbereiding om de hongaarse cursus succesvol te leren. Vergeleken met de hongaarse cursus vind ik de nederlandse cursus stukken duidelijker en zijn de beschrijvingen, aanwijzingen en zeer goede foto materialen een betere basis om het examen succesvol af te sluiten.

Snel en duidelijk

Na de bestelling krijg je gelijk een e-mail met je inloggegevens. Zo kun je direct aan de slag. Alles wordt duidelijk uitgelegd.

Haagweg 1

5995 AA Kessel