Beter dan de rest

Na twee dat ik gezakt was voor motor theorie heb ik voor een andere strategie gekozen. Dus via google theorieexamenoefenen.nl gevonden. Betaling ging makkelijk en ik kon meteen aan de slag. De stof komt een op een overeen met wat je in the theorie-examen krijgt. Bij elke situatie volg er een korte uitleg dat vrij duidelijk is. Ik zou dit zeker aanraden.

Vragen sluiten goed aan

De vragen van de website zijn nagenoeg hetzelfde als op het examen. Echt een aanrader!

Makkelijk te gebruiken

Prima oefen examens

De oefenexamens op de USB-stick van mijn theorie boek waren waardeloos, leken totaal niet op wat ze bij het echte CBR examen vragen. (3x gezakt) De oefenexamens van Theorieexamenoefenen.nl hebben mij veel beter op weg geholpen! Na deze geoefend te hebben ben ik geslaagd! Had ik veel eerder moeten doen, dank hiervoor

goede voorbereiding

Heb dit aangeschaft omdat andere niet zo uitgebreid oogden. Na een paar weken het boek gelezen te hebben en de proef examens gemaakt in 1x geslaagd.

In een woord magnifiek!

Op een relaxte manier lezen en invullen van de vragen.

Goede interface, veel examens

Het was erg behulpzaam om de examens te maken, alhoewel je na tien examens wel begint te merken dat er niet heel veel variatie in de vragen zit.

Goede examens en lage prijs

Ik heb het pakket van 10 examens gekocht en ben er erg tevreden mee. Ik ben in 1 keer geslaagd. Ik heb door de examens goed kunnen leren.

Lekker veel vragen, maar wel heel veel hetzelfde, maar op een andere manier gevraagd.

Soms niet helemaal duidelijk, dan is de ene keer het ene antwoord goed en bij een zelfde soort strekking is juist een ander antwoord goed dit vind ik wel heel verwarrend.

Goede site maar ruimte voor verbetering.

De site heeft zeker geholpen met leren, de prijs is schappelijk en de interface lijkt veel op dat van het CBR waardoor het ook direct vertrouwd voelde bij het examen afnemen. Mijn enige punt van verbetering is om de vragen die open voor discussie zijn te verbeteren, bijvoorbeeld de vraag waar moet je hier het meest opletten en dan 3 situaties neerzetten waar alle 3 heel goed opgelet moet worden is volstrekt onduidelijk. Ook is me de vraag over wanneer je weer kan rijden nadat je verslaafd geweest bent aan drugs... Deze vragen ben ik geen tegen gekomen op examen maar wel veel in de proefexames van deze site. Verder al met al een prima site en zeker voldoende om voor een examen te oefenen.

Too complex for no reason

So, i understand that you have developed your own curriculum. Which is fine. But the questions on your sample tests are more complex than what is actually required on the exam. A lot of questions are written in a way that it's "dubious". This lead to a lot of frustrations on my part when doing them. Bottom line, the tests did help me prepare. I wish they were a bit more alined with the level of complexity as the actual exams. If people have studied using the book from ANWB, a lot of the questions in these exams are not covered in that book, and in my experience those questions are redundant.

Goed en duidelijk uitgelegd boek.

Mijn ervaring is dat dit me goed voorbereid heeft en dat het een aanrader is voor anderen.

Heel fijn, ik ben geslaagd!

Heel fijn om zoveel oefen examens te hebben en het theorie boek online te hebben en te kunnen leren waar je maar wil. Ik ben heel blij met deze aankoop en dankzij theorieexamenoefenen.nl ben ik geslaagd!

Zeer goede voorbereiding, in 1x geslaagd!

De proefexamens waren zeer goed vergelijkbaar met het echte CBR examen. Daardoor is het gelukt om in 1x gelijk te slagen. Enigste kleine minpuntje is de hoeveelheid beschikbare examens voor de brommer. Dat zijn er 20. Ik had al 2 examens gratis gemaakt, dus met een pakket van 20 examens heb je dan eigenlijk nog maar 18 nieuwe examens over.

Het hielp heel erg om hiermee te oefenen

De oefenexamens leken heel erg op de theorie-examen die ik had gemaakt, qua vorm maar ook qua inhoud. Ik had er 10 gekocht en vooral het oefenen met gevaarherkening was zeer behulpzaam.

De oefenexamens lijken onwijs veel op het echte theorie examen.

Alle oefenexamens gemaakt en geslaagd! De oefenexamens geven een goed idee van hoe het echte theorie examen er uitziet. Ik zou TheorieExamenOefenen.nl aan iedereen aanbevelen, om te gebruiken te voorbereidingen van het echte theorie examen.

Fijn en handig

Goed en duidelijk. Nu kan ik me beter Voorbereiden op mijn examen.

Top oefeningen, in een keer geslaagd met 4 fot!

Op naar mn avb!

Super goede oefen examens!

De oefen examens bevatte alle (lastigere) vragen uit het examen, doordat de examens net wat lastiger waren dan het echte examen vond ik het examen echt goed te doen en herkende ik veel vragen! Zou het zeker aanraden!

De proefexamens hebben me enorm geholpen.

Want hoewel ik maar slaagde voor 4 van de 20, heb ik ook heel veel geleerd van de tests die ik niet haalde. Het echte theorie-examen haalde ik glansrijk met maar 2 foutjes in het hele kennisgedeelte. Dus nu op naar het praktijkexamen!

deze cursus heeft mij efficient het examen laten halen

De oefenexamens zijn gericht en sluiten naadloos aan op hoe het echte examen eruit ziet. (zelfs iets lastiger dan het echte examen) Ik heb hierdoor misschien wel iets te goed gestudeerd en ook maar 1 fout op het examen, maar ach, als ik hem maar gehaald heb!

Tevreden, een goede voorbereiding op het examen!

Een erg duidelijke interface, dit is eigenlijk 1op 1 het examen wat je kunt verwachten. Ook netzoals bij het CBR, zitten de instinkers er ook tussen!

Ik vind het heel fijn en zeer nuttig

Bijna perfect

Het aantal examens heeft erg veel verschillende vragen die vele aspecten van motorrijden belichten en een qantal belangrijke regels benadrukken. Naar mijn mening zijn er echter net iets te veel vragen die gaan over "wie mag eerst" of "geef de volgorde van voor laten gaan" welke plaats hadden kunnen maken voor wat uniekere situaties als voorsoorteren op een rotonde met aansluitend fietspad of invoegen vanuit de vluchtstrook.

Super, makkelijke manier van leren en aansluitend oefenen!

Erg fijn om een hoofdstuk te kunnen leren en dit meteen bij de aansluitende vragen te kunnen toepassen! Ook fijn dat je apart gevaarherkenning kan oefenen en meer dan genoeg oefen examens hebt om uiteindelijk het volledige examen te oefenen. Met deze methode ben ik in 1 keer geslaagd!

Haagweg 1

5995 AA Kessel