Goede oefen-tool met goede uitleg over gemaakte fouten

Goede oefen-tool met goede uitleg over gemaakte fouten

Topprogramma!!!

Zonder de online toetsen zou ik niet zijn geslaagd precies dezelfde vragen als bij cbr

Heel veel oefen mogelijkheden

Prima site om je motor examen te oefenen. Het theorie boek is wel erg/te uitgebreid.

gewoon geweldig

De eerste oefeningen had ik mijn bedenkingen ik dacht dat er fouten in zaten. Ik heb daar een mail over gestuurd en ik kreeg snel antwoord met uitleg. SUPER BEDANKT in één keer geslaagd met 5 fouten totaal!!

Slechte ervaring

Je kan hun niet bellen, whatsappen of email sturen. Ik heb € 20 euro betaald. Ook heb ik een auto theorie pakket genomen maar op de mobiel zie je heel klein scherm. Je kan haast niet goed lezen. En om gebruik te maken hebben ze moeilijk gemaakt i.p.v. makkelijk. Graag mijn geld terug

GOED!

veel theorie en praktijk wat het herkenbaar maakt op de weg

Fijn om te oefenen

Erg fijn om te oefenen voor het echte examen. Ook fijn dat je alle antwoorden terug kan zien en er een uitleg bij krijgt. Aanrader dus!

Super handig en eenvoudig ter voorbereiding op het examen.

Dankzij de oefenvragen en examens heb ik mezelf heel goed kunnen voorbereiden. Met alleen het doornemen van het boek had ik het niet gered.

zoals verwacht, theorie leren

Super leermethode

Door de duidelijke en overzichtelijke oefeningen heb ik mijn theorie examen in 1 keer gehaald. Vooral het feit dat je per hoofdstuk of onderdeel kunt leren is super handig. Ook lijkt het exact op het daadwerkelijke theorie examen. Super methode, om in 1 keer te slagen.

Ik heb een pakket van 20 examens gekocht. Ik ben toen gezakt voor het cbr examen met één fout teveel. Toen heb ik nog 10 examens gekocht. En binnen 4 dagen het cbr theorieexamen opnieuw gedaan. Toen wel geslaagd. De vragen zijn wel representatief. Maar iets moeilijker dan het echte examen lijkt me.

Uitstekend! Ik ben in 1x geslaagd

Super fijne oefeningen en actuele oefenexamens. Ben in 1x geslaagd! Dankjulliewel

Fijn advies

Ik ben pasgeleden voor de tweede keer voor mijn theorie opgegaan, en ik ben met deze stof geslaagd. Ik raad hem echt aan, hij helpt echt!!

Super leuk en leerzaam

Ik ben in een keer geslaagd voor mijn theorie mede door deze oefen examens

Duidelijk ,vragen uit het examen

Heel goeie site, sommige vragen kwamen terug in het examen bij het CBR. Geslaagd met een fout !!

Heel praktisch en overzichtelijk

Het programma is super makkelijk te gebruiken. Alles bij elkaar in 1 pakket, heeel veel oefenvragen meer dan genoeg oefen examens om in 1x te slagen! Vooral de motivatie achter elk antwoord hielp mij met leren!

Een absolute aanrader!

Na 3x gezakt te zijn, ben ik via deze weg in een keer geslaagd

Geweldige manier om het examen te leren.

Goede vragen, overzichtelijk en erg handig. Ps. ben geslaagd in 1x!

Duidelijke en zeer leerzame uitleg

Toen ik oefen examens ging maken van een andere bron misten ik wat en het is jammer dat er geen oefeningen Waar en voor gevaren herkenning. Verder heeft de cursus mij enorm geholpen.

Gebruiksvriendelijke webtool met fijne pakketkeuzes en hoge kwaliteit oefentoetsen (CBR-waardig)

De afhandeling was erg snel, dus ik kon direct aan de slag. De took werkte erg fijn, schakelen in de verschillende menu’s was eenvoudig en de motivatie bij de antwoorden (na voltooiing van de toets) was erg leerzaam. Uiteindelijk was de echte toets iets makkelijker dan deze oefentoetsen, wat perfect is voor het klaarstomen voor het echte werk.

Ging goed

Ging goed

duidelijk & fijn om mee te werken

Examen hierdoor in 1x gehaakd

Werkt heel prettig en vergelijkbaar met CBR examen. Soms zou iets meer uitleg bij foutieve vragen prettig zijn.

Mooie manier om te leren.

Mooie manier om de theorie goed onde de knie te krijgen.

Enorm handig om je theorie te halen

Geen boek nodig gehad door deze site en wel geslaagd

Haagweg 1

5995 AA Kessel