Geslaagd!

Enorme goede oefententamens!

Aanrader!

Kan met zekerheid zeggen dat de 20 oefententamens de #1 reden zijn dat ik in 1x geslaagd ben voor mijn theorie. Ik had al de cursus van theorie toppers gedaan, maar naar mijn gevoel was ik er nog niet helemaal klaar voor. Veel van de vragen uit de oefententamens kwamen ook terug op het werkelijke theorie examen! Zeker een aanrader aan iedereen die zijn theorie in 1x wil halen.

Fijn om mee te oefenen

Duidelijke uitleg bij fouten.

Toetsen sluiten zeer goed aan op het werkelijke examen

Na het lezen van het theorieboek is dit een mooie manier om de opgedane kennis te toetsen die aansluit op de manier hoe het CBR de examenvragen stelt tijdens het examen.

Heel veel geoefend voor theorie en in 1 X geslaagd!

Vergelijkbare vragen met het CBR

Goede vergelijkbare vragen met het CBR, maar wel aan de prijzige kant

Goede voorbereiding op het examen

Als je de oefenopgaven doet en vervolgens een aantal proefexamens neemt, dan kan je haast niet zakken voor je theorie. Je hebt dan zo veel vragen langs zien komen, dat je het examen blind zou moeten kunnen doen. Dikke aanrader dus

De examens kwamen goed overeen.

Ik heb het gehaald met 3 fout. Het mooi zijn als jullie de snelheid aanpassen van 130km.

Was goed voorbereid met de online cursus

Aan alles is gedacht

Het pakket voor het theorie motorexamen was volledig, duidelijk en sloor perfect aan op het CBR examen. Ik ben in 1 x geslaagd zonder een heel boek door te hoeven lezen. Bedankt!

Werkt super goed!

Super duidelijk ben in 1x geslaagd

In 1 keer geslaagd!

Ik heb het pakket met 20 examens gekocht, goeie oefening om je voor te bereiden.

Heel fijn leren

Ik ben in een keer geslaagd voor mijn Motor Theorie Examen met 4 fout. Doormiddel van TheorieExamenOefenen heeft dit me echt tijd gescheeld. De manier van leren is heel fijn, ik maakte een examen, en ging vervolgens per vraag terugkijken wat ik goed had gedaan of fout. Deze website is echt een aanrader!!

Duidelijke site, goed aansluitende opdrachten, lijkt ook erg op de echte theorie vragen. Beetje duur systeem, maar zeker waard, ben in 1 keer geslaagd. Erg goed als je last minute erachter komt niet voldoende geleerd te hebben en toch snel bij wil zijn.

Handig want het lijkt op het cbr examen

toppie

Makkelijl gebruikbaar. Veel informatie

Is Het product is zeker aantebevelen. In totaal 3~4 uurtjes geleerd. En zonder moeite geslaagd.

Conform CBR

Up to date met goeie vraagstelling

Super fijne app

Ik vond het heel fijn om hier mee te werken omdat je veel verschillende dingen kan doen, zoals per hoofdstuk leren, fouten bank en oefen examens. Ik ben 2 keer gezakt en toen pas ging ik aan deze site beginnen en 3 keer raden? Meteen geslaagd! Echt een top site!

Belangrijk om alle vragen te doorlopen, heb je dat gedaan, vervolgens de fouten nog een keer doorlopen, dan kan het bijna niet misgaan. Op het examen krijg je minder dan 5 vragen die hier niet tussen de vragen zitten.

Goede voorbereiding voor het examen

20 stuks gekocht, duidelijk overzicht van de fouten en uitleg voor het juiste antwoord.

Een goede voorbereiding

Je kan op deze site prima je theorie oefenen! Voldoende informatie en uitleg en de vragen bereiden je goed voor. Het enige minpuntje is de pop up als je alle examens uit je tegoed gemaakt hebt om meer te kopen als je terugkwam op de examenpagina. Ik had ze alle 40 ook gedaan dus het had weinig zin om meer te kopen

Uitstekend!

Ik heb het leren uitgesteld tot het laatste moment. Ik heb vervolgens het pakket van 20 uur gekocht! Super veel aan gehad! Ieder oefenexamen is weer anders en bij foute antwoorden gaan ze in de 'foutenbank', dan staan ze apart en kun je die nog expliciet doornemen. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn motor theorie!

Goede oefenexamens

Mijn ervaring ervaar ik als heel goed de examens zijn goed uitgelegd en de toelichting als je een vraag verkeerd hebt beantwoord word goed uitgelegd waarom. En je kan je foute vragen oefenen. Dat zijn de punten die ik belangrijk vind bij het oefenen van het theorie examen.

Fijn om je theorie mee te leren!

De oefenexamens zijn erg fijn om je theorie mee te leren, en ik ben dan ook geslaagd, er wordt uitgelegd welk antwoord goed is en waarom. Er komen veel verschillende vragen voorbij. Ik ben erg tevreden!

Top, goede overeenkomst met examen.

Door deze oefenexamens heb ik gister mijn theorie gehaald. Veel vragen herkende ik.. scheelde enorm :)

Haagweg 1

5995 AA Kessel