Precies als omschreven. Handig om te oefenen voor je examen

Goede online omgeving, alleen zou het boek wat overzichtelijker kunnen

Het boek leest makkelijk en alle gegevens staan erin, alleen zijn sommige zaken, die vaak wel belangrijk zijn, niet heel duidelijk meer gezet, dus is het van belang om alle tekst door te lezen om niets te missen. De online oefen omgeving is erg uitgebreid, alleen wel jammer dat de orde opgaven per onderdeel ( gevarenherkenning, kennis en inzicht) hetzelfde zijn als een theorie-examen. Dus de gevarenherkenning situaties in oefenserie 1 zijn hetzelfde als de gevarenherkenning situaties die in het allereerste oefen examen voorkomen. Dat is niet perse verkeerd, het is alleen wel jammer dat dat nergens beschreven staat. Als je via deze methode flink veel examens oefent, ben je zeker voorbereid op je theorie-examen, gezien op het type vragen en de uitstraling van de methode.

Vragen komen overeen met cbr examen

Had 1 fout :)

heel goed

heel goed

1x geslaagd!

Door deze website met duidelijke uitleg aan de vragen heb ik mijn bromfiets examen in 1x gehaald! Goeie oefentoetsen, en de vragen zijn recent en up to date.

Dezelfde soort vragen als op het CBR examen. Echt top. In 1x geslaagd met slechts 1 fout.

Sluit perfect aan op het CBR examen

Veel variatie in vragen zodat alle stof getoetst wordt. Examen is vergelijkbaar met het CBR examen! Erg fijn om mee te oefenen

Het is jammer dat een examen opnieuw maken ook een token kost. Persoonlijk zou ik dat aanpassen aangezien klant ook al betaald heeft voor dat examen.

Makkelijk en overzichtelijk oefenen

Ik heb goed kunnen oefenen en heb veel gehad aan deze examens.

Ik ben heel tevreden

Bij mij ging alles heel goed. Ik ben heel tevreden, bedankt. Mvg. Rossy Raikova

geweldig!

Door deze site ben ik in één keer geslaagd voor mijn bromfiets theorie! Er komen daadwerkelijk vragen in voor bij het CBR, die je met de oefen examens hebt geleerd. Ik raad het zeker aan, want je krijgt ook goede uitleg wanneer je een vraag fout hebt gedaan.

Goede voorbereiding op het examen

De vragen waren op een moeilijk niveau en daardoor ben je extra goed voorbereid. De vragen waren ook erg gevarieerd.

Prima om je voor te bereiden op het examen.

De oefenexamens zijn uitstekend om je voor te bereiden.

Zeer goede oefenexamens

Voor mijn motor theorie heb ik gebruik gemaakt van deze site voor deze oefenexamens. Ik heb zeer veel gehad aan de uitleg bij de vragen die ik fout had gedaan, daar heb ik weer van geleerd. En dit examen leek qua vormgeving op het cbr examen wat ik fijn vond.

Goede examens

Pakket van 20 proefexamens gekocht. Erg fijn dat je ook al je fouten terug kan kijken. Veel van geleerd en in 1 x geslaagd voor mijn theorie examen.

Goede leerstof

Examens zijn goed te leren

Fijne methode

Ik vond het fijn om zo te oefenen naar soms werden vragen herhaald in andere examens

Super duidelijk user interface met goeie uitleg !

Goeie manier om snel je theorie te leren. Geeft duidelijk uitleg (soms met video uitleg). Je kunt zo alle examens doornemen en je weet meteen je score, je kan teruggaan naar de fouten die je hebt gemaakt.

Vlekkeloos en goed lopende site

De site is goed ingedeeld en de examens zijn up to date dus heb je altijd de nieuwste vragen ertussen om je goed voor te bereiden

Goed te overzien

Duidelijk en overzichtelijk

Overzichtelijk, Goede oefenexamens, ik raad het iedereen aan!

ik kon heel goed mijn kennis testen en de oefenvragen per hoofdstuk vond ik ook ideaal. Ik heb nu zelfs uren over en heb t al bijna helemaal onder de knie. ik ga het zeker iedereen aan raden want het was een ideale manier om de stof te leren. wat ik vooral fijn vond was dat je meer dan 40 verschillende examens hebt en dat sommige vragen vaker langs kwamen zodat je ze na een paar keer ook echt niet meer verkeerd kan maken!!!

Goed uitleggen en dierlijke Bilder

Goede manier om examens te oefenen

Het was makkelijk in gebruik, geeft goede feedback over wat je fout hebt en waarom en geeft een goed beeld van de CBR examens.

Duidelijk makkelijk te gebruiken

Een duidelijke site voor makkelijker je theorie te oefenen.

Haagweg 1

5995 AA Kessel